Hae
Palasia Arjestani

Viikon 33 ruokapäiväkirja – Mitä söin?

viikon 33 ruokapäiväkirja

Ruokapäiväkirjaa on kyselty kovasti, joten tässäpä teille viikon 33 ruokapäiväkirja! Kuten ehkä tiedättekin, mun vasen ranne on edelleen hiukan sökönä, joten kirjoittaminen tapahtuu vain ja ainoastaan oikealla kädellä. Itseäni helpottaakseni viikon 33 ruokapäiväkirja on toteutettu kokonaan videolla, toivottavasti tykkäätte. Tuo viikko oli hyvinkin erikoinen ihan jo sen takia, että kävin pitkästä aikaa juhlimassa ja otin muutaman lonkeronkin. En kauheasti baareissa juokse, mutta tuo ilta oli kyllä huisin hauska! Elämän tässä vaiheessa arvostaa suuresti sitä seuruetta, jonka kanssa lähtee viihteelle. Hyvässä porukassa viihtyy pitkään ja tanssia ja hauskuutta riittää pikkutunneille asti 🙂 Firman pikkujouluissa kenties sitten seuraavan kerran!

Me tultiin juuri tytön kanssa hänen futistreeneistään ja pöydällä odottaa subin patonki, joten minäpä tästä laitan Remontilla rahoiksi -ohjelman (kyllä, olen ihan koukussa!!) pyörimään ja isken hampaani patonkiin 😀 Muistakaahan tykkäillä videosta ja tilailla kanavaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.