Hae
Palasia Arjestani

Rankkoja nuo Tampereen reissut :)

Huh, mikä lauantai tuli vietettyä! Lähdin lauantaina kahdeksan aikaan junalla kohti Tampesteria. Vähän ennen asemaa piippas puhelin ja Heinäharavahan se siellä kyseli, et koska tää tyttö on perillä ja mitä on suunnitelmissa. Päätettiin tehdä treffit UFS:lle.

Junasta ryntäsin pää kolmantena jalkana suoraan valkuille UFS:n kaupalle. Vähän jänskätti, et mitä kommenttia tulee, kun en oo viime aikoina juuri jaksanu tehdä aerobista ja syömisetkin on karannu välillä aika railakkaasti rukkasesta. Kunto oli kuulemma kaikesta huolimatta mennyt eteen päin ja kehitystäkin tapahtunut. Bueno! Siinä tuumailtiin vähän aikaa reenijuttuja ja aloin kinuamaan muutosta treeneihin. Jos ees pari lisäsarjaa sais, pliiiiiiis. Kevyt naurahdus ja kommentti: ” tuota.. sulla on nää sarjamäärät jo nyt melkein korkeammat kuin osalla pro kisaajista niin jospa keksittäis jotain muuta…?” Juu, mullehan passas! Koko treenisysteemi pistetään uusiks ja päälaelleen. Jei! Pääsen kokeilemaan ihan uutta systeemiä mikä on ollut valkullakin nyt käytössä valmistautuessaan Tampan kisoihin. On kuulemma kova ja rankka treeniä, mut eipä haittaa! Mitä kovempi niin sen parempi mulle. Sitähän ne valkutkin sano, ”et annetaan tytön reenata, kun kerta tykkää reenata..” Ja milläs muulla sitä kehitystä tulis kuin kovalla treenillä? Ei sitten niin millään. Paitsi tietty pitää olla ruokailut kunnossa ja lepo ja lihashuolto ja….

Millähän saisin itteni panostamaan enemmän lihashuoltoon? Se vaan tuppaa aina unohtumaan, vaikka kuinka yritän.

Vähän poikkes taas asiasta. Nii, heinäharava tuli sit hakemaan mut siitä valkuilta ja tuumailtiin et mitähän keksittäis. Heitin pienen idean ilmaan Särkänniemestä. Ja sinnehän sitä sit päädyttiin! Pienten mutkien kautta tosin, kun juttua riitti niin paljon että unohdettiin katsella millä kadulla kävellään 🙂 Sitä sattuu ja tapahtuu ja tulipahan ainakin tehtyä aerobista!

32 egee rannekkeesta, kizing, ja eikun sisään. Ensimmäisenä minnekäs muuallekaan kuin terasille sidukalle ja sille kuuluisalle kahenkympin sämpylälle. Siinä sitä vierähti jo reilu tunti höpötellessä. Miten paljon sitä juttua voikaan riittää saman henkisen ihmisen kanssa! Molemmat purpatti suut vaahdossa 😀

Heinäharava tyytyväisenä virkistävän kanssa 😀

Ekana piti mennä kummitusjunaan, mut oli niin pirun pitkät jonot, et päätettiin katsastaa muu tarjonta ensin. Tarkotuksenahan oli käydä kaikki laitteet läpi, mut vähän toisin kävi 😀 Joillakin kun toi vatta on vähän herkempi kuin toisilla. Taidettiin loppujen lopuks päästä neljään tai viiteen vekottimeen ja kyllähän tuo pyöritti nupissa ite kelläkin.. Lokkikin perkele paskansi päälle! Otettiin sit muutaman pyörityksen jälkeen pikkusen taukoa siihen hommaan ja mentiin onginnan (voitin hienon pallon :D) ja muiden turhuuksien jälkeen katselemaan fisuja akvaarioon. Aika hienoja eväkkäitä oli! Nemokin siellä uiskenteli 🙂 Haluaisin itelleni kans ison akvaarion. Pienikin kyllä kävis.

Ekana tähän pyöritykseen. Joku 10-vuotias likka istu koko myllerryksen ajan naama peruslukemilla. Toiset ei.. Sitten Trombiin, oli aika kamala!

Metkulassa piti vähän pousailla hulvattomien peilien edessä 😀 Peilejä lukuunottamatta oli aika laimee laitos.

Ja sitten akvaarioon kaloja kattelemaan. On ne kyl kivoja ja rauhottavia katsella. Voisin istua tuolla vaikka koko päivän!

Nemon kaveri 🙂 Mikä sen nimi nyt olikaan?

Ja Nemo itse.

Toikin on muuten kala..

Vähän isompi muikku tai joku. Nää oli Suomen järvissä uiskentelevia fisuja. En oo kyl moisiin mötkylöihin törmänny!

Nää oli vissiin jotain ihan perus akvaariofisuja.

Killejä parit kappaleet.


Huh, mikä mötkö!Tää oli aika hieno viritys.

Ja Mr.Musclekin tuli vastaan. En lähteny haastamaan kädenvääntökisaan. Olisin hävinny varmasti 😀

Vikana Kummitusjunaan. Aika laimeeta..


Niinhän siinä taas kävi, että aika loppu kesken. Onneks huomattiin ajoissa, et mun on pakko lähteä jo viiden junaan ellen halua odotella Pieksänmäellä paria tuntia. Ens kerralla pitää varata koko päivä hurvitteluun niin varmasti saa kahlattua joka hemmetin värkin läpi. Ja koska mun tuurista oli taas kyse niin Pieksämäen vaihto oli tunnin myöhässä. Ihanaa. Onneks sattu yksi tuttu toisen duunipaikan kautta vastaan ja päädyttiin kaljalle (minä sidukalle) Pieksämäen hienoon asemaravintolaan. Siinäpä se aika meni nopsaan höpötellessä, kun tajuttiin että ollaan joskus treenattu karatea samassa tyylisuunnassa ja oltu samoilla leireilläkin 🙂 Kenties tänne Kuopioonkin saadaan perustettua uus treeniporukka ja minäkin voin mennä potkimaan ja hutkimaan kevyen seitsemän vuodet treenitauon jälkeen. Ei oo paikat enää ihan niin notkeet kuin sillon oli.. Ei nouse enää koipi lähellekään päätä, sillon nousi ja vieläpä aika helposti.

Perinteeseen kuuluu, et valkkujen tapaamisen jälkeen on lupa herkutella eli Makuunin Ben&Jerry´s altaan kautta kotio 😀 Junassahan jo vetäsin 30 senttisen Subin patongin.. Isäntä oli vuokrannut Friday 13th leffan uusimman version. Hyi helvetti mikä leffa.. yyyh sitä teurastusta. Näin jälkeen päin aateltuna se taiskin olla aika hyvä leffa! 😀 Pysy ainakin sykkeet korkealla.

Eilen illalla sain kunnon selkähieronnan ja tänään on selkäpuoli ollu aika arkana. Huomiseen postaukseen sit pari selkäkuvaa tiedossa! Aukee muuten aika eri tavalla kun on lavat runnottu kunnolla auki.. Näyttäis muutenkin tulleen vähän kehitystä 😉

Nyt goisaan…zzzzzzzzzz….

5 kommenttia

 1. Hanna kirjoitti:

  Taitaa olla Dory tuo Nemon kaveri… Tai Nemon isän, mutta silti 🙂

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Joo niin olikin! Nemon kaveriha se oli 🙂

 3. Heinäharava kirjoitti:

  Vddu mikä kuva, ihan kun ois useempikin tuoppi menny!Olj kivvoo, joskus uuvestaan.

 4. massaminna kirjoitti:

  Oon vähän kade tosta Särkänniemestä, kun ittekkin piti sinne suunnata lomalla…Mutta nythän sekin on sitten nähty sun kuvien muodossa :)Muskleselkää odotellessa 🙂

 5. Jutta kirjoitti:

  Kivoja kuvia. Itsekin olisin halunnut käväistä kesän aikana jossain huvipuistossa, mutta vanhana ja vielä dieettiläisenä päädyin siihen tulokseen, että kummitusjuna ja kalojen silittely olisi varmaan olleet ainoat huvitukset 🙂 Normaalistikin yrjö tulee kylään ja naama muuttuu vihreäksi noissa vekottimissa. Hyvä kun kunto oli parantunut! Tsemiä treeneihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.