Hae
Palasia Arjestani

Viiden tähden hotellissa

Processed with VSCO with a6 preset

Täällä istutaan junassa matkalla kotiin. Paikat saatiin leikkivaunusta ja tytöllä on onneksi tällä hetkellä leikkiseuraa. Hänellä on joku outo vessassa ravaamis vaihe päällä,  joka aiheuttaa aika ajoin mulle kohtuullisen suurta stressiä. Mistään pissatulehduksesta ei ole kyse, vaan jostain jota en vielä ymmärrä. Viikonloppu noin muuten on ollut rentouttava. Ihanaa, kun on saanut unohtaa kaikki tylsät velvollisuudet ja tehdä pelkästään kivoja juttuja. Tähän voisi panostaa ihan arkenakin. Ei enää tylsiä juttuja, pelkästään kivoja! Jollain keinoin kaikki ikävät velvollisuudet täytyy siis muuttaa mukaviksi ja hauskoiksi. Ei muuta kuin ajatustytötä tekemään sen eteen 😀

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Eilen käytiin Karttulan ihanassa ja persoonallisessa sisustusliikkeessä Le petit kammarissa. Kaikkea ihanaa uutta oli tullut myyntiin sitten viime visiitin ja valehtelematta olisin voinut kantaa kotiin puoli kauppaa. Ilokseni löysin kaupasta vihdoin ja viimein tytön sänkyyn päiväpeiton ja sen lisäksi ostin meille yhden kauniin kipon sekä pikkuleipämuotteja. Kaksi viimeistä tosin olisin voinut jättää ostamattakin, mutta kun antaa pikkusormen… Vielä on tehtävää tämän mun rahan käytön kanssa!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Iltapäivällä tehtiin ruokaa vähän isomman kaavan mukaan, koska illaksi siskon luokse oli tulossa ruokavieraita. Värkättiin porukalla satakunta kevätkääryleittä, uunivihanneksia, iso vihersalaatti ja perunasalaatti.  Itse toimin uunivihannes- ja servettivastaavana. Etsin pinterestistä ohjeen pääsiäispupu servetteihin ja sain upotettua 10 servetin taitteluun aivan liikaa aikaa. Vasta viidennen jälkeen homma alkoi sujua ilman ohjetta. Kyllä mä olen ylpeä itsestäni! En ole koskaan ollut mikään kovin taitava askartelemaan, mutta viime aikoina sekin on alkanut kiinnostaa muiden käsitöiden ohella. Ja tulihan noista mun pupuista hienoja vai mitä sanotte?

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Nyt on ehdottomasti alettava kotonakin chillaamaan enemmän ja otettava vähemmän stressiä asioista. Monna kirjoitti hyvän postauksen kiireestä ja kyllähän se näin on, että elämä on just niin kiireistä minkä siitä itse tekee. On toki asioita, joita on pakko tehdä mutta kaiken muun voi jättää tekemättä tai tehdä ainakin hyvällä mielellä. Jos ajattelee kaikki pakolliset jutut lähtökohtaisesti negatiivisiksi niin ei niiden tekeminen varmasti mukavaa ole. Nyt mulla ainakin on sen verran hyvä fiilis vietettyäni muutaman päivän rentoutuen viiden tähden hotellissa, että ensi viikko sujuu varmasti kuin tanssi! Treenaamaankin taidan taas päästä, joten mikäs tässä on ollessa 🙂

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia

  1. Krisse kirjoitti:

    Tuollaiseen viiden tähden hotelliin minäkin haluaisin mennä. Teillä on varmasti ollut ihana pääsiäinen siskosi luona?! Mikähän siinä onkin, että kotona tulee stressattua joitain asioita ihan turhaan?! Tuo sisustuslikke on kyllä ihana. Niissä voisin shoppailla varmasti ihan mielin määrin, hih… Mukavaa pääsiäismaanantaita Sinulle, Jonna ♥

    • Jonna kirjoitti:

      Oli kyllä kivaa ja mukavaa! Harmi kun asutaan näin kaukana, mutta toisaalta tuonne on just sen takia mukavaa mennä kun ei oma koti ole lähellä 🙂 Mulla meinas eilen taas kilahtaa ihan täysin, kun aloin stressaamaan siivoamisesta sun muusta mitä pitäisi muka tehdä. Vähän aikaa kun puhaltelin ja mietin asioita niin päädyinkin tekemään asioita, jotka on oikeasti kivoja. Eli istuttamaan kukkia ja laittamaan ruokaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *