Hae
Palasia Arjestani

Möyrimässä.

Haudi! Täällä aletaan olla jo elävien kirjoissa ja ensimmäistä kertaa puleentoista viikkoon pääsin tänään vähän jumppailemaan. Voimat on ihan kadoksissa, mutta niinhän ne aina on sairastelun jälkeen. Pääasia kunhan vaan pääsee taas takaisin kiinni normaali rutiineihin ja salitreeneihin! Nyt osaa taas terveyttä arvostaa ihan uudella tavalla, kun on joutunut homehtumaan täällä neljän seinän sisällä tekemättä mitään.

Jiihaa! Jumpalle 🙂
Iloista naamaa 😀
Onko muskulat vielä tallella?

Viikonloppu sujahti taas ohi vauhdilla. Perjantaina tein itse pizzaa ja mutakakkua ja eilen niitä sit tuhottiin parempiin suihin. Mutakakusta osa tosin joutuu pakkaseen, kun ei vaan enää uppoa 😀 Eilen mies kotiutui laivareissulta tuliaisten kera. Sain täydennystä mun Biotherm-arsenaaliin, muutamat lonkerot (jos satun joskus jonnekin lähtemään) ja tilaamiani suku(vika)lakuja.

Kinkku-ananas-aurajuustopizza. Ihan ite tein. Ihan ite kyllä söinkin 🙂

Minttu-suklaa mutakakkua!

Taas on talo täynnä tohtori pippuria…

Tuliaislonkerot ja karuskit. Riittää vähäks aikaa?

 Salille päräytin taas heti aamusta, ysin aikaan taisin olla huudeilla. Ja tyhjällä mahalla totta kai, kuten joka sunnuntaiseen rituaaliin kuuluu! Pumppailin olkapäitä ja käsiä, kevyen kevyesti. Kunhan vähän maistelin ja haistelin et miltäs se tuntukaan. Sarjat pidin melko pitkinä ja sarjamäärätkin jätän vähemmälle kuin normaalitreenissä. Aika varovasti saa taas alotella ettei vaan tule uudestaan kipeäksi tai jotain jälkijuttuja!

Molemmat topit h&m, housut better bodies/Gazoz.

 Alottelin jumpan olkapäillä. Neljä sarjaa pystypunnerrusta käsipainoilla istuen ja neljä sarjaa sivuvipareita käsipainoilla.

Sivuvipareita.

Hieno kuvakulma, eikö? 😀

 Käsille tein dippiä 5kg lisäpainolla ja hauiskääntöä tangolla vuorosarjoina. Toisena liikeparina otin hauiksia scottissa mutkatangolla ja ranskalaista vinopenkillä samaisella tangolla.

Ranskalaista vinopenkillä.

Persjalkasen piti kehitellä tuollainen patentti niin saan paremman venytyksen ja liikeradan. Varsinkin käsipaoinoilla erittäin toimiva!

Scottia mutkatangolla.

Pitkiä ja tunnustelevia sarjoja.

 Loppuun otin muutaman sarjan vatsoja kohdistaen tonne mun ongelma-alueelle eli alavatsoihin.

Alaselkä kunnolla kiinni penkkiin, napa sisään ja jalkoja hitaasti kaaressa kohti lattiaa.

Vatsoilla puristetaan jalat ylös! Lisää vastusta saa laittamalla levypainon jalkapöydän päälle.

 Loppuun parit hassuttelut salin pukkarissa kun ei ollut kauhea kiire bussille. Niin, tajuttiin vasta nyt että eihän miehen tartte mua kotona sunnutaisin odotella tytön kanssa vaan mä voin treenin jälkeen matkustaa dösälläkin anoppilaan. Siinä taas kaks pöljää…. 😀

Oho, hymy!

Sinne se notkea tyttö taipuu….

Viikonloppuna mä näköjään elän sämpylöillä. Käytiin eilen taas mimmin kanssa kävelemässä heti aamusta pitkä lenkki ja ihan uutta reittiä mentiin! Sitä ennen aamupalaa..

Sämpylää ja klementiini.

Välipalalla sämpylä kera broiskun rintafileen! Uuh, kun oli hyvää 🙂
Saatiin vihdoin ja viimein mimmille oikean kokoiset kumpparit! Itse asiassa tänään hän suostui ensimmäistä kertaa ylipäätään kävelemään ulkona kengillä. Sitten kun hän tajusi miten niillä mennään niin vauhtia muuten riitti 😀
Hiekkalaatikolla möyrimässä.

Isi vähän avitti pylleröinnin jälkeen.

Ihanaa kun alkaa ilmat lämmetä, aurinko paistaa ja on kevät! Nyt voidaan lapsukaisenkin kanssa olla entistä enemmän pihalla kun neitokainenkin nyt siellä osaa kävellä ja möyriä. Kohtahan se on ostettava hiekkalaatikolla lapiot, sankot ja pelit!

Kuinkas teillä on viikonloppu sujunut? Olitteko paljon ulkosalla? Mä värkkäilen tässä vielä parit ohjelmat, laittelen ruokaa ja sen sellaista perusjuttua. Huomennahan sitä voisi vetäistä kotijumpan jos kunto sen vaan sallii!! 🙂

6 kommenttia

 1. Kerttu kirjoitti:

  Siis aivan ihania nuo posekuvat!! <3 Mikä tuo paino oli tuossa vinopena ranskis kuvissa istuinosassa? 🙂 Go go, tsemiä uuden viikon treenehin! <3

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Mä oon niin lyhyt että jos teen ranskalaista käsipainoilla vinopenkillä niin kässärit ottaa penkkiin kiinni ennen kun kerkeen saada kunnon venytystä. Tangollakin liikerata tahtoo jäädä turhan lyhyeksi niin nostan itseäni korkeammalle tuolla isolla kässärillä..Selitinkö tarpeeks monimutkaisesti? 😀

 2. Anonymous kirjoitti:

  Hei, kiva kun olet taas terveempänä. Näitä postauksiasi on kiva lukea. Lajien eroista paljoa vielä tietämättömänä olisi mielenkiintoista lukea, miksi (näin olen ymmärtänyt) valitsit Womens physiquen lajiksesi; miksi koet, että se olisi lajina eniten sinua? Muutenkin tähtäimistä olisi kiva lukea; tarvitsetko pieniä välitavoitteita motivoituaksesi?

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Kiva jos tykkäät, ihanaa olla terveenä! Nyt tosin tuntuu et olisko jälkitautina jotain keuhkoputken tulehdusta päällä..Mä voisinkin noista tavoitteista tehdä oman postauksen! Kiitos ideasta 🙂

 3. Adelheid kirjoitti:

  Kato levossahan se lihas kasvaa niin nyt oot ainakin levänny riittävästi.. =) Meillä on mies kanssa ton pepperin perään. Hän hakee sitä verkkokaupan myymälästä. Siellä on lavat ihan kohtuuhintaisia. Tosin me ostetaan Tampereelta niin en tiedä miten on sielläpäin saatavilla.

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Haha, näinhän se on! Sais tota pepperiä varmaan jätkäsaaren myymälästä, ainakin mainostavat välillä. On vaan turhan pitkä matka lähteä sinne hakemaan pelkkää limua 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *