Hae
Palasia Arjestani

Toisen dieetti on toisen mättö

Tänään ei ole mitään kummoista kerrottavaa, pelkkiä viikonlopun kuulumisia vain. Arki ja kiire tuntuvat jo tässä vaiheessa viikkoa painavan kovasti päälle, mutta tehdään asia kerrallaan ja eletään myös päivä kerrallaan. Pääsin tänään aikaisemmin töistä ja tulin kotiin vielä laittamaan ruuan valmiiksi ennen tytön päiväkodista hakua. Vietän täällä siis omaa rauhallista luksushetkeäni 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mun viikonloppu koostui hyvin tavallisista, mutta mulle tärkeistä asioista. Asioista, jotka mun mielestä tekevät viikonlopusta rentouttavan ja loistavan: treeni, lepo, perhe ja hyvä ruoka. Noilla mennään jo hyvin pitkälle! Lauantaina tehtiin kauppareissu pitkän kaavan mukaan ja varmaan ensimmäistä kertaa tyttökin oli ihan ihmisiksi koko reissun! Tehtiin illalla superhyviä täytettyjä pitaleipiä ja tylsästi jälkiruuaksi valikoitui Ainon minttusuklaajäätelö. Jäätelö ahmaistiin fitnesshengessä Juttaa ja superdieettejä katsellen. Nautinnollista vetää itse jätskiä naamaan, kun toinen hikoilee töllössä kuin pieni porsas 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihme fiksaatio tuokin, että laihdutusohjelmia katsoessa täytyy itse vetää jotain mättöä. Seuraatteko te Juttaa tai Rakas sinusta on tullut pullukkaa? Eipä töllössä mitään kovin kummoisia sarjoja nykyään enää näy, mutta noi on mun suuria suosikkeja. Saan itsekin kovat motivaatiobuustit noista ohjelmista ja treenaamaan tekee mieli saman tien! Heti sen jätskikipollisen jälkeen 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sunnuntaina vedettiin isännän kanssa snadit mealprepit: lihaa ja kalaa monelle päivälle valmiiksi! Tyttö keitteli siinä sivussa omia keitoksiaan ja tyhjensi samalla meidän maustevarastot ”kalakeittoonsa”… Hyvähän se on, että kiinnostusta kokkaamiseen riittää niin voi kohta äidille valmistaa terveelliset fitnessateriat!

Tänään olis taas HopLopin reissu! Pääsen minäkin vähän tuulettamaan päätäni. Meni nimittäin jonkun verran hermot tänään töissä. Välillä se on ihan sama miten oikein työsi teet niin joku vatipää on eri mieltä ja yrittää pilata koko päivän. Suurta tyydytystä tähänkin asiaan tuo se, että MINÄ olin oikeassa 😀

8 kommenttia

 1. Miia kirjoitti:

  Hahaa, täällä toinen joka herkuttelee dieettiohjelmia katsoessa. 😀 Ja ihan parasta on se, että ensin käy keskiviikkona salilla vetämässä jalkapäivän, sitten siirtyy sohvalle Juttaa tapittamaan karkkipussillisen ja viinilasillisen kanssa. <3 Nyt on harmillisesti mulla karkit bannissa tän kuukauden ajan, mutta ensi kuussa pääsee taas tämän perinteen pariin.

  • Jonna kirjoitti:

   No tuolla tavalla karamellit menee suoraan muskeleihin 🙂 Mä en yleensä viikolla ehdi Juttaa edes katsomaan niin voin hyvällä omallatunnolla katsoa sitä lauantaina ja vetää samalla jätskiä naamaan 😀

 2. Petra kirjoitti:

  Oi oi oi, en oo tiennytkään, että Ainosta on tullu myyntiin minttusuklaata 🙂 Se maitosuklaa on ihan mun lemppari! Ja näyttää toi sun pitaleipäkin kyllä syötävältä,… 😉 Heh, pariin otteeseen oon mättänyt karkkia naamaan kattoessa Juttaa tms. Tänä keväänä en oo vielä jääny laihisohjelmiin jumiin, sen sijaan Ensitreffit alttarilla on aivan must tiistaisin, hävettää myöntää 😀

  http://lungelady.blogspot.fi

  • Jonna kirjoitti:

   Joo se maitosuklaakin on tosi hyvää! Mä katson kanssa sitä Ensitreffit alttarilla ohjelmaa.. mä oon ihan koukussa kaikkiin tollasiin ja saletisti katson myös Temptation islandia kun se alkaa. Katsoin siitä jenkkikaudetkin 😀

 3. Jonna85 kirjoitti:

  Hahaa, täällä kans yks joka herkuttelee noita rääkki-ohjelmia katsoessa, mutta sitten saa kans hirmuisen latauksen lähteä salille tms.. 😀 Hei, teitkö noi pitaleivät ihan itse vai kaupasta? Ja mitä herkkutäytettä niissä oli? Alkoi, niin tekemään mieli tuon herkullisen kuvan jälkeen.. 😛

  Mukavaa päivää sinne! 🙂

  P.S Tikkurilassa 3.-4.2 ja 10.2 se onramp-kurssi ja sit lähtee.. 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Ostettiin pitaleivät kaupasta. Idea noihin tuli niin nopeesti ettei ehditty kuin lihat marinoimaan ennen saunaa 😀 Laitan huomenna ohjetta!

   Jess, kohta pääset sit Tammistoon! Teretulemast 🙂

 4. MariA kirjoitti:

  Mä oon kans yleensä saanu kauheen motivaatiopiikin kun kattoo toisten reenaamista telkussa 🙂 Jotenkin tuntui että tässä viimeisimmässä Jutta-jaksossa oli treenaamista kovin vähän, en tiedä kuvittelinko?

  Mä en aina syö jäätelöä superlaihdutusohjelmia katsellessa, mutta kun syön niin se on Ingman Creamyn English Mint. 🙂
  Mun mielestä tuo minttu-aino maistuu sellaselle vanhojen ihmisten suklaajäätelölle missä on minttua just sen verran että kenenkään makunystyrät ei voi loukkaantua 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Oli muuten normaalia vähemmän treenaamista, ihan totta! Kaipaisin sitä enemmän 🙂 Treenaamista on aina hauska katsella. Toi Creamyn minttujäde muuten on huomattavasti minttuisempaa kuin Aino. Mä tykkään kans todella paljon mintun mausta eli sitä saa olla vahvasti. Täytyykin seuraavan kerran taas ostaa tuota Creamya 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *