Hae
Palasia Arjestani

Tättärää!

Moi muruset! Tulin vaan ilmottamaan et täällä on muuttohässäkkä niin kovasti päällä et blogin päivitys saattaa nyt muutamaksi päiväksi jäädä. Jos nyt joku on sattunut mua vaikka kaipaamaan 🙂 Palailen astialle kunhan saadaan kamat Kuopiosta Helsinkiin ja löydän uudessa kodissa läppärin ja kameran jostakin tavarapaljouden alla. On meinaan jokunen boksi pakattu tässä viime aikoina! Miten ihmisillä voikin olla näin paljon roinaa…

2 kommenttia

  1. Satu kirjoitti:

    Onneva muutosta! (voiks tosta onnitella? =D) Mihin kolkkaan Helsinkiä siis pesiydyt?

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Aika kauheeta kaaosta tää on 😀 Viime päivinä yleisin kysymys on ollut ”satutko tietämään mistä löydän…?” Kaikki on ihan hujan hajan, mut kyl tää tästä pikku hiljaa. Siltamäki ompi mun pesäpaikka 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.