Hae
Palasia Arjestani

Treeniä ja treenivaatehömpötystä.

Pahoittelen jo etukäteen, kuvasaastetta on tulossa ja paljon 😀 On tullut nyt napsittua kuviakin ihan urakalla, kun oon saanut pikku apureita salilla. Mistähän taas alottais? Asiaa on paljon ja varmasti taas puolet unohtuu. No, yritetään.

Viime viikolla alko syventävä harjoittelu eli se tietää joka helevetin aamu herätystä viideltä. Ihanaa. Tunnollisesti oon kuitenkin jaksanut aamuisin vääntää itselleni munakasta, kaurapuuroa ja kauhean kasan vihanneksia aamupalaksi. Pientä järjestelmällisyyttä se vaatii eikä se tosiaan ole mun parhaita puolia 🙂 Illalla pilkon kaikki vihannekset valmiiksi aamua varten ja mittailen puurot valmiiksi kippoon. Säästähän noikin jo vähän aikaa. Nii, pitäis varmaan sitä Biosignaturestakin se juttu vääntää, kunhan vaan ehtis.. Huoh.. Miljoona juttua olis tehtävänä, esim se perkeleen oppari. Alkaa ahistaa jo koko tekele.

Harjottelun jälkeen suoraan salille tekemään viimenen supersarjatreeni ja vuorossa tissejä ja hauberia. Tällä kertaa kyttäsin kaikki palautusajat kellosta ja pidin palautukset minuutissa. Meni muuten paikat aika kipeiks tolla systeemillä ja painojakin sai tiputella aika hyvään tahtiin.

1a. Vinopenkki smith
10*47,5kg Ihan ilman varmistajaakin sain väännettyä jopa yhden toiston enemmän kuin viimeks 😉
9*45kg
8*40kg
9*35kg

1b. Vipunostot kp tasapenkillä
9*11kg Olipa se raskasta..Mut teinkin kaikki toistot normaalia hitaammin.
10, 8*10kg
9*8,5kg

2a. Penkki kp
11, 8*18,5kg Eka sarja meni kyllä täysin ihmetellessä. Ei meinannu oikein tulla tuntumaa.. mut kyl se siitä sitten, kun alko taas vähän miettimään et mites tää pitikään tehdä.
10, 11*16kg Vähän pidempi palautus tuli ennen vikaa sarjaa.

 
 
 

2b. Vipunostot vinopenkillä taljassa
7*30 lbs
10, 8*20 lbs

3a. Hk kp seisten
11, 9*9kg
9*8,5kg
Tässä uusi ja raskaampi tekniikka. Jokainen toisto hitaasti, hallitusti ja puristellen. Ainakin tuntu! EI painoilla niin väliä, kunhan tuntuu oikeassa paikassa..

 
 

3b. Hk scott talja
8*80 lbs
10*60 lbs
9*50 lbs

4a. Hk scott mutkatangolla
9*30kg
11, 9*25kg

4b. Hammer kp
10, 8*10kg
8*8,5kg

Yö menikin sit töissä ja lauantain olin ihan zombie. Lauantaina en taaskaan jaksanut tehdä kerrassa mitään. Taisin herätä kunnolla vasta illalla kun lähdin töihin. Kävin mä päiväsellä pitkästä aikaa pyörähtämässä kirpparillakin, mut ei sieltä hirveitä löytynyt. Joku kirja tarttu matkaan ja uusi hieno pinkki kukkaruukkun avokadopuulle. Sain vihdoin ja viimein avokadopuunkin kasvamaan. Kauhulla ootan millon kissat huomaa ja tuhoaa sen. Tänään kannoin Prismasta kotiin Yucca-palmun kun oli niin halpa- Hetihän noi karvarontit oli sen kimpussa. En ymmärrä mikä noissa rehuissa niin kiinnostaa. Eilen pyrähdettiin vielä Euromarketissa hakemassa Jonnalle halpoja kananmunia ja pähkinöitä. Nyt on taas 1,5 kiloa pähkinöitä niin eiköhän noilla jokusen päivän pärjää 😉

Tässä meidän pilleri-pähkinä-nurkkaus…

Kotiin lähdettiin Arnold´sin kautta. Tsihii, ostin itelleni yhden mustikkamuffinsin, isäntä tais ostaa samanlaisen ja lisäks vielä jonkun herkullisen donitsin, joka huuteli mulle laatikosta ja käski upottaa hampaat sen herkulliseen suklaakuorrutukseen.

Tarkotuksena oli syödä puolet muffinsista eilen ja puolet tänään. Hyvinhän sekin suunnitelma taas onnistu, kaikki uppos kerralla 😀 Onneks ei ollut kuin se yks. Olis meinaan uponnut aika monta lisääkin..

Oon taas alkanut väsäilemään jonkunlaisen pirtelön melkein joka päivä. Eilen ennen duuniin lähtöä tuli vetästyä tämmönen:

30g banaaniprodea
kiivi
20g auringonkukan siemeniä
200g marjoja
vettä

Kaikki vaan blenderiin ja sekasin ja eikun ääntä kohti. Aika perussettiähän toi on, mutta tosi täyttävä ja vissiin terveellinenkin? 🙂 Ehkä joku päivä uskaltaudun kokeilemaan jonkun sortin vihersmoothietakin..

Tänään olin aamulla jo vähän virkeempi ja aamupalan jälkeen reippaana salille. Alko taas ne melkein tuskallisimmat treenit, kiertoharjoittelusetit nimittäin. Selkää tänään..Päätin vähän hullutella ja ottaa maven osaksi treeniä. Kiertoharjottelusettihän etenee niin, että tehdään neljä liikettä putkeen noin 15 toiston sarjoina, parin minsan huili ja sama uudestaan. Tätä rallia viis kierrosta. Se on oikein mukavaa se. Selkä huutaa leipää jo ekan kierroksen jälkeen ja joka helvetin olemattomaankin lihakseen sattuu. Huominen tulee olemaan mukavaa 😀

1a. Vipiuvarsiveto
1b. Kapea alatalja 2x ja leveä alatalja mo 3x. Päätin sit vaihtaa parin kierroksen jälkeen tohon leveeseen niin tulee vähän vaihtelua.
1c. Kapea ylätalja
1d. Mave

Mitään painoja en merkkaillu ylös, paitsi alotuspainot niin tiedän mistä lähtee liikkeelle seuraavalla kerralla. Näissä treeneissä ei niin painoilla ole väliä, kunhan tekee pitkää sarjaa. Vaikeutin hommaa pikkusen sitten edellisen kerran. Aikasemminhan oon pumppaillut kaikki sarjat aika nopeesti läpi, mut nyt tein jokaisen toiston tosi hitaasti ja kiduttavasti puristellen. Oli selkäpuoli aika tulessa treenin jälkeen. Otin mä treenin loppuun vielä pikkusen hauvista, vattaa ja pohkeita. Isäntä oli taas jostain videosta bongannut uuden hauisliikkeen. Vähän niin kuin scottissa tehty, mut ei ihan kuitenkaan.

 

Kait se pitäis alkaa jotain koulujuttua vääntämään ja vähän aikaa yrittää relaksoituakin. Huomenna alkaa taas karu arki 😉

Ai niin, yks päivä nappastiin pari selkäkuvaa..Eipä noi kovin ihmeellisiä ole, mut laitanpa tänne kuitenkin.

 
Huomenna sit olkapäitä ja ojentajaa. Käykääs katsomassa lisäravinnemestasta uusia tuotteita! Ou jeah, uusia treenibuustereitakin tullut. Mullemullemullemulle :DEsim.tätä  haluaisin kokeilla.
Ja noi löysät pökät, jotka mullakin on, alle kakskybää!!!! Pitikö ostaa samanlaiset myös pinkkinä… Woot, ja tämmösiä treenihousujakin! Mulletännehetinyt. Mii laik. Tommosen tätinkin voisin ottaa meille vaikka siivoamaan tai käyttämään koiraa ulkona 😀

Joo, nyt äkkiä pois koneelta tai menee kaikki rahat. Flexikin pitäis vissiin tilata kotiin. Ei oo mitään järkee ostaa sitä kun saa tilaamalla paljon halvemmalla.

8 kommenttia

  1. Octavia kirjoitti:

    Upea selkä!! :pMeillä ihan sama meininki kattien kanssa.., ovat jo tuhonneet chili-pensaan, ne lehdet taitaa maistua hyvältä, kun joka päivä näkee ne siel narskuttelemassa.. :O Pari taimeakin on revitty irti purkista ja raahattu johonkin nurkkaan odottamaan kuolemaansa.. Nykyään kaikki rehut on melkein katon rajassa hyllyllä turvassa 😀

  2. Annemari kirjoitti:

    Sulla on just sitä lihaspaksuutta mikä multa puuttu täysin. Tuo sun selkä on hieno.

  3. Anonymous kirjoitti:

    Kiva postaus 🙂 Heii, jos teet vihersmoothieta, kerro ihmeessä, miten sen teet! Mulla ei nimittäin ole mitään ideaa, millainen on SYÖTÄVÄ vihersmoothie. Oksettaa jo pelkkä ajatus nyt. 😀

  4. Helga kirjoitti:

    Meikän vihersmoothieissa parhaaksi on havaittu tammelehväsalaatti ja sitä 1/2-1 ruukkua ja sitten esim. heraa, luomujugurttia, marjoja, banaania, erilaisia sieminiä (auringonkukka, seesamin, kurpitsansiemen) ja superfoodeja jos haluaa esim. gojit sopii hyvin :)Rucolaa kun laitoin niin meinas oksu tulla..

  5. Anamuun ja Frezza kirjoitti:

    Aijai, kylläpä näyttää hyvältä tuo sun selkä, on lihaa tarttunu ihan mukavasti 🙂 Kisut on kyllä melko epeleitä, meiltä on pitänyt kaikki viherkasvit hävittää kun katoaisivat äkkiä parempiin suihin 🙂

  6. Anonymous kirjoitti:

    Mää oon myös todennut tammenlehtisalaatin hyväksi vihersmoothieihin. Se ei oikeastaan maistu siellä seassa miltään, ainakaan jos mukana on marjoja ja/tai banaania. Maitotuotteet (rahka tai luomujogurtti) pehmentää myös makua mukavasti, pelkkään heraan ja veteen tehdyistä vihersmoothieista en hirveästi välitä.-Riina

  7. Helga kirjoitti:

    Siis tosiaan tammenLEHTI, mistä mä on lehvän olin repässyt, hyvä etten kirjoittanut tammenterhosalaatti :DJa kyllä, Jonnan selkää minäkin fanitan!t. nimimerkki selän kasvatusta vuodesta 2000 tuloksella ”ei mitään”.

  8. Jonna1983 kirjoitti:

    Octavia: mä ostin eilen sitä kissankarkotetta ja ainakin toistaseks on saanut palmu olla rauhassa. Tiedä miten kauan sit menee, kun katit tottuu siihen ja järsintä alkaa taas…Annemari: tänks. Ihan mielenkiinnolla odotan mitä tuolta alta paljastuu. Tuntuu ainakin, et kehitystä olis tullut aika hyvin. Leveyttä pitäis saada vielä aika paljon. Mä voisin varastaa sun olkapäät ;)Anonyymi & Helga: täytyykin kokeillta tota Helgan ohjetta joku päivä. En oo vielä uskaltanu kokeilla vihersmoothieta, mut joku päivä vielä teen sen 😀 Ohjetta ja kommenttia tulee kyl sit tännekin!Anamuun ja Frezza: Kiits 🙂 Lueskelin netistä, et jos kissoille kasvattais vehnänorasta ja niiden antais natustella sitä niin jättäisivät muut kukat rauhaan. Tiedä sit toimiiko se?Riina: täytynee ostaa luomujogurttia joku päivä ja pistää testiin. Kiitos vinkistä!Helga: lehti tai lehvä, sama kai tuo? 🙂 Sulta mä voisin puolestaan ottaa sun vatsapalikat. Ei ole vitnesslavoilla parempia nähty! Jokaiselta vähän jotakin niin syntyy hyvä paketti ens syksyks 😀 Keltähän sais jalat….?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *