Hae
Palasia Arjestani

Haluan olla yksin myös lomalla

Haluan olla yksin myös lomalla

Tänään tuli eteen se braking point, kun aloin tuntea itseni ärtyisäksi ja pinna oli todella lyhyellä. Mies tuntee minut jo niin hyvin, että osasi toimia tässäkin tilanteessa juuri oikein. Rakastan perhettäni ja rakastan olla ihmisten kanssa, mutta en jaksa sitä joka päivä ja koko ajan. Joskus tulee raja vastaan ja mun raja iski vasten kasvoja tänään ja kovaa. Kun viettää perheen kanssa 24/7 ja koko ajan on joku iholla, niin väistämättä alan kaipaamaan jossain vaiheessa yksinoloa.

Viime viikkoina olen viettänyt paljon aikaa kotona neljän seinän sisällä. Päivät kotona ja illat kotona. Alkoi oikeasti tuntua siltä, että seinät kaatuvat kohta niskaan eikä huvittanut enää tehdä edes niitä arjen perusaskareita, joita normaalisti rakastan. Pää oli tyhjä eikä mikään kiinnostanut. En innostunut mistään eikä uusia ideoita putkahdellut päähän, niin kuin normaalisti. Kotona on ihanaa, mutta rajansa kaikella. Sitten lähdettin tänne Turkkiin ja mun oli heti helpompaa olla ja hengittää. Huomasin jo ensimmäisenä päivänä muutoksen itsessäni. Välillä on hyvä päästä niistä normaaliympyröistä hyvin kauas. Jonnekin missä ei tarvitse itse siivota eikä kokata. Saa vain olla ja nauttia. Tämä loma on ollut minulle hermolomaa sairaslomasta. Uskokaa tai älkää, en todellakaan pitänyt sairaslomalla olosta. Mieluummin olisin kunnossa ja töissä sekä harrastuksissa täysillä kiinni.

Loma on mennyt paljolti lapsen ehdoilla. Aamulla uimassa hänen kanssaan, lounaan jälkeen uimassa hänen kanssaan ja illalla lasten showssa hänen kanssaan. Koko ajan jompi kumpi meistä vahtii tyttöä ja puuhastelee hänen kanssaan ja sitten lennosta vaihto. Kun pyörii samojen tyyppien kanssa aamusta iltaan, niin välillä tulee fiilis, että olisi ihan kiva olla hetki yksin. Ihan vain omien ajatusten kanssa. No, tänään olin jo aamulla kuin persiille ammuttu karhu ja mies sanoikin lounaan jälkeen, että mitä jos jäisin hetkeksi yksin ja hän lähtisi tytön kanssa rantaan. Vietin 45 minuuttia ihan yksinään ja painelin sen jälkeen heidän perässään rannalle. Tytöllä oli siellä muutama suomalainen tyttö kaverina eikä hän juuri meitä kaivannut. Sain lillua itsekseni meressä ainakin puoli tuntia ja sen jälkeen toisen mokoman miehen kanssa jutellen. Ei siihen olotilan paranemiseen taas suuria tarvittu! Siihen päälle vielä reilun tunnin salitreeni ihan yksin ja olin kuin uudesti syntynyt nainen. Onneksi on mies, joka ymmärtää, että haluan olla yksin myös lomalla. Ainakin välillä.

Kaipaatko sinä omaa aikaa myös lomareissuilla?

Edellinen postaus: Viikon 35 ruokapäiväkirja – neljä kertaa päivässä

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.