Hae
Palasia Arjestani

Ketoo, baby, ketoo!

Toinen päivä ketokokeilua menossa. Eilinen oli kyllä melko heikko päivä.. Koski päähän koko ajan, pää ihan täynnä höttöä, jano valtava ja nälkä hirmuinen. Olin ihan poikki koko illan, hyvä kun ruokaa jaksoin laittaa. Tänään fiilis jo paremmalla mallilla ja olin heti aamusta tosi virkeä. Olispa jokainen aamu yhtä energinen! Päänsärky on hävinnyt jo kokonaan ja jaksan vielä tähänkin aikaan touhuta vaikka mitä. Ajattelin tässä samalla tehdä parin päivän ruuat kerralla niin ei tartte niitä ainakaan murehtia. Treenit on nälästä ja pienestä väsystä huolimatta kulkeneet vallan mainosti 😉

Päätin olla välittämättä ulkpuolisista kitisijöistä, koska tiedän että kehityn ja osaan treenata, vieläpä erittäin kovaa 😉 Otinkin eilisestä selkätreenistä parit videot ja tämän päivän olkapääjumpastakin yhden pätkän. Eilen testasin pitkästä aikaa toistomaksimia leuoissa ja oli tarkotus ottaa juuri siitä ekasta sarjasta todisteaineistoa. Sain Maaritin kameran toiselle puolelle: ”joo joo, kyllä mä osaan laittaa sun kameran videokuvaukselle, ala veivata vaan!” Tsihii, saatiin sit ekasta sarjasta pelkkiä kuvia 😀 Toisesta sit video, mut eihän sieltä enää tullut niin paljon toistoja 🙁 Kyllä sitä tälläkin ruholla vielä vedeltiin 13 toistoa vastaotteella eikä ollu muuten mitään venkoilukiemurtelua mitä monesti näkee, Maarit todistaa 🙂

1. Leuat 13*bw vastaotteella/ 8*bw hammerilla/ 6*bw leveä myötäote
2. T-kulmasoutu 8, 7*40kg/ 6*40kg+8*30kg+8*20kg
3. Vipuvarsi pulldown 13, 12, 10*45kg
4a. Kapea ylätalja 10, 8*45kg/ 7*45kg+7*35kg
4b. Viparit kulmassa kp 3x
5a. Mave 3d-smith 9, 8, 7*80kg
5b. Selänojennus bw 13, 12, 10
6a. Pohkeet seisten koneessa 2 sarjaa kahdella pudotuksella ja yksi, jossa 5 sek venyt
6b. Takaolat koneessa 3x

 Videolla guest starring Mr A, joka myös  miesten classicin finaali line upeista tunnetaan 🙂

Alan nyt ajamaan sisään uutta treeniohjelmaa, jossa painotus on selällä. Ohjelmaan otettiin pitkästä aikaa mukaan T-kulmasoutu, jota en ole oikeastaan koskaan fanittanut hirveästi. Nyt tosin sain mielettömän hyvän tuntuman ja tosta on aika hyvä lähtee nostelemaan painoja pikku hiljaa ylös päin. Salille tuli eilen uusia laitteita ja yksi niistä oli toi vipuvarsi pulldown. Vähän niin kuin ylätalja, mutta vipuvarrella. Sairaan hyvä vekotin. Veivasin sitä jo treenin alkuun lämmittelymielessä ja sit vielä kolme kunnollista sarjaa. Tuli jäädäkseen mun ohjelmaan 🙂

Kattelin yks päivä aikamoisen läjän maastavetovideoita netistä ja lueskelin siihen liikeohjeita. Tulin siihen tulokseen, että mun tekniikka on kuitenkin ihan kohtuullisen hyvä, kunhan en päästä selkää yliojentumaan ylhäällä enkä lado heti niin paljon painoja, että alaselkä alkaa jossain vaiheessa pyöristyä. Ei siinä tarttekaan välttämättä berberiä laskea niin alas kuin luulin… Otin mavestakin yhden videon ja ainakin noilla sarjoilla mitkä treenissä tein, sain alaselän hyviin fiiliksiin 🙂 Hep hep, tästä se lähtee. Ei passaa heti luovuttaa, kun ei suju, vaan pitää vähän makustella ja pohdiskella asiaa ja painaa uudella innolla eteen päin!

Tänään salilla olkapäitä ja ojentajia. Pitkästä aikaa pystypunnerrusta kässäreilla, ei se mun vahvin laji.. Vasemmalla puolella tuolla lavan seutuvilla on joku hermotushärö, joka tahtoo aina vaivata tässä liikkeessä. Toisin sanoen vasen käsi lähtee varsinkin sarjan loppu metreillä elämään ihan omaa elämää ja kääntyy vaikka minkälaisiin asentoihin. Joten kuten olen oppinut sitä hallitsemaan, mutta 100%  sitä tuskin koskaan voi hallita. Vasta vikassa sarjassa sain tekniikan kunnolla kuntoon, mutta hyvä että ees siinä! Palautukset pidin koko treenin ajan melko lyhkäsinä, max 60 sekkaa.

1. Pystypunnerrus kp 11, 7*16kg/ 7*15kg/ 10, 9*13,5kg
2. Pystysoutu 3d-smith 12, 11, 10, 9*30kg
3. Sivuviparit kp 8*8-15*5-10kg
4. Takaolat taljassa käsi kerrallaan 2 pitkää sarjaa
5a. Pushdown 13, 12, 11*45kg tangolla/ 12, 10*25kg köydellä
5b. Kapee pena 10, 7*42,5kg/ 8*40kg/ 10, 8*35kg

Huh, sai paikat aika hyvin runtua 🙂 Oli tarkotus tehdä vielä vatsojakin, mut panostinkin sit treenin lopussa pienen hetken venyttelyyn. Ehkä ihan hyvä välillä näin.

Huomenna olis välipäivä, mut taidan käydä tekemässä vähän vattoja ja iron cardiota. Pitänee keksiä kaikki liikkeet valmiiks cardioon niin ei tarvihe sit salilla niitä pähkäillä vaan pääsee suoraan asiaan. Toivottavasti ei käy samalla tavalla kuin viimeks iron cardiossa, kun iski aivan sairaan huono olo. Pitää yrittää ottaa vähän iisimmin 🙂

Nyt iltapuuhiin ja unille!

8 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  Muarittikin siellä!!!:DHeheh, luin eka tuon sinun ekan lauseen ”ketokokeilua” että ”eka päivä ketoKEILAILUA”..x) olin että mitähä h*levettiä..:DMuttah, sun näitä viteoita on aina niin kiva katsoa, saa meikäläinenkin tällaisena aloittelevana talliaisena vähä tekniikkavinkkejä ym… Että kiittistä vaan:))Terv. Toinen (aloitteleva) lihaksista unelmoiva gymiltä;)

 2. Laura kirjoitti:

  Siis piti sanomani, että toinen päivä ketokeilailua..:D

 3. datc kirjoitti:

  Mulla oli myös eilen ensimmäinen VHH-päivä ja jouduin syömään 5 krt, kun oli julmettu nälkä! Ennen nukkumaanmenoa oli syötävä, kun ei yksinkertaisesti uni tullut vatsan huutaessa. Hiilarit mulla tosin noin 45 g eli ei ihan ketolla. Syötkö ketolla maitotuotteita yhtään? Menetkö 20 g hh/pv?

 4. datc kirjoitti:

  Niin ja tsemppiä! 🙂

 5. Laura kirjoitti:

  Juu, mielelläni tuun ”repii sua nilkoista”! 😀 apua tarvitsee. ja neuvoja. mina myontaa rehellisesti se etta mina olla hyvin alussa tassa hommassa 😀 Ja toivottavasti satuttais yhtä aikaa salille! Mulla vaan on taipumus kuleskella siellä vähä epämääräisiin aikoihin eli joko aikaisin aamusta tai myöhään illasta 😀 tänään tosin tuun tekee vähän aerobista tuossa iltapäivästä..:)En ole ehtinyt vielä testailla uusia laitteita, kiva että tulee uutta kuitenkin välillä!:)

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Laura: veikkaan että ketokeilailu olis paljon mukavempaa kuin ketokokeilu, jonka onneks tänään päätin lopettaa. Ei oo mun juttu 🙂 Ihan saatanasta koko touhu.Datc: hiilareita tuli joku alle 20g kurkusta, salaatista ja parskakaalista + sipulista ja herkkusienistä. En ymmärrä miten jotkut pystyy pitämään ketoa pitkäänkin ja vieläpä hyvillä fiiliksillä. Ei toiminu mulla ihan sillä tavalla..Laura: kuulemma on tulossa vielä jotain uutta lisääkin! Sissykyykky teline nimittäin. Se on aika hyvä vehje 😉 Varmaan kerkesin lähtee tänään jo pois salilta ennen kuin tulit, lähin joskus puol 12. Huomenna taas vähän suuremmalla innolla ja energiavarastoilla kuin tänään 😀

 7. Laura kirjoitti:

  Vai että vielä lisää? no hienoa 😀 niin ja ketosta, ei varmasti sovi kaikille..:( itse oon ollut kaks kertaa vuoden sisään (vaikka syön kyllä ihan muutenkin vhh-painotteisesti) ihan varsinaisesti ketoosissa, ja miulle se taas sopi:) ei ollu nälkä ym. mut sit rupes ketuttaa se kasvisten hiilarien sikatarkka kyttäys, nii lopetin sit… tykkään vihanneksista, enkä halua stressata siitä että monta grammaa saan parsakaalia syödä tms..Mutta joo, mä en edes itse asiassa tiedä mikä toi sissykyyky-jutska on?? pitää googlettaa. Juu ja en käyny päivällä, piti käydä viemässä makuuniin leffapalautus nii haukkasin sit happee siinä samalla lenkin muodossa:) lähden kyllä kohta pumppailee jumppailee koipia tuonne salille..:)

 8. Enzyme kirjoitti:

  Toi on niin pirun turhauttavaa tuo pystärivänkäys! :/ Vuosien taistelun jälkeen alan olla vakuuttunut siitä,että syypää on jumittava epäkäs. Mutta minkäs sille teet. Kun ei hermo pääse toimimaan oikein, niin ei pääse. Ikijumi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.