Hae
Palasia Arjestani

Siipiä kasvattamassa

Valvoinpa tuossa edellisen vuorokauden aikana semmoset reilut 22h putkeen. Jep jep. Meinas yöllä vähän duunissa olla tööt tööt fiilis. Edes pari kupillusta kahvia ja kolme kofeiinitablettia ei auttaneet yhtään siihen koomaan. Ajattelin sit, että en laita ees kelloo soimaan tälle aamulle että saisin kunnon pitkät unet. Herärisin kuitenkin jo yhdeksän aikaan, kun kissa pomppi rinnan päällä. Hyvin näköjään riittii 7h unetkin vaikken viikollakaan nukkunut yhtenäkään yönä seitsemään tuntia pidempään. Tämähän on jo ennen kuulumatonta mun kaltaiselle nukkumonsterille! No, eläkkeellä kerkee nukkumaan 😀

Torstaina kävin kuin kävinkin Puijon portaissa loikkimassa ja eilen olikin sit pohkeet aivan jumalattoman kipeet! Mukavaa ja vähän erilaista reeniä se portaiden kipittäminen kuitenkin on. Ja helvetin raskasta!

Eilen salilla selkää ja olkapäiden pumppi. Kerkesin ennen treeniä ottamaan vajaan puolen tunnin woimaunet ja olin aika horroksessa vielä lämmittelyidenkin aikana. Aika nopeesti sitä onneks herää. Jouduin vähän vaihtelemaan liikkeitä, kun oli aika moni muukin eksynyt salille samaan aikaan. En olis uskonut, et perjantai-iltana ois ollut noin paljon jengiä. Iltasella on paljon mukavempi treenata kuin päivällä, koska kaikki tutut tyypit on sillon treenaamassa. Eilenkin kyselin vähän neuvoja mm takaolkapää liikkeen tekniikkaan ja hyvä, että kysyin. Sain nimittäin pienellä fiksauksella todella hyvän tuntuman takaolkapäihin! Mun mielestä on tärkeää kysyä aina neuvoa joltain ulkopuoliselta, jos ei itse saa jotain liikettä tuntumaan oikeassa paikassa. Turha sitä on yksin jäädä pohtimaan ja hankaamaan huonolla tuntumalla.

Sit itse treeniin..

1. Leuat leveä mo
8*5kg pikku hiljaa edistyy tämäkin.
8*2,5kg
8, 7*BW

2. kulmasoutu kp
10, 9*31kg
Oli niin paljon jengiä tankojen kimpussa, et päätin ottaa hanttelin kouraan ja eikun veivaamaan. Olishan tuota voinut yhtä isomman painon ottaa, mut ihan hyvä näinkin. Selkä on sen verran kipee tällä hetkellä, et vissiin pieni vaihtelu teki taas terää 😉

3a. Pullover köydellä
11*90kg
13*70kg
15*60kg

3b. Alatalja
16*45 kg leveä vastaote
14, 13*50 kg leveä myötäote. Tää oli tosi hyvä!
Oli muitakin veivaamassa alataljaa niin en viitsinyt lähteä etsimään kapeaa kahvaa. Aikasta loistava oli toi levee myötäote, huh huh!

4. Mave
11*90kg
6*100kg
Tämmöset sarjat tällä kertaa. Ens kerralla sit taas lyhkäsempää. Välillä pitää vähän hullutella 😉

5. Ylätalja vastaotteella
11*50kg
11*45kg
13*40kg
Pitkästä aikaa tällä otteella ja oli muuten tämäkin tosi hyvä! Kylläpäs keksin tähän selkätreeniin paljon hyviä liikkeitä 😀

Olkapäille otin vielä tappavan triplasetin lyhkäsillä palautuksilla.

6a. Sivuviparit istuen kp
17, 13*6kg
14, 13*5kg
18*4kg

6b. Vipunostot kulmassa kp seisten
12*5kg
13, 12*4kg
15, 13*3kg

6c. Etuviparit kp istuen
12*5kg
12, 10*4kg
12, 11*3kg

Olipas mukava kuulla taas eilen salilla ”Jonna se vaan kasvaa ihan silmissä!”. Moisia kommentteja olen saanut viime aikoina aika monelta ja ainahan se tuntuu hyvältä kun kehutaan! Ite sitä kehitystä ei juuri huomaa, koska näkee itsensä päivittäin peilistä. Ensi viikolla on taas vuorossa visiitti Tampereelle valkun tarkan silmän alle. Täytynee varmaan käydä siellä treenaamassakin. Jos tällä kertaa vaikka Herwoodin salilla 😉

Kuulin töissä eilen pari niiiiiiin huonoa biisiä, et pakko on pistää ne salisoittimelle 😀 En taida iletä ees kertoo mitä ne on.. Hirveetä paskaa. Tai no jos tän kerran eli ko biisit ovat tämä ja tämä! Teiniajat niistä ainakin tulee mieleen jos ei muuta. Omituisia kiksejä sain noista biiseistä ainakin eilen töissä, en sit tiedä johtuko väsymyksestä vai mistä.. Pistetään vaikka sen piikkiin 😀

Jaahas, kait se on lähettävä kauppaan mehukeiton ostoon, että pääsee tää mamma syömään puuronsa..

Kun ei ole nyt omia kuvatuksia niin laitetaan loppuun vaikka Erika Törrösen selkäposea..

3 kommenttia

  1. katjuska kirjoitti:

    Portaat kyllä hapottaa ihan näppärästi pohkeet. En saa salilla millään samanlaista aikaan. 🙂

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Näin on! Oon ajatellut ottaa noi porrastreenit ihan vakituisesti ohjelmaan. Aika tutisevin jaloin sain kävellä kotiin porrastreenistä..

  3. katjuska kirjoitti:

    TUNTUU PAHALTA JA HYVÄLTÄ YHTÄAIKAA…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *