Hae
Palasia Arjestani

Dieettiviikko 3 – paino tippui vähän liikaakin

dieettiviikko 3

Dieettiviikko 3 meni suoraan sanottuna surkeasti. Olin melkein koko viikon sairaana, joten treenejä kertyi tälle viikolla kokonaista yksi salin puolella + yksi pidempi kävelylenkki. Lihashuoltoa tein jonkin verran kotona. Varmasti aivan liian vähän, mutta kipeänä nyt harvoin jaksaa muuta tehdäkään kuin maata äxänä sängyllä. Päätin jo heti viikon alussa etten stressaa yhtään mistään, koska enhän voinut sen hetkiselle olotilalleni yhtään mitään. Oli vain odoteltava ja hoidettava itseään niin hyvin kuin pystyin. Viihdytin itseäni katselemalla YouTubesta treeni- ja siivousvideoita, kyllä, siivousvideoita :d Aivan mielettömän viihdyttäviä! Ainoa huono puoli on se, että olisi tehnyt mieli alkaa saman tien puunaamaan kotia, mutta eihän se siinä olotilassa olisi onnistunut.

Ruokapuoli mulla pysyi hanskassa koko viikon. Söin tunnollisen tarkasti omat ateriani ja tällä tavalla sairastaminen oli itse asiassa paljon helpompaa. Ei tarvinnut asiaa juuri miettiä. Ruokahan nyt ei luonnollisesti sairastaessa maistu, mutta pidin huolen että syön noin 4-5 tunnin välein. Välillä dieettiruuat alkaa tökkimään, mutta silloin fiksaan ruokia oman mieleni mukaan. Viime viikollahan tein esim. Sloppy joeta, joka osoittautukin oikein hyväksi vaihtoehdoksi. Taisinpa viime viikolla muuten yhden aterian korvata Lohilo-jädelläkin, koska sopi niin hyvin mun makroihin. Pitäiskin käydä hamstraamassa Lohiloa lisää pakkaseen….

Mulla on aina ollut vähän huono tyyli stressata dieetillä painon putoamisesta, mutta nyt en ole sitä kyllä tehnyt. Dieettiviikko 3 oli siitä omituinen, että paino tippui yli 1,5kg. Tämähän on ihan normaali kropan reaktio, kun lihakset ja koko kroppa tyhjenee kun sillä ei tehdä mitään. Olen tällä viikolla ottanut kiitettävästi osan takaisin, koska treenejäkin on kertynyt jo jokunen! Mieluummin enemmän painoa ja muskulat muhkeina kuin ihan ruippakunnossa ja paino laskee kauheaa vauhtia. Hidas tahti sopii mulle. Ehtii hyvin nauttia elämästäkin 🙂

Dieettiviikko 3 kului siis sairastelun merkeissä, mutta tällä viikolla homma on rullannut taas omalla painollaan entiseen malliin 🙂 Mites teillä muilla diettaavilla?

Hei, tällä viikolla Fitnesstukulla on treeniboosterit jopa -50% alennuksella! Käykäähän tsekkaamassa jos moiselle tuotteelle on tarvetta. Treeniboostereihin tästä. Tilasin itse sieltä viime viikolla uudet salikengät, kun vanhoista irvistää kärki niin pahasti. Tänään pääsen hakemaan ne postista! Ainakin ovat mageen väriset jos ei muuta. Hauskin treenaavan kausituote tulee muuten Noccolta: jouluNOCCO! Itselleni ajattelin noita muutaman tilata makutestiin, kunhan teen seuraavan kerran tilausta 🙂 Tsekkaa Noccot täältä. Etusivulla monia muitakin hyviä tarjouksia!

Lue myös:

Dieettiviikko 1 & 2

8 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  Mulla kans paino lähtee hurjasti alaspäin kun on taukoo. Nyt noussut kivasti 🙂 jee.

 2. Henna kirjoitti:

  Ihanan pinkit noi kengät! Onkohan niissä millainen mitoitus? Eli kuin hyvin esim. koko 39 tai 40 täsmää 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Mulla jalka 39 ja kengät oli 39. Tosi hyvät jalassa mitä kotona testasin! Tänään pääsevät salitestiin 🙂

 3. Riikka kirjoitti:

  😀 Mulla ei oo koskaan koti pysyny näin pitkään näin siistinä.. siivousvideot <3

  • Jonna kirjoitti:

   Niistä saa kyllä tosi paljon motivaatiota!! Nimim. siivosin ja järjestelin eilen 4h 😀

 4. henna kirjoitti:

  Kiva lukea dieetin edistymistä kun olen itsekkin dieetillä tai lähinnä varmaan sama kun sulla että tulis syötyy enemmän oikeeta ruokaa ja muu turha vähemmälle. Hirmu hyvä olo !

  • Jonna kirjoitti:

   Niin on! Olo on kyllä mahtava ja se vanha minäkin alkaa tuolta jostain löytyä hijalleen 🙂 Toisia nää dieettijutut vaan tuntuu ärsyttävän vähän liikaakin 😀 Mutta mitäpä väliä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *