Hae
Palasia Arjestani

Lite någonting ja sitä rataa..

Ei oikein tuo ruotsin kieli enää taivu. Oon koko päivän äheltänyt ja tuskaillut ruotsin sanojen ja lauseiden kanssa. Torstaina olis kirjotettava ruotsin aine, yök! 150 sanaa pitäis rustata tietystä aiheesta, jonka sanat ei jää mulle päähän ei sit millään. Masentavaa, todella masentavaa. Ei tällä iällä enää pitäis joutua tankkaamaan mitään sanoja päähän, kun ei ne sinne kuitenkaan jää paria päivää kaueammaksi. Noo, jos olis huomenna reipas ja väsäis sen perhanan stoorin valmiiks ja opettelis kuta kuinkin ulkoo 😀

Kylläpäs oli taas aamulla noi etujalat aika jäykkää tavaraa. Joutu lavuaarista ottaa tukea, että ees pöntöltä pääsi ylös. Kyllä, myös naiset käyvät vessassa, vaikka muuta väitetäänkin 😀 Nukuin viime yönä tosi levottomasti mikä on aika uutta mulle. Normaalisti sais tiputtaa vaikka ydinpommin korvan juureen enkä silti heräis.. Näin ihan ihme unia koko yön, hikoilin kuin pieni sika ja pyörin ja hyörin. Joutu sit päivällä vähän paikkaamaan univelkaa pikku päikkäreillä. Mikään ei ole parempaa kuin kevyet woimaunoset soffalla kera viltin ja kissimirrin. Ah, sitä elämää…

Tänään salilla vuorossa takajalat, pohkeet ja vattat. Sainpa muuten kulkemaan sen suorinjalon mavenkin kässäreilla, vaikka teinkin sen heti haarakyykyn perään! Eikä koskenut selkään eikä minnekään muuallekaan. Hyvin uppos takareisille ja osaks hanuriosastollekin. Tällä kertaa käytin vielä normaalia pienempiä kässäreitä, mut ens kerralla jo vähän isompaa vaihdetta silmään.

Pitäis jaksaa ne kunnon/kehityksen seuranta kuvatkin ottaa, vaikka en usko hirveesti mitään erikoista tapahtuneen sitten viime kuvien. Jos vaikka huomenna muistais treenin päälle ottaa parit näpsyt. Jotain mittojakin vois taas ottaa ja inbodyssäkin pitäis käydä, kunhan vaan sais aikasiks. Onneks saan koululla tehdä sen itelleni ilmatteeks. Aika suolasta olis maksaa 20 egee jostain kälysestä mittauksesta. Ja sit pääaiheeseen eli tän päivän treeniin.. Supersarjoissa minsan palautukset, samoin myös pohkeissa ja vatsoissakin.

1a. Takareidet maaten
14, 10*40kg
12*35kg
12*30kg
Tässäkin saa olla koko ajan tosi tarkkana ettei perse lähde liitelemään irti patjasta. Ja sit kun se lähtee niin alkaa alaselkä mennä juntturaan.. Tänään ei onneks käynyt niin.

1b. Prässi takareisille
15, 13*230kg Uuh..
15, 13*225kg
Loistavasti uppos takajaloille!

2a. Haarakyykky smith
19, 16, 14*75kg
Ja ens kerralla saa lisätä painoa.

2b. Suorinjaloin mave kp
17, 16, 15*11kg/käsi

3. Pohkeet smith
10, 9, 8*75kg
Tähän kehittelin jalkojen alle semmoset paksut ja painavat patjat, kun ei sitä pohjelautaa ole salilla vieläkään. Aika hyvin toimi noinkin. Pitää vaan muistaa laittaa patjojen toiseen päähän vastapainot, kun käyttää isompia painoja. Muuten saattaa käydä vahinko, kun patjat keikkaa..

4. Pohkeet istuen
11*37,5kg
10*35kg
9*30kg

5. Vatsat taljassa penkillä maaten
15*40 lbs
13, 10*50 lbs Bueno.

6. Vatsat köydellä taljassa
15, 14, 11*110 lbs Uu mama, miten hyvin uppos vatsapaloille!

7. Vatsat pallolla
18, 16, 13*BW
Tätä kun tekee niin saa samanlaisen päkin kuin Mäkilän Helillä 😉 Huh, sen tytön vatsaa! Semmosen kun sais..

Treenin loppuun niinkin paljon airooppista kuin 5 minsaa matolla. Ei kerennyt eikä jaksanut enempää. Siihen päälle vielä kevyet venyt ja äsken otin sit pidemmät venyt.

Huomenna olkapäiden ja käsien kimppuun. Saattaa taas ennen treeniä valahtaa pienen pieni innostuspissi housuun, kun on niin hyvä treeni taas tiedossa 😀 Ehdottomasti mun suosikkitreeni!

Kait sitä sit taas iltapalalle ja peiton alle kera ruotsin sanaston, murr…

8 kommenttia

 1. Jonna1983 kirjoitti:

  Juups, oon sillon tällön käyny tuota aina lukemassa, mut on tainnut viime aikoina vähän unohtua 😀 Hyvä kun muistutit!

 2. Anonymous kirjoitti:

  hei1Miten teet ton vatsan liikkeen taljassa maaten?J Helillä on kyllä jäätävä pakki. Niin siistiä nähä helga taas lavalla…Elina

 3. Riinu kirjoitti:

  Hei sinä kiireinen nainen :DPakko laittaa tänne ku sä aina singahdat tuolta mesestä töihin ja ei se sun Mörkös kuitenkaa muista kertoo jos sattuu mesen avaamaan ja sielt lukaseen ;)Olittehan tekin jäämäs hesaan yöks? Afterpartyihin???Me otettiin hotellihuone Tornista, ensin ei pitäny jäädä yöks mut nyt toi mun Mörkö sentää hiukan innostu ja jäädään bilettään 😀

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Elina: pistän vaan penkin taljan eteen ja taljaan köydet. Käyn selälleen penkille jalat pois päin taljasta, köydet käteen ja eikun vääntämään. Siis ihan sama liike kuin normaali vatsarutistukset, mut vaan penkillä maaten ja painopakan kanssa.Riinu: joo, kyllä me ollaan yötä Helsingissä, mut en usko et mihinkään Aftereihin lähetään kun ollaan isännän porukoilla sillon käymässä. Ei nähä niitä muutenkaan kovin paljon niin ei viiti sit yötä myöten rymytä jossain baariloissa 😀 Jos sit Turussa vasta lähtis bilettämään…

 5. Tiina kirjoitti:

  Pitääpä itsekin kokeilla tehdä vatsalihaksia taljassa maaten. Kuulostaa tehokkaalta. 🙂

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Tiina: eikun vaan testaamaan! Takaan ettet pety 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *