Hae
Palasia Arjestani

Laiha läski & Krippers-arvonta

Kyllähän alkais jo riittää tämän taudin kanssa. Suuri toive on, että maanantaina pääsisin töihin tai viimeistään tiistaina. Maanantaiaamuksi varasin vielä lääkärin ja katsotaan josko tilanne olisi jo sellainen, että uskallan mennä töihin koskettelemaan muita ihmisiä 😀 Syömiset on olleet mitä sattuu ja ihan liian vähän. Ei vaan maistu eikä tällä suulla juuri mitään syödäkään. Mies meinasi tehdä illalla pizzaa. Saas nähdä jääkö mulla vain nuuhkimiseksi sen kanssa.. Peilistä näkyy lähinnä laiha läski. Painoa on lähtenyt melkein pari kiloa, mutta ulkomuoto ei juuri silmää hivele tällä hetkellä! Täytyy siis vältellä peilejä vielä hetken aikaa ja muistaa se tosiasia ettei tilanne ole tämä lopun elämää 😉

PicsArt_1408183432111

 

Maanantainahan mä kävin vielä treenaamassa. Tehtiin alkuun 12 minuutin emom tempausta, jossa joka toisella minuutilla kaksi toistoa hangista ja joka toisella hi-hangista. Ei se oikein kulkenut. Vasemman käden ranne oikkuili oikein urakalla enkä saanut sitä asettumaan mitenkään päin. Aina se on tuo vasen ranne mikä tempauksella kipuilee. Joskus enemmän ja joskus vähemmän. Emomin jälkeen tehtiin hauska metcon. Työtä tehtiin aina 1 minuutti, jonka jälkeen 30 sekunnin palautus. Liikkeinä double unders, pistoolikyykky, käsillä seisominen seinää vasten, toes to bars sekä bar muscle ups/pull ups. Kierroksia tehtiin kaksi ja tuloksena oli huonoimman kierroksen toistomäärä. Mun huonompi kierros oli ensimmäinen ja toistoja sadan kieppeillä.

kuvia 002

kuvia 004

kuvia 003

kuvia 005

kuvia 006

kuvia 007

kuvia 008

kuvia 009

Siinäpä sit olikin mun treenit tälle viikolla. Tänään vois jotain lihashuoltohommia tehdä ja toivottavasti pääsisin jo maanantaina takas boksille 🙂 Ollaan tytön kanssa yritetty ulkoilla päivittäin ja aika hyvin ollaan osattu ajottaa ulkoilu niin ettei muita lapsia ole saman aikaan lähipuistossa. Itse asiassa yhtään kertaa ei ole sattunut muita pihalle samaan aikaan.

IMG_20140811_204959

IMG_20140815_122619

IMG_20140815_204550

IMG_20140814_121824

Ruokapuolella tuorepuuro on uponnut suht hyvin. Ensimmäisen erän vaan tein kirpeistä punaviinimarjoista ja ne kirveli aika kivasti auenneessa suussa 😀 Tämä versio tuorepuurosta on itseasiassa aika helppo tehdä!

IMG_20140814_171350

Kirpeä tuorepuuro

  • noin 2 dl erilaisia marjoja (itse laitoin puna- ja mustaviinimarjoja)
  • 1 dl tattari/kaurahiutaleita
  • 3-4 dl maustamatonta/kreikkalaista/turkkilaista jogurttia
  • 2-3 rkl siemeniä
  • 2-3 rkl pähkinöitä
  • loraus hunajaa
  • loraus vettä

Laita kaikki ainekset blenderiin ja surraa tasaiseksi massaksi. Laita hetkeksi jääkaappiin turpoamaan. Nauti! 🙂

Marjoja voi vaihdella oman mieltymyksensä mukaan ja itse laitoin ne jäisinä puuroon, jolloin puurosta tulee mukavan viileää ja suuta hellivää. Makeutukseen voi käyttää muutakin kuin hunajaa, itselläni sattui olemaan nestemäistä hunajaa kaapissa niin käytin sitä. Vettä laitetaan sen mukaan miten juoksevaa puurosta haluaa. Helppo ja terveellinen ateria!

PicsArt_1408181561058

PicsArt_1408181608433

Pitkästä aikaa vähän treenivaate hankintojakin. Ylemmässä kuvassa oleva toppi on Reebokin ja vaikuttaa todelta hyvällä päällä. Alemman kuvan oranssi treenitoppi on Lidlistä! Samalla reissulla ostin myös juoksushortsit, joita olen testannut jo yhdessä treenissä. Vaikuttavat hyviltä ja kestäviltä, vaikka halpiskamaa ovatkin 🙂 Ootteko te koskaan ostaneet treenivaatteita tai muita vaatteita Lidlistä? Mitä tykkäsitte? Farkkushortsit ostin FB kirpparilta. Oon ihan koukussa niihin…. Tänäänkin sain kotiin pari muumikulhoa, jotka ostin FB kirpparin kautta ja postissa on tytölle tulossa Hello Kitty huppari! Täällä kun makoilee vaan päivät niin ei oo muutakaan tekemistä kuin selaille noita facen kirppiksiä. Ja rahan menoa ei voi estää 😀

IMG_20140814_094552

Pitkästä aikaa pääsin taas mukaan Buzzador-kampanjaan ja tällä kertaa pääsin testaamaan Vanishia. Eka testi on jo tulossa pesukoneessa 😉 Tästäkin siis tulossa juttua lähitulevaisuudessa!

Ja sitten siihen arvontaan. Olen testaillut Tafferin luotsaamia Kripperssejä nyt jonkun aikaa ja todennut ne erittäin toimiviksi. Krippersit ovat valmistettu synteettisestä kumista ja ovat siis täysin suomalaista tekoa. Oon käyttänyt noita paljon toes to bareissa sekä leuanvedoissa ja kädet on välttyneet nyt suuremmilta rakoilta 🙂 Sain arvottavaksi teille lukijoille yhden parin Kripperssejä eli jollakin teistä on nyt mahdollisuus päästä testaamaan Kripperssejä ilmaiseksi! Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen. Aikaa osallistua arvontaan on keskiviikkoon 20.8 klo 18 saakka!

Tämmöttiis Krippersit lähtee voittajalle :)

Tämmöttiis Krippersit lähtee voittajalle 🙂

Ps. Suomessa järjestetään ensimmäisen kerran äänestys inspiroivimmille sportti- ja hyvinvointiblogeille sarjassa sport & wellness blog awards 2014. Munkin blogi voisi hyvinkin olla jommassa kummassa sarjassa, eikös? Palkinnot tullaan jakamaan lokakuussa ILoveMe-messuilla ja äänestäneiden kesken arvotaan 3 kpl Silja Linen risteilyjä Tukholmaan! Jos olet sitä meiltä että minun blogini kuuluu jompaan kumpaan kategoriaan ja ansaitsee palkinnon  niin käyppäs äänestämässä blogia TÄÄLLÄ. Toki voit äänestää jotain muutakin blogia, mutta sitä ei katsota hyvällä 😀

Pss. Jos tahdot nähdä mun julkaisemat youtube-videot ensimmäisten joukossa niin käy liittymässä tilaajaksi täällä (oikealla nappula ”tilaa”) ja saat sähköposti-ilmoituksen aina kun uudi video on ladattu. Voipi nimittäin olla että youtubeen alkaa ilmestyä videoita, joita ei blogissa näy 😉 Ehkä jo tänään!

Nyt mä lähden leivontahommiin!

*omat krippersit saatu yhteistyönä blogin kautta

88 kommenttia

  1. Henna r kirjoitti:

    Arvontaan.
    (Riittääx tää kommentix?) 😉

  2. sannuli kirjoitti:

    Pysyykö sulla Krippersit kädessä hyvin? Omani tuli eilen postissa ja heti innoissani menin boxille testaamaan, mutta minulla luisuu ne kädestä pois. En tiedä laitanko ne jotenkin väärään kohtaan.. Hyvä pito niissä olisi mutta kun ei kädessä pysy.

  3. M kirjoitti:

    Krippersit kiinnostaa kovasti joten arvontaan osallistun. Lidlistä on tullut joitain treenikamoja hankittua ja hinta laatu suhde on ollut kohdillaan.

  4. Piila kirjoitti:

    Blogia käyty äänestämässä kumpaankin kategoriaan! Oih, noi Krippersit olis hienot (:

  5. Rita kirjoitti:

    Kripperssit kiinnoistais kovasti 🙂

  6. janika kirjoitti:

    Osallistun arvontaan ja kiitos hyvästä blogista!

  7. Eetu kirjoitti:

    noi oli todella hyvän tuntuset! tänne mullekkin 😀

  8. Minskuliina kirjoitti:

    Kyllä mulle kelpaisi tuollaiset Kripperssit niin voisi heilutella kahvakuulia vielä väkevämmin 🙂

  9. Jenna kirjoitti:

    Tuommoiset Krippersit voisi olla todellakin kätevät, minulla jäätävät kovettumat käsissä vaikka treenihanskoja käytänkin, eli arvontaan osallistun 😀

  10. Paula kirjoitti:

    arvontaan osallistuu hän 🙂 kiitos!

  11. Maana kirjoitti:

    Voii tollaset Krippersit olis ihanat, kun kädet on rakoilla kokoajan siitä kun esim.tekee selkä-,olkapää- tai käsitreeniä 😀 alkaa tuntumaan hieman ikävältä nimittäin.

  12. Minna kirjoitti:

    Lidlistä oon muutaman treenitopin ostanut ja yllättynyt positiivisesti 🙂 Osallistun arvontaan 🙂

  13. Jaana kirjoitti:

    Ihan mielenkiinnosta voisin kyllä tuollaisia kokeilla, jotan arvonnassa mukana!

    Et sä kyllä laihaltaläskiltä näytä vaan sporttimuijalta vaikka hyvin tiedän tuon tunteen kun sairastelee ja paineet häviää. Tsemppiä toipumiseen!

  14. Jenny kirjoitti:

    Jee, arvontaa!
    Ihan huippua muuten et oot ruvennu tekemään videopostauksia, tykkääääään!

  15. Heidi kirjoitti:

    Hyvältä näyttää! Youtube-videot taitaa olla jo tilattuna 🙂

  16. Tuija kirjoitti:

    Oon miettinyt tuommoisten krippersien hankkimista, kun omat treenihanskat alkaa olla rikki. Eikä nuo entiset hanskat kovettumien syntymistäkään estä.

  17. Jenny kirjoitti:

    Jee, arvontaa!
    Ja ihan huippua muuten et oot ruvennu tekee videopostauksia, tykkäään!

  18. Ananasnainen kirjoitti:

    Hei noihan olis hyvät!

  19. Lucita kirjoitti:

    Kiitos reseptistä Vadelmainen raakasuklaakakku.

  20. Tea kirjoitti:

    Mukana! 🙂

  21. Katja kirjoitti:

    Tuollaisen samanlaisen topin ostin Lidlistä ja hyvältä tuntui.
    Kripperssit kiinnostaa, siispä mukana arvonnassa 🙂

  22. Lenksu kirjoitti:

    Osallistun arvontaan!

  23. Jonneli kirjoitti:

    Krippersit olis kivat!:) Osallistun arvontaan.:)

  24. lotta kirjoitti:

    Heippa! Täällä salialoittelija osallistuis arvontaan ja koitahan parantua nyt! 🙂

  25. Sari kirjoitti:

    mukana arvonnassa 🙂

  26. Jules kirjoitti:

    Arvontaan! Tuollaiset ois ihan täydelliset testata kun kädet on aina auki. Lidlin treenitopit on ihan parhaita 🙂

  27. Riikka kirjoitti:

    Noi Krippersit vaikuttaa kyllä jotenkin niin oudolta, voiko ne olla hyvät? Eli haluaisin testata, eli osallistun arvontaan 😉

  28. Elina kirjoitti:

    Arvonnassa mukana! Kiinnostais kyllä testata noita Krippersejä, mullakin on kauheet kovettumat toes to barien ja leukojen takia. Ei ne ole vähään aikaan auennut onneksi, mutta kokemusta on siitäkin…

    Lidlistä olen ostanut jotain treenivaatteita, ihan hyvä hinta-laatusuhde niissä tuntuis olevan. Ehkä eniten olen käyttänyt Lidlin juoksutrikoita.

  29. Salla kirjoitti:

    Kribberssit kelpais ja tulis tarpeeseen kyllä

  30. Mirgga kirjoitti:

    Kunhan jakaudun ja saan saliluvan niin nuo olisi ehdottomasti kokeilemisen arvoiset. Mavessa ainakin aukeaa aina kädet.

  31. Hanna H kirjoitti:

    Minä en juuri muualta enää treenivaatteita ostakaan kuin Lidlistä. Hinta-laatusuhde on niissä enemmän kuin kohdallaan!

  32. Minna kirjoitti:

    Arvontaan 🙂

  33. nanni kirjoitti:

    Arvonta 🙂

  34. Enni kirjoitti:

    Mulle kelpais noi! 🙂
    nimim. herkkäkätinen

  35. pex kirjoitti:

    mielelläni testaisin.

  36. Jenni kirjoitti:

    Minäkin mukana arvonnassa! Tarpeeseen tulisi cf-treeneissä. 🙂

  37. katri kirjoitti:

    Mukaan arvontaan . Ihana blogi.

  38. Heta kirjoitti:

    Ooh, mukaan arvontaan!

  39. Annie kirjoitti:

    Osallistun! 🙂

    • sanna *nen kirjoitti:

      Lidlistä oon ostanu ”juoksucaprit”, hyvät juoksussa mutta on ollut ahkerassa käytössä myös salilla ja jopa ihan kotioloissakin, sen verran mukavat päällä! 😀
      Arvonnat rules!

  40. riikka kirjoitti:

    Noita onkin jo muutamassa blogissa vilahdellutkin, joten erittäin mielenkiinnolla ottaisin testiin myös omiin treeneihin!

  41. Suvi kirjoitti:

    Osallistun arvontaan! Noi on pelkästään ulkonäkönsä puolesta jo niin kiinnostavat, että olis kiva päästä kokeilemaan 😀

  42. hanne-b kirjoitti:

    Hyvälle näytät !!toivottavasti paranet pian ! Onpa halpaa noi lidl vaatteet pitääkin käydä siellä välillä shoppailee ton fb kirppiksen ohella ….

  43. petra kirjoitti:

    Osallistun arvontaan.

  44. Hanna kirjoitti:

    Jonna! Sun täytyy ehdottomasti kokeilla sellaista juttua, että älä pese hiuksiasi kuin joka toinen tai mieluummin joka kolmas päivä. Ostat kaupasta kuivashampoota, esim. Herbinalla on ihan hyvä markettihintainen. Supsuttelet sitä aamuisin hiusjuuriin, huiskuttelet hetken, ja tädää, se jälkeen sun tukka tekee ihan mitä vaan. Liian puhtaat hiukset on liukkaat, ja niitä on tosi vaikea saada mitenkään. Kuivashampoon avulla saa tehtyä paljon helmpommin vaikka minkälaisia lettejä ja nutturoita ja hiukset näyttävät kuohkeilta.

    Itse olen siinä pisteessä, että tukkaa ei oikeasti tartte pestä kuin max. 2 kertaa viikossa vedellä. Hiuspohjan rasvantuotanto hiipuu kun sen ainaisen vedellälortaamisen lopettaa.

    Mulla on parit Lidlin treenivaatteet, ja kyllä ne hintaansa nähden varsin käypäisiä ovat.

    Tsemppiä treeneihin!

  45. skribentti kirjoitti:

    Mielenkiinto heräsi noita kohtaan! Voisin kokeilla!

  46. Maare kirjoitti:

    Mukaan arvontaan! 🙂

  47. kaisa kirjoitti:

    Krippersit olis kivat 🙂

  48. Tero kirjoitti:

    Arvonta kommentointi.

  49. taru kirjoitti:

    Puuro näytti hyvältä, eli testiin menee!
    Ja krippersitkin olis kivat 🙂

  50. Jade kirjoitti:

    Kripperssit kelpaisi kyllä kovasti! Jokaisen salikerran jälkeen kädet aivan rakoilla, hanskoista huolimatta 😀

  51. Jenni kirjoitti:

    Krippersit tulis tosi tarpeeseen, kun melkein joka treeneissä repeää kämmenet – etenkin toes to bareissa ja kippileuoissa 🙂 Niin ja mullakin on juoksuhousut Lidlistä ja oon käyttäny niitä tosi paljon 🙂

  52. Miia kirjoitti:

    Kiitos kivasta blogista! Ja osallistun arvontaan:)

  53. maisam kirjoitti:

    mukana mieluusti.

  54. Hanna kirjoitti:

    Krippersit näyttää tosi kivoilta. Olis kiva päästä testaamaan sellaisia 🙂

  55. HenriikkaV kirjoitti:

    Osallistun arvontaan! Krippersit vois olla kyl aika mainiot, alkaa mennä hermo salikassissa haiseviin hikisiin hanskoihin 😀

  56. Kirsi kirjoitti:

    Nuo olis tarpeelliset. Arvonnassa siis mukana.

  57. Minnis kirjoitti:

    Lähtisköhän ne leuat onnistumaan noilla Kripperseillä

  58. anette kirjoitti:

    osallitun arvontaaaan 😀
    olen noista lukenu ja nähny, mutta kokeilemaan en ole päässyt 😀 ovat jotenkin hassun näköiset, toimivatko oikeesti 🙂

  59. johanna kirjoitti:

    Heippa! Krippersit olisi kyllä just sitä mitä tartten! 🙂 kiitos kivasta blogista!

  60. sikkuralla kirjoitti:

    Mukana arvonnassa 🙂

  61. Saara kirjoitti:

    Olis krippersit tarpeen leukoihin ja maveen 🙂

  62. Anniina kirjoitti:

    Täytyy lähteä ostoksille jos ei onni suosi arvonnassa! Kiva blogi!

  63. Elina S kirjoitti:

    Mulla on vaikka ja mitä treenivaatteita Lidlistä, ostan melkein aina jotain ku sinne tulee 🙂 Ei oo vielä mitkään hajonnu tai kulunu mitä sieltä on tullu ostettua. Tavan arkivaatteetki kestää kulutusta niin mulla ku lapsilla.

    Noi käsijutskat onki ihan uppo-oudot mulle mutta eipä tuo osallistumasta estä ;D

  64. Nepsu kirjoitti:

    Mukana ku pukama

  65. JR kirjoitti:

    Osallistun arvontaan.

  66. Camomilla kirjoitti:

    Mukana arvonnassa! Kiinnostaisi kovasti päästä testaamaan noita salilla!
    Kiitos kivasta blogista, tykkään kun kirjoittelet monipuolisesti mm. treeneistä, resepteistä ja normielämästäsi! 🙂

  67. Ama kirjoitti:

    Hep! Voittaisin mieluusti tuollaiset Krippersit synttärilahjaksi! 🙂

  68. Hoo kirjoitti:

    Olen kauan aikaa jo seuraillut sun blogia, oot uskomaton mimmi 😀 kaikkea hyvää syksyysi!

  69. Karkki kirjoitti:

    Krippersit toiveena täälläkin suojelemaan käsiä! 🙂

  70. Emma kirjoitti:

    Kiinnostaa! Kahvakuula lipee käsistä 😀
    Harmi Jonna, ku et karjalan kovinta päässy kattoo, oli kyllä ihan mielettömät kisat!

  71. mikaela kirjoitti:

    WÄHÄX mä haluisin tollaset!

  72. Anna kirjoitti:

    Mukana! Jos nyt kerrankin saisi tehtyä toes-to-bareja ilman että käsinahat rullaantuu.. 🙂

  73. Elli kirjoitti:

    Lidlin urheilukamat on parhaita! halpaa mutta toimii, oikeesti. Ja gripperssit olis minullekkin mieluisat, inhoon kun ote lipsuu aina tangosta ja kädet menee rakkuloille (jos unohtaa salihanskat kotiin)

  74. Anna kirjoitti:

    Täällä yksi käsistään rakkuloita paranteleva osallistuu erittäin mieluisaan arvontaan! 😀 Nykyään kun leuanveto aiheuttaa suuremmat kivut kämmeniin kuin selkään tai käsien lihaksiin…

  75. Jolana kirjoitti:

    Osallistun arvontaan! 🙂

  76. mimmim kirjoitti:

    Osallistun!:-)

  77. Soile kirjoitti:

    Krippersit vaikuttaa kokeilemisen arvoisilta! Mukana arvonnassa 🙂

  78. Siiri kirjoitti:

    Herkullisen kuulloinen puuro. 🙂
    Ja myös Krippersit kiinnostaisivat. 😉

  79. Mariamaria kirjoitti:

    Ilmoittaudun mukaan kisaan….

  80. Peace kirjoitti:

    Mukana arvonnassa

  81. Salama kirjoitti:

    Ilmoittaudun mukaan arvontaan, noi vaikuttaa käteviltä

  82. Kristaliini kirjoitti:

    Mukana arvonnassa, vaikuttaa näppäriltä

  83. Hanna-K kirjoitti:

    Voi pakko saada tuollaiset hanskat! Itellä ku tahtoo monesti ote lipsua. Niin näiden avulla sais varmasti treenistä enemmän irti 🙂

  84. Marjaanainen kirjoitti:

    Mukana minäkin 😀

  85. Samsam kirjoitti:

    Jos nuo vaan passaa vähän isompaankin käteen niin oon mukana arvonnassa

  86. Nellukka kirjoitti:

    Mukana arvonnassa

  87. Eveliina kirjoitti:

    Lidlin treenivaatteita on jonkin verran tullut ostettua. Erilaiset treenitrikoot ja ulkoiluhousut ovat olleet kyllä laadukkaita, istuvia ja koot paikkansa pitäviä. Aion jatkossakin shopata Lidlistä treenivaatteita.

    Arvontaa täytyy myös osallistua. Krippersit ois kyllä mahtavat kaverit salille. Niiden avulla ei ehkä joka kerta olisi niin pahasti kovettumilla kädet tai näin talvisaikaan verillä, kun atoopikon iho ei juuri talvisin kestä ylimääräistä rasitusta. Mikäli arpaonni ei suosi täytynee pistää ostoslistalle nämä!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *