Hae
Palasia Arjestani

Reikä päässä ja suu vaahdossa.

No se alko sit. Dieetti. Pitäis vielä saada dieettimoodi päälle. Töistä tullessa olin jo irtaripussi kädessä ja kaupassa meinasin ostella vähän yhtä sun toista hyvää. Joku pienen pieni kello tuolla takaraivossa kuitenkin pelasti. Kyllä tää tästä!

Taitaa olla aika lailla koko viime viikon treenit kertoilematta, joten täältä pesee. Keskiviikkon takajalkoja ja pohkeita, perussettiä. Takajaloille pudotussarjoja liikkeinä maaten koukistus, suorinkoivin mave, takajalat istuen vipuvarsikoneessa (huippu hyvä kone!) ja GHR. Ei mitään mullistavaa. Vähän oli hakemista noiden koneiden sun muiden kanssa, kun en oikein vielä muista et mikä löytyy miltäkin puolelta. Pohkeille aasinnostoja ja sit vielä seisten ja istuen. Aika bueno toi aasinnostolaite. Voiko parempaa olla? No ei.

Torstaina rintaa ja hauvista. Vähän jänskätti tehä ilman varmistajaa, mut vääntää ähersin kaikki sarjat kyllä ihan viimeseen kuolemaan asti. Rinnalle liikkeinä vinopenkki smithissä (35-45kg), pena kässäreillä (15-21kg)ja vipuvarsi vinopenkki (20-30kg). Toi vipuvarsihässäkkä (kuva alempana) oli varsin muikea uusi tuttavuus ja todellakin pääsi mun treeniohjelmaan! Tuolta salilta löytyy samanlainen laite penamalliin. Hauiksille räkissä scottikääntöjä, istuen kässäreillä ja semmosta melko buenoo hauiskonetta. Melkein ainoa miinus tuolla uudella salilla on se ettei siellä ole ollenkaan scottipenkkiä eli jouduin kehittelemään semmosen räkkiin. Hankala selittää, mut otan joku kerta kuvatuksen. Tossa hauiskoneessa liikerata on aikalailla samanlainen kuin jos tekis hauksia taljassa kädet polviin tuettuna. Got it? 😀

Perjantaina sit matkustelinkin koto-Kuopioon viikonloppua viettämään ja syömään viimesiä herkkuja, joita ei ees juuri tullu syötyä. Muutaman kuukauden päästä saattaa kaduttaa… Lauantaina juoksin päivällä ympäri cityä täydentämässä lisäravinnevarastoa, kun eihän täältä Kotkasta oikein mitään saa. Ihme kaupunki. Ilalla sit murun kans Gymille jumppaamaan selkää ja hyvä reeni siitä tulikin! Rest pause-viikko alko taas.

1. Hammerleuat 8+2, 7, 6*2,5kg
2. Kulmasoutu p.smith vo 9+4, 8, 7*65kg
3. Mave p.smith 8+2, 6*105kg/ 6*100kg
4. Ylätalja lapiokahvulilla 9+4, 7*60kg/7*55kg
5. Olankohauttelut kp 3*10-12*18,5-21kg

En ees muista millonka olisin noin hyvän treenin tehnyt. Nyt oli voimatasot, tuntuma ja fiilikset kaikki kohillaan ja on ollu toi selkäpuoli pari päivää sen tuntunenkin!

Sunnuntaina sit aamulla aikasin salille, koska piti keretä kahden jälkeen junaan. Vuorossa olkapäitä ja ojentajia.

1. Takaolat taljassa 4*8-13*20-30 lbs
2. Punnerrus p.smithissä 7+4*35kg niskan takaa/ 8, 6*35kg edestä
3. Sivuviparit kp12+6, 11*8,5kg seisten/ 15, 12*6kg istuen
4. Takaolat vipuvarsik. 3*10-11*15kg
5. Pystypunnerrus kp seisten 1*12*11kg
6. Pushdown tangolla 8, 7*30kg
7. Penkkidippi 8+4, 8*25kg
8. Ranskis istuen taljassa 5+1*40kg/ 8*30kg Joku salitonttu oli taas käynyt lisäämässä ekaan sarjaan enemmän painoja kuin piti 🙂

Tänään välipäivä salilta ja pääsin tekemään dieetin ensimmäisen aamulenkin. 60 minsaa köpötin tuolla teitä pitkin jo ennen viittä 🙂

Tässä parit kuvat salilta.

Hacki, prässi ja vipivarsivaakaprässi. Hirvee sana.
 Siinä (keskellä) on se mun uus lemppari vinopenkkihärpäke ja kuvan etualalla se penkkiversio.. Aim in löööööööv.
Kässäreitä löytyy piiiiitkä rivi. Tässä vasta pieni osa.
 Joku valopää ottamassa itestään kuvaa peilin kautta. Ihme jengiä.

Hieno firma tuo VR. Tosiaan pitäis olla niilläkin mainoslauseena VR – venaile rauhassa. Mutkan kautta perille. Vähän taas myöhästeli junat viikonlopun aikana. Perjantaina Kouvolassa juna lähti asemalta myöhässä, koska konnari oli toisessa junassa, joka oli tunnin myöhässä.. Jep jep. Onneks saivat suht ajoissa toisen tilalle. Sunnuntaina oli sit ”routavaurioita” ja juna myöhässä 50 minsaa. Onneks kerkesin jatkojunaan. Seuraavaa olis pitäny ootella neljä tuntia. Ei mene ihan putkeen noi systeemit.

Jees, nyt painetaan syksyä kohti reikä päässä ja suu vaahdossa, kuten valmentaja asian ilmaisi 😀 Duunia on tehtävänä aivan törkeesti, mut enpä jaksa alkaa vielä stressailemaan. Senkin aika tulee vielä.

Nyt tekemään parin päivän sapuskat valmiiks niin ei tartte koko aikaa olla hellan ääressä.

11 kommenttia

 1. Annemari kirjoitti:

  No niin, siitä se lähtee, pitkä kova urakka kohti syssyä. Se on parempi olla sitten hyvä paketti kasassa täällä Oulussa 🙂 Vai pitääkö teidän käydä karsintoja?

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  No katotaan mitä tästä tulee 🙂 Jos vähän parempaan kuntoon pääsis kuin viimeks niin olis aika bueno. Just tossa mietittiin isännän kans kun näköjään Lappeenrannassa järkätään kans kisat et kisaisin siellä ja sit Lahessa, mut saa nähdä. Pakkohan niitä karsintoja ei olis käydä, mut tuleepahan kokemusta ainakin jos ei muuta.

 3. Annemari kirjoitti:

  Jaa, no lähempänäpä ne Lappeenrannan kisat on. Ehkä vähän harmi silti, kun oisin mää teikäläisen halunnut nähdä lavalla ihan livenä.Juu, ehdottomasti karsintoihin niin saa lavakokemusta. Sitä ei kyllä koskaan liikaa ole.

 4. Anonymous kirjoitti:

  mie fanitan sit sinnuu syksyn kisoissa eli lahteenko expoille sit meet?t. SaTa

 5. Jutta kirjoitti:

  Dodii, tsemppii kovasti! Oon niin kade sulle, kun voit vetää kovaa dieettiä. Kumpa mäkin 🙁 Ehkä sitten kohta. Paljonko on about pudotettavaa?

 6. Metallisydän kirjoitti:

  Ei muuta kuin tsemppiä dieettiin! Ja pidähän ne näpit irti irtsareista! 🙂

 7. taru kirjoitti:

  Paljon paljon tsemppiä Jonna! 🙂

 8. Jonna1983 kirjoitti:

  Annemari: ei mussa oo mitään näkemistä eli et menetä mitään :)SaTa: joo, lahteenhan sitä olis myös tarkotus mennä jos vaan hermo ja kantti kestää 😀 Eiköhän ne kestä.Jutta: tsemppiä tosiaan tarvitaan, joten kiitos siitä! Sanotaanko, että ihan riittävästi on pudotettavaa. Ainakin 15 kiloo lähtee saletisti. Rittääpähän tekemistä loppuun asti ja varmaan vähän ylikin..Metallisydän: kiitos! Yritetään kovasti jättää irtarit kaupan hyllylle 😀 taidan ton oman pussin roudata ens vkl Kuopioon isännän suihin!Taru: paljon paljon kiitoksia!!

 9. Jutta kirjoitti:

  hih. 15kg pudottamiseen tarvitsekin tehdä aika moisesti töitä 🙂 Kokemusta kun löytyy…no, itsellä ei olisi edes 10 kiloa tällä kertaa, mutta sekin tuntuu tällä hetkellä mahdottomalta. Pístäpä Jonna paljon kuvia sitten dietin varrelta!

 10. Jonna1983 kirjoitti:

  Sano muuta 😀 No, mut iteppä olen itteni tämmöseks syönyt enkä oo jaksanu mitään dieettejä vetää lähiaikoina. Toisaalta ei ole kyllä valkkukaan antanut dietata.Katotaan mihin kuntoon päästään. Ei ole mitkään kauhean suuret odotukset, mut yritystä varmasti ainakin riittää!Kuvia toki pistän aina kun niitä vaan saan otettua!

 11. Annemari kirjoitti:

  kyllähän se pudotus mullakin lähellä tuota 15 kiloa oli. Kova homma, vaan niin ne vaan tippui. Aikaa tässä on niin reilusti, että ei varppina tuu kiire. Ihan homona tsemppistä dieetille. Tulee varmaan tsemppailtua useestikin, mutta tässä nyt eka :)Niin, ja paljon kuvia on täälläkin toiveena.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *