Hae
Palasia Arjestani

Rankka yö..

Hitto mikä yö takana.. huoh.. alkuun en meinannu saada millään unta ja sit kun sain niin heräsin ehkä miljuuna kertaa. Aamulla en pystyny syömään mitään, aamuprotskukin meinas tulla ekan kulauksen jälkeen ylös. Siinä sit ooteltiin muutama tunti et sain ees jotain alas.

Kävin ostamassa tattarihiutaleita ja huomen aamulle ne menee testiin josko sopisivat paremmin kuin tavan kaurahiutaleet. Myös aamuvesi ainekset oottelee pöydällä 🙂 Taidan kohta jo vetästä yhden satsin. MSM:ää en kyl vielä käynyt ostamassa, kun en jaksanu lähtee keskustaan asti, mut jos huomenna kävis tai viimestään maanantaina. Elämänlangassahan sitä myydään.

Pääsin mä sentään salillekin asti. Fiilis oli kyl aivan susipaska, mut treeni kulki hammasta purren yllättävän hyvin. Tein pelkät takareidet ja jätin pohkeet myöhemmälle viikkoa, koska iski niin kauhee heikotus. Ei vaan pystyny. Näköjään sitä pystyy huonon olonkin ja vetämättömän fiiliksen kampeamaan hetkeksi taka-alalle ja tekemään hyvän treenin, kun vaan niin päättää. Treeni oli lyhyt ja tehokas.

       1. Suorinjaloin mave p.smith 4*7-8*60-80kg ekassa sarjassa pudotus 80kg–60kg, muut sarjat tein 80 kilolla. Kaks ekaa sarjaa leveällä jalka-asennolla ja kaks vikaa kapealla.
       2. GHR selkäpenkissä 3*5-9*BW-7,5kg ekassa sarjassa pudotus 7,5kg–>BW Tässä ei välillä teidä, et katkeeko joku juttu takareidestä vai kuuluuko se asiaan. Semmonen jännä repivä tunne. Ehkä en oo vielä löytänyt sitä kaikista optimaalisinta tekniikkaa? Vetää takareidet ihan hirveeseen pumppiin..
3. Takareidet maaten  3*7-8*25-35kg ekassa sarjassa pudotus 35kg–>25kg

Semmonen reeni oli se. Hyvinhän se loppujen lopuks meni, vaikka ennen salille lähtöä mietin et kannattaako tällä olotilalla ylipäänsä lähteä treenaamaan. Lähdin kuitenkin ja ihan hyvä, et lähdin. Kaikillehan näitä huonoja päiviä sattuu ja mulle sattu tänään. Käänsin sen kuitenkin treenin ajaksi hyväksi päiväksi. Nyt voikin hyvällä omalla tunnolla vetää lonkkaa iltaan asti ja lähtee sit yöks duuniin.

Löysin muuten kameran laturinkin eli ehkä jo huomenna saadaan jotain kuvia/vidoita tännekin!

Jaahas, ja sit ruuan laittoon. Metallisydämen tortilla-postauksesta jäi kytemään pieni himo tortilloihin, joten tänään värkkään sit itsekin hieman terveellisempiä tortilloja. Juustoraasteesta en kyllä silti luovu, mut käytänkin siihen 10% juustoa. Onhan sekin jo jotain 🙂

Ai niin, käykäähän lukemassa mass.fin sivuilta Rami Aaltosen blogia. Hyvää juttua mm. tauriinin, arginiinin ja tyrosiinin käytöstä sekä hiilareiden ja rasvojen käytöstä samalla aterialla. Noi löytyy sieltä treenivinkit-osiosta!

3 kommenttia

  1. Inka kirjoitti:

    Tuolla Rami Aaltosen blogissa on hyviä juttuja.Mun tekis mieli kanssa tortilloja… No, jos treenaan tänään älyttömän kovaa niin saatanpa ittelleni tortilloja väsätäkkin (tai siis laitan ton keittiöorjani mitä aviomieheksikin voi kutsua hommiin).

  2. Mölliskö kirjoitti:

    Aahhh…tortilloja :P~~OPaahan köyhille dieettiläisille kuvia tulemaan…………. 8D

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    Inka: ai sulla on ihan oma keittiöorja? 😀 Mistähän mulle kans..Mölliskö: ei pystyny kuvia ottaa, kun laturi oli hukassa ja sit kun se löyty niin tortillat kerkes jonnan suuhun ennen kun akku oli ladattu 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *