Hae
Palasia Arjestani

En haluaisi kehua, mutta nyt on ehkä pakko

Processed with VSCO with 5 preset

*Sis.mainoslinkin

Mahtavaa lauantaita tyypit! Mulla on tänään aika hektinen päivä, vaikka yritänkin kovasti välttää minkään sortin suunnitelmia viikonlopulle. Aina se ei kuitenkaan onnistu, joten mennään nyt sitten tukka putkella tämä päivä. Lähden kohta puoliin Tikkurilaan crossfit 01300:lle olkapääklinikkaan, jota on vetämässä mm. muakin hoitanut Tero Heikkilä Forever fysiolta sekä crosffit kilpailija ja fysioterapeutti Asta Vilenius. Uskon, että tästä päivästä tulee loistava ja saan lisää työkaluja olkapäiden kunnossa pitämiseen. Tiksistä riennän Flamingoon tytön kaverisynttäreille, sieltä suoraan saunaan ja kotiin laittamaan ruokaa. Sitten odottaakin kaikki kotipuuhat. Yritän jotain saada jo tänään aikaiseksi niin ei tarvitse huomiselle jättää. Ainakin kirppishommia täytyy hoitaa!

Processed with VSCO with 5 preset

Processed with VSCO with 5 preset

Paita täältä.

Mä olen saanut treenata nyt todella hyvin. Kroppa pysyy aivan mahtavasti mukana ja alkuviikosta aloitetun astman lääkityksen ansiosta keuhkotkin alkaa tehdä yhteistyötä. Eilen ei tarvinnut enää ottaa kesken treenin avaavia ja hengitys kulki kuin unelma. Huomasin heti miten paljon paremmin pystyin jatkamaan treeniä, vaikka sykkeet nousikin. Ei tarvinnut tehdä välikuolemaa lattialle 😀 Mun voimatasot nousee koko ajan kovaa vauhtia. Me käytetään voimaliikkeissä wendlerin 5-3-1 systeemiä, joka on aina toiminut mun kropalla todella hyvin. Latasin puhelimeen wendlerin appin, joka laskee mulle sarjapainot joka treeniin valmiiksi. Se laskee myös tulosten perusteella tän hetkisen ykkösmaksimin, mutta toki se on vain laskennallinen. Käytäntö onkin sitten eri juttu, että nouseeko lasketut ykkösmaksimit vai ei..Enivei, ohjelman mukaan alan olla jo mun entisissä leikkausta edeltävissä ykkösmaksimeissa, mutta toki ne maksimit täytyy vielä tehdä ihan käytännössä jossain vaiheessa! Tuo appi lisää motivaatiota ihan hurjasti, koska kehityksen näkee niin konkreettisesti joka kerta.

Eilen tein tämän viikon rästikyykyt vielä 30 minuutin hiki-syke-treenin päälle. Ajattelin ettei kyykyt välttämättä kulje siinä vaiheessa enää kovin hyvin, mutta mitä vielä! Väsymyksestä ei tietoakaan ja jokainen toisto nousi ihan suunnitellusti. Tuo wendler on siitä hauska, että se laskee viimeiseen sarjaan toistomäärän joka tulisi saavuttaa, että ykkösmaksimi nousisi uusiin lukemiin. Ainakin minua tieto tietystä toistomäärästä motivoi saavuttamaan sen! Sillä ajatuksella lähdin eilenkin kyykkäämään ja yleensä kun päätän jonkin toistomäärän saavuttaa niin sen myös saavutan 😉 Normaalisti en halua kehua täällä ääneen, mutta nyt on kyllä pakko kehua itseään oikein kunnolla! Vitsi mä olen ylpeä itsestäni! Toivottavasti treenit jatkuu samalla mallilla tästä eteenpäinkin!

Oletko sinä onnistunut jossain todella hyvin viime aikoina?

6 kommenttia

 1. miltsu kirjoitti:

  kiva kuulla että treenit luistaa! 🙂 itsellä vähän samoja fiiliksiä, treenin jälkeen ei meinais malttaa lähteä kotiin ku on nii hyvä fiilis ja jo hinku tehdä seuraavaa treeniä 😀 tämmösistä pitää nauttia nyt koska kyl niitä huonompiakin treenipäiviä tulee eteen.

  • Jonna kirjoitti:

   Joo, kyllä niitä huonompiakin päiviä on tulossa! Nyt täytyy nauttia näistä pienistä hetkistä kun homma kulkee ja tulee tulosta. On mulle vielä pitkä ja kivinen tie kuljettavana tuon olkapään kanssa. Eihän se vielä mikään 100%:nen ole eli vaatii vielä sikana duunia. Onneksi jotkut asiat kuitenkin etenee niin kuin pitääkin 😉

 2. Terhi kirjoitti:

  Minkä niminen wendler appi sulla on? Oon koittanu muutamaa sovellusta (Android), mutta ne on aika kökköjä.

  • Jonna Musakka kirjoitti:

   Wendler log. Siinä on semmonen oranssi-musta tausta ja valkea tyyppi jerkkaamassa. Se on ainakin toiminut mulla tosi hyvin!

 3. pirpe kirjoitti:

  aika pahan näköne toi sun alaselän pyöristys kyykyn lopussa… ootko miettiny tehä jalkoja ja nilkkoja avaavia liikkeitä/ vähentää kyykky syvyyttä kunnes saat ton korjattua?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.