Hae
Palasia Arjestani

Reeniä ja kaikenlaista.

Alotin eilen työt uudessa paikassa. Tai no eihän se tavallaan uusi paikka ole, kun olen jo parit kesät siellä duunaillut, mut kuitenkin. Vähän jännitti palata ihmisten ilmoille, kun viimeiseen puoleen vuoteen ei juuri työkavereiden lisäksi muita ihmisiä labran puolella näkynyt. Nyt joutuu olemaan huomattavasti sosiaalisempi ja keskustelemaan fiksusti, ei tällä hetkellä mun vahvin puoli 🙂 Toisaalta ihan mukava kun asiakkaita riittää koko ajan niin ei juuri kerkeä omia ajatuksiaan vatvoa. Aamuherätykset klo 03.35 ei oo tehneet ees tiukkaa! Koira on ollut vähän eri mieltä 😀

Isäntä toi säädettävät käsipainot möksältä ja pääsin heti eilen aamulla testaamaan ne tositoimissa. Ensin 40 minsan aamuköpö ja päälle 20 minsaa kuntojumppaa kotona kera käsipainojen. Väsyneeks veti 🙂 Vapariakin veivasin pari kertaa ja kait se on ihan ookoo..

Töiden jälkeen suoraan kotiin, munaa naamaan ja päiväunille. Enpä ole niistäkään ihan hetkeen päässyt nauttimaan! Aivan mahtavaa köllähtää sohvalle lämpimän peiton alla massu täynnä ja mirri kainalossa purisemassa 🙂 Tänään sama setti!

Aika extremeä oli pitkästä aikaa treenata illalla! Sama vanha jengi Gymillä treenaa edelleen 🙂 Osaa vähän ihmetytti minne oon jättäny puolet minusta. No, johan tässä kohta 15 kiloa on haihduteltu! Kuntokin alkaa pikku hiljaa kuoriutua esiin ja muutoksia huomaa koko ajan. Varsinkin vatsan seutu on viime päivinä kokenut muodonmuutoksen, mut kädet pitää aika tiukasti rasvasta kiinni.. No, reenataan kovaa ja vedetään aerobiset täysillä ja katsotaan mihin niillä päästään! Sen ainakin tiedän, et kunto on jo parempi kuin viime kisoissa eli yksi etappi saavutettu 🙂 Seuraava olis lavalle nouseminen ja vaparin ja poseerausten vetäminen, skeeeeriii! Vihdoin ja viimein sain hoidettua kampauksen ja meikinkin kisoihin. Vielä pitäis yks purkki jan tanaa hommata, ostaa tekokynnet, bikiniliimaa… lista on loputon.

Eilen iltasella salilla kuntopiiritsydeemiä selälle ja 30 minsan intervalli crossarilla. Tein taas neljä liikettä putkeen ja sen jälkeen vasta huili. Toistoja liikkeissä noin 20.

1a. Avustettu leuanveto mo 3x
1b. Alatalja leveällä 3x
1c. Ylätalja kapealla 3x
1d. Selänojennus 3x

Siinäpä sitä taas yhdelle kertaa.

Oon nyt vähän kateellinen niille, jotka tajusivat kerätä kesän aikana nokkosia varastoon. Itse kun jään aina miettimään ja makustelemaan asioita niin olen totta kai jo auttamattomasti myöhässä. Onneksi noita vihreitä ihania heiniä ja kasviksia saa kaupoistakin. Nokkonen vaan olisi ilimasta 🙂 Lueppa täältä lisää nokkosesta sekä pinaatista! Linkin löysin kemikaalicoctailin blogista. Siinäpä vasta mielenkiintoinen blogi!

Seurannassa on pari muutakin loistavaa blogia. Uusimpana Heitä horo voltti-niminen blogi, jota pitää kahvakuulailija Kukka Laakso. Aivan loistavaa tekstiä. Kukalla on hervottoman hauska tyyli kirjoittaa. Yhtään postausta en ole vielä lukenut repeilemättä! Olisipa ilo tutustua kyseiseen ihmiseen 🙂 Käykääs tutustumassa! Toisena -ei ihan niin uutena tuttavuutena – on ah, niiiiiin ihana ja makoisa, Monkeyfood. Ruokablogien ehdotonta aatelia! Hauskaa tekstiä ja ihania reseptejä ja mikä parasta, paleoreseptejä 😉 Monkeyfoodia olen kyllä seurannut jo vaikka kuinka kauan ja sieltä löytyy muitakin kuin paleoreseptejä!

Jooh, kevyt väsy alkaa painaa eli painun unille! Huomenna tiedossa jotain aivan uutta ja kivaa..

Seuraa blogiani Bloglovinin 

3 kommenttia

  1. Riinu kirjoitti:

    Jee Jonna et menee kunto eteenpäin :)Kivaa lueskella kun ei oo kaameeta kriisiä, vitutusta sun muuta… rennolla asenteella ressitön dietti ;)Hesaa varten työvuorot siirretty eli vapaat hoidettu ;D

  2. Metallisydän kirjoitti:

    ”Töiden jälkeen suoraan kotiin, munaa naamaan ja päiväunille.”Oikeaa toimintaa, tuon toimintamallin tuut kyllä opettamaan Paulallekin! 😉

  3. Annemari kirjoitti:

    ”Töiden jälkeen suoraan kotiin, munaa naamaan ja päiväunille.”No kuulostaapa tutulle 🙂 Mulla oli eilen ihan samat kuviot, vaikka koko munaa en syönyt, valkuaiset vaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *