Hae
Palasia Arjestani

Parempaa fiilistä etsimässä.

Ai tätä ihanaa lämpöä ja aurinkoa, jonka olemme vihdoin ja viimein saaneet osaksemme! Nyt saa ihan luvan kanssa tallustella shortseissa ja pienessä paidassa 🙂 Ihan sama miten ruttusilta mun jalat näyttää, mä en aio läkähtyä pitkiin housuihin ja toivottavasti ette tekään!

IMG_20140519_175803 IMG_20140518_153250

Pieni irtiotto bloggaamisesta (sunnuntain postaus oli ajastettu) teki hyvää ja viikonloppuna vain nautiskelin joutenolosta mökillä. Puuhasteltiin pihalla ja istutettiin kasvimaalle sipulia, salaattia, porkkanaa ja herneitä. Seuraavan kerran saan istutella sinne myös mun kasvattamat kesäkurpitsat ja osan tomaateista ja chileistä. Basilikaa laitan myös!

kuvia 015 kuvia 016 kuvia 009 – Kopio kuvia 010 – Kopio kuvia 005 kuvia 008 kuvia 017

Möksällä laitettiin porukalla hyvä ruokaa, saunottiin ja oltiin vaan. Mä sain vähän nukuttua univelkojakin pois ja lauantaina heräsin vasta yhdeksältä 🙂 Vaikka menen viikolla ajoissa nukkumaan (viimestään klo 21) niin silti univelkaa kertyy joka kerta ja viikonloppuna nukkua posotan kellon ympäri. Jostain sitä unta vaan riittää! Otin mökillä vähän aurinkoakin ja nyt on komeat rusketusraidat koristamassa selkää ja rintamusta 🙂 Vielä kun noihin lakanan valkoisiin kanankoipiin saisi väriä…

kuvia 002 kuvia 001 kuvia 003 kuvia 004 kuvia 020 kuvia 024 kuvia 025 kuvia 023

IMG_20140517_133002 IMG_20140517_131131 20140517_150034 IMG_20140517_174501

Alkuviikon olen ihmetellyt että mitähän tekis kun ei treenatakaan voi. Eilen pääsin työterveyslääkärin juttusille ja nyt odotellaan tuloksia allergiakokeista. Tukossa olen aamusta iltaan eli jotain on jossain vialla, mutta mitä ja missä? Ehkäpä mä alan uutena harrastuksena vaikka siivoamaan ja sisustamaan ja perustan sisustusblogin. Tai siivousblogin 😀 Sillä oliskin varmasti seuraajia pilvin pimein ja pääsponsorina Vileda. Ei muuten paha olleenkaan 😉

Oon tässä pari päivää kasaillut ideapankkia terveellisistä ruuista ja leipomuksista. On sitten inspiraation iskiessä valmiina hyviä ideoita. Tänään taidan ruuaksi tehdä kesäkurpitsalasagnea ja jos aika riittää niin gluteenitonta leipää. Viikonlopuksi raakakakkua ja ehkä raakajätskiäkin jos saan jäätelökoneen 😉

4 kommenttia

 1. MissEvilEve kirjoitti:

  Me ostettiin paketti noita Maraboun keksejä, tai mitä lienevätkään. Mä ihan järkytyin kun avasin pakkauksen ja sieltä paljastui tuollainen painava yksittäispakattu kiekko 😀 Luulin että siellä on jotain chocolate cookies tyyppisiä, mutta noihan oli kuin suklaata ja keksiä lätkäkiekon muodossa 😀 Painoikin aika paljon, ja oli kyllä täyttävä ja makea. YKSI RIITTI 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Sisältö oli yllätys mullekin. Keksejä odotin minäkin mut melkoisen suklaapommin sain 😀 Yks noita tosiaan riittää pahimpaan makean himoon mut silti söin kaks 😀

 2. MainariKalle kirjoitti:

  Ihan tuo sinun pikkutyttösi. Ihan saman näköisiä olette.

  • Jonna kirjoitti:

   Kiitos 🙂 Melkoinen hulivilihän tuo on mutta oikein mainio tapaus siitä huolimatta! Enemmän on äitiinsä kuin isäänsä tullut 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *