Hae
Palasia Arjestani

Edistystä poseerauksissa


Niin kuin otsikkokin jo sanoo, niin vihdoin ja viimein alan joten kuten hallita noita klassikin poseja. Toki niissä on vielä tosi paljon mietittävää ja viilailtavaa, mut noin niinku pääpiirteittäin ne alkaa olla jo ihan ok. Helpoinhan niitä on sit harjotella, kun on oikeesti tiukassa kunnossa. Sillon näkee miten mikäkin lihas jännittyy ja missä asennossa ja kulmassa ne näyttää parhailta. Valmentajakaksikolta sain tosi hyviä neuvoja varsinkin tuplat takaa poseeraukseen, koska se on mulle tuottanut eniten ongelmia. Viime visiitillä sitä sit väänneltiin ja käänneltiin niin pitkään, et vihdoin ja viimein tajusin kuin se pitäis tehdä. Mulla kun on ollut vielä ongelmia ton oikeen lavan kanssa niin en ole saanut selkää kunnolla ”auki”. Nyt tuntuu, et lavan seutukin alkaa olla paremmassa kunnossa eikä jäkitä niin paljon vastaan kuin ennen. Otettiin yks selkäräpsy taas tänään. Siihen sain ainakin aukastua selän kohtuullisen hyvin. Eihän siel vielä juuri mitään näy, mut pääasiahan onkin, et hahmotan ees sen miten toi poseeraus tehdään.

Tänään salilla vuorossa takareisiä, pohkeita ja vatsoja. Aika bueno treeni oli taas ja sain ainakin takareisiin tosi hyvän tuntuman. Jospa mä oon vihdoin ja viimein oppinu reenaamaan niitä oikein 😉 Kaveri ihmetteli tänään salille, et miten pystyn tekemään peräkkäisinä päivinä etu- ja takareidet. Hänellä kuulemma menee etureisitreenistä ja kyykyistä perse niin kipeeks ettei vois ajatellakaan tekevänsä seuraavana päivänä takajalkoja. Tuumasin kaverille, et ”mä en kyykkääkään perseellä, vaan etureisillä…” Repes nauramaan 😀 Mut näinhän se on, eikös?

1. Takareidet maaten
10, 8*45kg Uskaltaisinkohan laittaa ens kerralla viiskyt ja kokeilla sillä? Aaargh..
10*40kg

2. Takareiskat prässissä
10, 9, 8*220kg

3. Suorinjaloin mave
10, 9, 8*100kg
Tähänki pitäis vissiin lisätä ens kerralla painoja. Aika heviä alkaa olla.. Saa kyllä pitää ajatuksen aika tarkkaan liikkeessä, et paketti pysyy varmasti koossa.

4a. Vatsat vipuvarsikoneessa
14, 10, 8*27,5kg

4b. Pohkeet seisten hakissa
10, 9, 8*80kg

5a. Vatsat köydellä taljassa
13, 12, 10*65kg

5b. Pohkeet istuen
12, 10*35kg
12*30kg

6. Vatsat aaltopenkillä
16, 14, 12*5kg

Mä en kyllä oikein koskaan saa väsytettyä vatsoja kunnolla treenin aikana, vaikka kuinka rutistelen ja puristelen ja teen vaikka mitä. Seuraavana päivänä ne kyllä on sit kipeet! Jospa ne siellä läskin alla muhis ja kasvais oikein kunnolla. Ja kyllähän noi palikat vilkkaa jo aika kivasti tässäkin painossa, et jotain siellä täytyy olla 😀

Pitäis keksiä jokin systeemi miten saisin tehtyä tän treenin nopeemmin. Tähän kuluu aina niin pirusti aikaa, et meinaa usko loppua. Ei auta ees noi pohkeiden ja vatsojen supersarjat. Kait se on vaan pistettävä aina laput silmille salille mennessä ja hiihdettävä hirveetä kyytiä liikkeestä toiseen. Tässäkin treenissä tulee kaiken muun hyvän lisäks varmasti sarjamäärät kasvamaan tulevaisuudessa..

Päivän kuva. Nettisfääreissä ei mitään mielenkiintoista..


Huomenna sit vuorossa olkapäitä, ojentajia ja hauisten pumppi. Intervallikin pitäis varmaan vääntää pois alta. Ompa kiva lähtee reenailemaan, kun on uudet treenivaatteet 😉 Kävin GeeVoimasta ostamassa uudet pökät ja topin Betterin uudesta mallistosta. Ovat aika hienot.

7 kommenttia

 1. Propofol kirjoitti:

  Bring that sexy back!

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Se sexy back on tuolla jossain alla 😉 Tai ainakin toivottavasti on!

 3. Anonymous kirjoitti:

  Oho, hyvältä näyttää selkä! Kuvaaja ei oo vaan vissiin ollu ihan skarppina… 😉 Testailin sitä sissy-kyykkyä maanantaina ja sehän tuntu ihan fiksulta liikkeeltä. Pääsee minun treeniohjelmaan.t. MariH

 4. Anonymous kirjoitti:

  Teet tietty niinkuin valkku määrää, mutta vatsoista tuli mieleeni, että itse saan ”hyvän” poltteen vatsoihin non-stopkiertopiirillä jo treenin aikana. Esim. treenin pääteeksi kolme-neljä rundia staattiset-suorat-vinot. Piristää vaihteluna perusjuurtamiselle. Tosin ehken omista vain yhtä rautaista panssaria kuin sinä =)T:marttuuliP.s. Kanhanin kanssa just eilen kehuttiin tätä sun blogia, tod. antoisaa luettavaa.

 5. Unelma Säleikkö kirjoitti:

  Mulle on tullut selkähimo, ja tykkäilen nykyään treenata sitä. Sun selkä on mun motivaatiokuva:)

 6. nuheila kirjoitti:

  Haaste mun blogissa!!!

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  MariH: Ei ollu kuvaaja joo ihan skrappina, kuulemma oli kiire uuden Bodyn seuraan :DMoi Marttuuli!! Tytöstä ei olekaan kuulunut mitään vähään aikaan, saati näkynyt missään.. Mä oon kans tehnyt noita kiertoharjoittelu juttuja jossain, mut nyt rakennetaan kunnon panssaria kovilla perusliikkeillä. Niin, ei mulla mitään panssaria ole, vielä ainakaan. Katotaan vuosien päästä 😀 Vois kait noita kiertohömmeleitä tehdä ihan sillai salassa ettei kukaan näe..;)UnelmaS: Hauska kuulla, et musta on iloa, vaikka on tossa mun selkäpuolessa vielä tekemistä vaikka kuinka. Treeniä vaan ni sieltä se kasvaa! Selkä on muuten munkin lemppari treenattava. Sinne ainakin saan tuntuman joka kerta, aivan sama mitä teen niin aina toimii.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.