Hae
Palasia Arjestani

Joulun laittoa kotiin ja tavoitteita ensi vuodelle

Taas saadaan huokaista helpotuksesta, koska tytön tauti on nyt hellittänyt. Mimmi oli jo viikonloppuna sen verran hyvässä kunnossa, että käytiin anopin ja kälyn kanssa nopealla ostosreissulla Ikeassa ja Kodin1:ssä. Ikeasta kannoin kotiin pari vilttiä, tuoksukynttilöitä sekä uuden orkidean kuolleen tilalle. Kodin1:stä löytyi uusi joulukuusi ja joulukoristeita. Kannattaa näköjään ajoittaa joulukoristeiden ostaminen näin lähelle joulua, koska kaikki oli 30-50% alennuksessa 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sydänkoriste Kodin1:stä.

Sydänkoriste Kodin1:stä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIkeassa mua kiinnosti eniten vaatekaapit. Tarvitaan kipeästi iso vaatekaappi eteiseen taltuttamaan ainainen siellä vallitseva kaaos. Ikean Pax-kaapit on ainoita, jotka siihen tilaan mahtuvat syvyytensä puolesta ja löysin Ikeasta kaksi hyvää vaihtoehtoa. Toinen on koko valkoinen ja kaksiovinen ja toisessa on kaksi valkoista ulospäin vedettävää ovea ja niiden keskellä liukuovi peililasia. Itseäni miellyttää jostain kumman syystä tuo peililasinen kaappi 😀

Valkoinen versio.

Valkoinen versio.

Peilillä varustettu versio.

Peilillä varustettu versio.

Kummasta te tykkäätte enemmän? Tuo isompi peililasikaappi olis siitäkin kätevä, että sen sisällä on omat hyllynsä myös kengille ja ritiläkorit esim. pipoille, hanskoilla ja muille pikkusälälle. Nyt täytyy vaan suorittaa tiukat mittaukset eteisessä ja käydä tekemässä kaapin tilaus suoraan Ikeasta niin saadaan just sellainen kun halutaan. Netistä tilatessa varmasti unohtuu jotain…

Kivan näköinen olkkari Ikeassa.

Kivan näköinen olkkari Ikeassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja ihana makkari Kodin1:ssä!

Ja ihana makkari Kodin1:ssä! Hauska tuo seinälle tehty kuusi 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERAViikonlopun aikana tein vähän jo joulusiivousta kotona ja asettelin uusia ostoksia paikoilleen. Enää olis oikeastaan vaan maton vaihto olkkariin, peilien pesu ja perusimurointi. Kaiken ehtii tehdä vielä hyvin ja jos ei ehdi niin tehdään joulun jälkeen. Enää ei jaksa ressata. Nyt vaan nautitaan 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilen surautin suoraan anoppilasta open gymiin. Siellä oli kovat winter war-tohinat käynnissä ja todella huikeita suorituksia jengi kyllä veti! Meiltä onkin tänä vuonna lähdössä Crossfit Vantaalta kohtuullisen suuri jengi winteriin kisaamaan 🙂 Ja me loput sit katsomoon kannustamaan! Hauska reissu taas tulossa varmasti.

Ville-coachin käsilläseisontaa. Taitava kaveri!

Ville-coachin käsilläseisontaa. Taitava kaveri!

Itse tein voimana etukyykyn rästit ja siihen päälle vähän toes to bareja, tempauksia ja käsilläkävelyä. Toes to bareista otin teille videonkin, mutta onnistuin sen jo hävittämään jonnekin 🙁 Käsilläkävelyistä on hävinnyt tatsi aivan täysin. Sitäkin pitäis kaiken muun ohella treenata monta kertaa viikossa, että etenis ees vähän. Niin kuin kaikkea muutakin 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOstin salilta tuollaiset uudet rannetuet testiin ja vaikuttavat aika päteviltä. Noi vaan kiepsautetaan ranteen ympärille ja toiseen suuntaan kierittämällä ne kiristyvät ja toiseen taas löystyvät. Ei menee enää aikaa wodeissakaan rannetukien kanssa kikkailuun! Vaikuttivat todella tukevilta kaiken lisäksi.

Multa kysyttiin eilen salilla, että mitkä on tavoitteet crossfitin osalta ensi vuodelle. Ei kai tässä muuta voi sanoa kuin että terveenä pysymistä toivon eniten. Sen jälkeen kaikki on pelkkää plussaa. No okei, ainahan niitä pieniä tavoitteita on voimapuolen osalta ja käsilläkin olis kiva oppia kävelemään ihan oikeasti 🙂 Tuun varmasti noita tavoitteita käsittelemään enemmän lopumpana vuotta tai viimeistään heti ensi vuoden alussa. Oletteko jo miettineet jotain tavoitteita treenien osalta ensi vuodelle?

8 kommenttia

 1. Heidi kirjoitti:

  No nuo peiliovelliset kaapit. Meillä on kaikki vaate- ja liinavaatekaapit sekä myös eteisaulan kaapit peililasilla. Tykkään, vaikka jos tarkka on, niin joutuuhan niitä ehkä useammin pyyhkimään. Sekin asia hyvä, että antavat lisää ”tilantunnetta”, mutta varsinkin se, että on joka huoneessa peili, mistä näkee, että jottain tarttis kropalle tehdä ja ”näyttääkö mun takapuoli tässä isolta” 🙂 No, sinulla ei ole tuota tarvetta, mutta voit helposti katsoa kovan työsi tuloksia tyytyväisenä.
  Ihanaa joulunaikaa sinulle ja perheellesi.

  • Jonna kirjoitti:

   Joo, kyllä mäkin kallistun enemmän peililasikaappiin ihan sen tuoman tilan tunnun ja avaruudenkin takia. Meidän eteinen kun vielä on sellainen pitkula 🙁 Ja onhan se aina kiva lähtiessään tarkistaa miltä näyttää! 😉

 2. Arto kirjoitti:

  Njam, mitä tuo dippi on mihin maissilastuja dippaatte? Itse juuri tänään mietin että pitäisköhän ostaa lastuja ja jotain dippiä mutta unohtui kauppareissulla! 😛 Huomenna sitten haettava ellen illemmalla innostu vielä kauppaan lähtemään 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Siinä dipissä on jauhelihaa, juustokastiketta ja vielä juustoraastettakin. Pannulla paistat eka jauhelihan ja lisäät siihen muut niin, että sulavat sekaisin. On hyvää!

 3. Arto kirjoitti:

  Ainiin ja vieläkös sinä teet videoblogia? ja jos teet niin mikäs se osoite olikaan niin käyn katsomassa sun uusimmat videopäivitykset myös 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Jomu83 on mun youtube tunnus, mut pitäis löytyä ihan omalla nimelläkin 🙂 Nyt en ookaan vähään aikaan videoita laittanut. VOis joulun seutuun jonkun pätkän taas värkätä!

 4. Aada kirjoitti:

  Mulla on selkä reistaillut nyt pari kuukautta eikä se vieläkään oo kunnossa. Tähän asti oon pystynyt treenaamaan ilman isompia loukkaantumisia tai vaivoja mutta nyt kun tuo selkä on vaivannut jonkin aikaa en toivo tulevalta muuta kuin että saisin sen kuntoon ja pystyisin taas treenaamaan normaalisti. Terveyttä oppii arvostamaan eri tavalla kun sairastaa paljon tai tulee loukkaantumisia.

  • Jonna kirjoitti:

   Näin on, terveyttä oppii arvostamaan vasta kun sairastaa paljon. Mulla on taas snadisti kurkku kipeänä ja toivon hartaasti etten onnistunut saamaan tytöltä flunssaa… voi kyllä johtua ihan viime yön huonoista unistakin, mutta treenit jätän tänään suosiolla välistä ettei tilanne ainakaan pahene sen takia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *