Hae
Palasia Arjestani

Suunnatonta edistystä

Kokosin toukokuun instakuvia yhteen ja melkoinen määrä niitä taas olikin! Treenikuvia on huomattavasti vähemmän kuin normaalisti, mutta videoita oli useampia. Ne voitte käydä katsomassa suoraan mun instatililtä. Instagrammista mut löytää nimimerkillä jonnam1983 🙂 Kuvien välityksellä on kiva katsella ja muistella mitä edellisessä kuussa tulikaan tehtyä ja onhan näihin mukava palata myöhemminkin. Löysin just vanhasta puhelimesta kauhean määrän kuvia ajalta jolloin tyttö oli ihan pieni. Minne se kaikki aika on kadonnut? Ja kaikki muistot mielestä? Onneksi on paljon kuvia muistona. Muuten jäisi monet ihanat hetket unholaan.

kol11. Luuletteko, että uskalsin uimaan? 😀 // 2. Munkkikahvit vappuna //3. Kevään eka 5 kilsan lenkki ja aikaa meni… //4. Haukipihvejä ja pottumuussia <3 //5. Äiti, mä väritin! //6. Kiivisorbettia välipalaksi //7. Mökkitien päässä kasvaa… //8. Marianne-juustokakkua! //9. Kalan kimpussa kaikki ihmisistä eläimiin.

kol21. Venyttelyjuttuja //2. Joku randomselfie.. //3. Aamupalaksi munakasta ja vihanneksia //4. Raakasuklaata & päiväkahvi ne yhtyeen soppii! //5. Tilanne päällä //6. Asukokonaisuus nimeltä kukkapenkki //7. Sipsibileet mökillä pöydän ääressä //8. Kirppislöytöjä //9. Mudcake cookies&cream. Mut minne on hävinnyt kaupoista mudcake ice cream!?

kol31. Kerättiin mökiltä voikukan lehtiä syötäväksi //2. Muumimaraton menossa //3. Banaani-proteiinivohveleita //4. Steviaa testasin kahviin. Parempaa teessä! //5. Lankutushommiksi meni //6. Myyrien ydinsota mökillä //7. Jonnennii lähössä //8. Salaattia lounaaksi töissä, näyttäis aika hyvältä! //9. Se perinteinen kaaos…

kol41. Aamupalaksi herkulliset riisipiirakat paistetulla kanamunalla //2. Pullaposki //3. Salille lähössä //4. Meillä on aina näin siistiä! //5. Teehetki tukkoisen oloni kanssa //6. Neiti ja uusi kaulakoru //7. Home made kanaburger //8. Mukikakku upposi parempiin suihin //9. Mun omat salaattiviljelmät. Täytyy käyttää kaupan salaatit hyödyksi!

kol51. Come dine with me //2. Mikkipaita ja mä //3. Tällainen rekka löydettiin mökkimaisemista ja ostettiin itsemme kipeiksi kaikke kivaa //4. Ruis-puolukka kääretorttua <3 //5. Olkapäiden huoltoa //6. Munajuttu //7. Itse tehdyt lihapullat ja muita lisukkeita //8. Peukku Fitnesspäiväkirjoille! (lue täältä yksi luetuimmista postauksistani!) //9. Mun uudet MBT-kengät duuniin.

kol61. Minttu-Mangosmoothie //2. Anopille lähdössä //3. Ja kaikki oli vinksin vonksin //4. Aamupalaa //5. Voitin kolmen ruokalajin illallislahjakortin. Enää puuttuu lapsenvahti! //6. Marja-chiavanukas //7. Tytön kanssa Hesessä syömässä shoppailureissulla //8. Astetta päheempi menopeli. Ja sadetakki! //8. Puuma liikenteessä.

Tältä näytti elämä viime kuussa. Hih, hauskoja muistoja heräsi ja monta uutta postausideaa. Aurinkoa oli näköjään enemmän viime kuussa kuin tässä kuussa ja olen pukeutunut muihinkin kuin treenivaatteisiin. Suunnatonta edistystä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *