Hae
Palasia Arjestani

Onko aika ripustaa blogiluistimet naulaan?

Onko aika ripustaa blogiluistimet naulaan?

Tämä blogi on ollut mulle melkoinen henkireikä ainakin viimeiset 10 vuotta. Kirjoitin vuosia Fitfashionin alle ja tykkäsin siitä paikasta ja meiningistä siellä todella paljon. Uskoin, että siirto Terve.fi:hin toisi uusia tuulia hommaan, mutta toisin tässä on käynyt. Blogin lukijamäärät ovat tippuneet kolmannekseen siitä mitä olivat ennen eikä se motivoi yhtään. Ehkä tänne on vaikea löytää tai ihmiset eivät pidä blogialustasta, en tiedä. Suoraan sanottuna motivaatio kirjoittamiseen on pakkasen puolella. Aiheita ja ideoita on päässä vaikka kuinka paljon, mutta onko järkeä panostaa, kun niitä ei kukaan kuitenkaan lue? Ehkä blogien aika on ohi. Ehkä tämän blogin aika on ohi tai aika siirtyä jonnekin muualle. Vanhat kollegat tippuvat matkasta yksi kerrallaan ja nyt kuulin uusimpana, että Monna siirtyy muualle 🙁 Eihän meitä vanhoja Fitfashionilaisia ole täällä enää montaakaan jäljellä ja se on harmi. Miksi meistä ei pidetä kiinni? Rakastan kirjoittamista, joten enköhän keksi jotain. Mietin jo, että siirrynkö kokonaan tuben puolelle, mutta siihen ei valitettavasti ole riittävästi aikaa. En tiedä, jotain täytyy keksiä tai koko blogi kuolee kasaan….

Olen ollut tänään vähän tukkoinen ja väsynyt. Huomenna olisi Tallinnan reissu edessä, joten olen yrittänyt levätä ja olla vain. Olen lähinnä pötkötellyt sohvalla ja katsellut Netflixiä. Netflixiä en ole itse asiassa katsonut pitkiin aikoihin, mutta nyt löysin sieltä pari uutta sarjaa seuraavaksi. Töllössä on tänään pyörinyt You sekä Tavarahaaste, joka innosti minutkin raivaamaan tytön huoneesta kamaa pois. Lähinnä tyhjensin hänen tv-tasonsa laatikoita meidän vanhoista dvd:stä, niin saatiin peleille ja muille pikkuhipleille tilaa niihin. Joululahjaksi en pyytänyt mitään, mutta niin vain löysin itseni äsken tavaravuoren vierestä miettimästä mihin kaiken sen tunkisin. Niistäkin tavaroista suurin osa oli tytölle. Meille tuli vain ruokatavaroita, joille kyllä keksin käyttöä 😀 Lisäksi saatiin 500 euron arvosta lahjakortteja, joten ihan hetkeen ei tarvitse omalla rahalla ostella mitään! Tällä hetkellä meille ei tarvita muuta kuin uusi luistelukypärä tytölle, joten lahjakortit jäävät odottelemaan parempia aikoja 🙂

Alla teille katseltavaksi uusin videoni, jonka julkaisin tubeen eilen. Mun muita videoita pääset katselemaan täältä. Muistahan tilata myös kanava, se ei maksa mitään 😉

Mitäs oot mieltä: Onko aika ripustaa blogiluistimet naulaan?

Palasia arjestani // Blogit.fi:ssä // Bloglovinissa // Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

38 kommenttia

 1. Henna kirjoitti:

  Ei! Sun blogi on kiva, mutta tää terve.fi ei oo yhtä käyttäjäystävällinen kuin fitfashion oli. Videoita en katso.

  • Jonna kirjoitti:

   Mä olen täysin samaa mieltä. Ff oli hyvä alusta…mutta eiköhän tässä jotain muutoksia ole tulossa 😉

 2. maikki kirjoitti:

  Tämä terve portaali on kyllä tosi huono, muutamia tiettyjä seuraankin sit bloglovinin ja instan kautta.

  • Jonna kirjoitti:

   Ehkä se on sekin ettei tätä ole tarkoitettu blogiportaaliksi samassa mittakaavassa kuin Fitfashion oli 🙁

 3. mariem kirjoitti:

  Avautuukohan sun postaukset blogloviniin kokonaan, niin ettei itse blogia tarvi linkata auki, jolloin lukeminen ei näy ”lukukertana”. Tämä kommentti oli Piia Pajusen blogissa ”Moikka! Haluisin huomauttaa, että terve.fi-sivustolle siirryttyäsi kaikki postaukset näkyvät kokonaisuudessaan Bloglovinissa. Sitä kautta seuraavien ei siis tarvitse enää klikata blogiin asti lukeakseen. Suurimmalla osalla näkyy siellä vaan pieni insertti, jonka perusteella voi sit siirtyä blogiin. Huomaan, että itsekin tulee laiskasti vaan silmäilyä teksti sieltä ja esim. kommentoiminen tuppaa jäämään kun ei sit viitsi enää avata juttua selaimessa. Toivottavasti näät tämän niin voit halutessasi kaapata kaikki klikit samalle sivulle!”

  • Jonna kirjoitti:

   Jaahas, voihan se olla tuokin! Hyvä kun kerroit. Pitääpä kysäistä Piialta tekikö hän asialle jotakin 🙂

 4. miranda kirjoitti:

  Joo tää alusta ei oo hyvä. Sekava ja latautuu hitaasti. Mites Vaikuttaja media, siellä on paljon fitfashionlaisia kuten varmaan tiedät. Sopisi musta sulle hyvin tyyliltään. Sun juttuja on kiva lukea, varsinkin raha-ja kotipainotteiset

  • Jonna kirjoitti:

   Joo, se on mun ykkösvaihtoehto! Tykkään portaalin yleisilmeestä kaikki toimii siellä ilmeisesti moitteettomasti. Ja onhan siellä paaaljon vanhoja tuttuja 🙂

 5. Anna kirjoitti:

  Sun blogi on yksi niistä harvoista joista luen jokaisen päivityksen, joten älä pliis lopeta! ? Videoita en jaksa katsoa ollenkaan, en tiedä olenko liian vanha vai mitä mutta en vaan pääse siihen hommaan kiinni.

  Kuten Mariem tuossa ylempänä kommentoikin, niin blogipostauksesi pystyy nyt lukemaan Bloglovinin kautta kokonaan, joka varmasti vääristää kävijämääriä.

  • Jonna kirjoitti:

   Ymmärrän sen ettei videot kaikkia kiinnostaa! Niiden tekoa en silti lopeta, koska tykkään itse hommasta tosi paljon. En tosin itsekään ehdi kauheasti videoita katsomaan. Blogitekstejä on niin helppoa lukea ja selata esim. bussissa. Täytyy tuo Bloglovinin asia ottaa käsittelyyn asap!

 6. Anni kirjoitti:

  Et saa minulta lupaa lopettaa! Tämä alusta sen tekee, tänne on hankala löytää ja tietyn blogin klikkaaminen on vaikeaa, koska joka kerta se valikko jotenkin liikkuu omia aikojaan ja on jotenkin kiusallinen käyttää. Videoita en seuraile, mutta blogiasi luen säännöllisesti paskasta sivustosta huolimatta.

  • Jonna kirjoitti:

   Buu paskalle sivustolle, jei siitä että jaksat silti lukea! Voin luvata, että tähän asiaan on tulossa muutos. Sanotaanko näin, että pyörät on laitettu jo pyörimään ja infoan kunhan asiat on saatu pakettiin 🙂

 7. Ansku kirjoitti:

  Voi ei, ethän vaan lopeta! Sun ruokapäiväkirjoja ja kaikkea tulisi kyllä ikävä. Terve.fi ei kyllä muuten minua sisällöltään kovasti houkuta, sinun blogisi takia tulen ja ehkä muutamaa muuta selailen.

  • Jonna kirjoitti:

   En taida lopettaa! Ihanaa kuulla, että teitä lukijoita täällä on siitä huolimatta, vaikka kävijämäärät on tippuneet roimasti!

 8. Katja kirjoitti:

  Älä vain lopeta! Sinun blogisi on yksi niistä harvoista, joita jaksan seurata. Pidän sinun tavastasi kirjoittaa ja siitä miten tuot blogissasi esille sitä tavallista elämää. Olet hyvä inspiraation lähde, jonka juttuja seuraa mielellään sekä blogin että vlogin kautta.

  • Jonna kirjoitti:

   Ihanaa kuulla Katja! Kiitos <3 Mä lupaan, että teidänkin lukukokemuksesta on tulossa parempi 😉

 9. Hannele kirjoitti:

  Eih, älä lopeta! Tämä terve.fi portaali vaan se on todella huono. Sun blogi on kuitenki yks harvoista, jota tulee seurattua vielä. Tavallisia arkielämän juttuja, joita on kiva lukea.

  • Jonna kirjoitti:

   Jep, tämä portaali ei palvele minuakaan ja mullakin jää välillä lukematta postauksia, koska ne eivät vain nouse esille portaalin feedissä. Tämä on yksi syy miksi muutoksia on tulossa!

 10. Nimetön kirjoitti:

  Älä lopeta, tykkään sun blogista. Erityisesti rahaan ja säästämiseen liittyvistä postauksista, ne ovat motivoineet myös itseänikin rahankäytön suhteen ja laittaneet miettimään säästötavoitteita. Arkisia juttuja on myös kiva lukea.

 11. Anile kirjoitti:

  Älä lopeta, tykkään sun blogista. Erityisesti rahaan ja säästämiseen liittyvistä postauksista, ne ovat motivoineet myös itseänikin rahankäytön suhteen ja laittaneet miettimään säästötavoitteita. Arkisia juttuja on myös kiva lukea.

  • Jonna kirjoitti:

   Ei huolta Anile! Tein vähän uusia suunnitelmia ja uskon, että niiden toteutuessa hommat paranee potenssiin tuhat 😉

 12. Melissa kirjoitti:

  Älä vaan lopeta bloggaamista! Komppaamaan aiempia kommentteja, tää terve.fi portaali on aika raskas. Mutta sun blogi on harvoja joitain käyn lukemassa !

  • Jonna kirjoitti:

   Tästä voisi portaalin ylläpitäjät ottaa kopin! Paljon tulee teiltä negatiivista palautetta portaalin toimivuuteen liittyen ja olen itse pitkälti samalla linjalla teidän kanssanne.

 13. kata kirjoitti:

  Sun blogi on ihan tosi kiva, tykkään lukea sitä! (tykkään kyllä myös katsella tubevideoita) Tämä terve.fi portaali on kyllä se missä mättää.. Fitfashion oli niin paljon kivempi lukijallekin.. Joku aiempikin oli kommentoinut että mitenkäs Vaikuttajamedian sivut? 🙂 Sinne siirtyi joitakin fitfashion kirjoittajia ja musta tuntuu että sunkin blogi sopisi sinne? Mun mielestä ne sivut on tosi kivat. 🙂 Toivon, että et lopeta blogin kirjoittamista!

  • Jonna kirjoitti:

   Sinne tosiaan sopisin todella hyvin ja tunnen portaalin perustajatkin sekä monta muuta bloggaaja sieltä! Ehkä se voisi olla mun tuleva paikka? 😉

 14. Marish kirjoitti:

  Kannatan kans siirtoa vaikuttajamediaan – jos mahdollista! Sun juttuja luetaan ja kaivataan kyllä?

 15. aurinko kirjoitti:

  Hei,

  mäkin kommentoin nyt ensimmäistä kertaa sulle, vaikka oon sun blogia jonkin aikaa jo seuraillut. Nykyään tulee tosiaan käytyä harvemmin lukemassa sun juttuja, koska tää Terve-sivusto on mun mielestä vähän huono. Itseasiassa kaikkien entisten Fitfashioniläisten blogeja, jotka siirtyi tänne, ei tule enää kamalasti luettua.

  Mun mielestä tää sivusto on sekava, ja ärsyttää se että klikatessani itseni johonkin blogiin, en pääse takaisinpäin-komennolla siihen kohtaan blogifiidiä, jossa olin vaan joudun selaamaan koko listan läpi uusiksi.

  Toivottavasti et lopeta bloggaamista tämän takia! Munkin mielestäni Vaikuttajamedian alusta toimii paljon paremmin kuin tämä, ja siellä käyn ihan mielelläni joka päivä.

  Toivottavasti löydät jonkun sopivan ratkaisun itsellesi – älä lopeta bloggaamista : )

  • Jonna kirjoitti:

   Erittäin hyviä mielipiteitä ja olen täysin samaa mieltä sun kanssasi! Harmillista, että meille kaikille tuli muutos huonompaan suuntaan, sillä en itsekään tunne tätä omaksi portaalikseni juurikin käytettävyyden vuoksi. Mutta, niin kuin jo monelle kommentoinkin – muutoksia on tulossa!

 16. Sanna kirjoitti:

  Kuten Aurinko edellä kommentoi, niin kaikkien entisten Fitfashioniläisten blogeja, jotka siirtyi tänne, ei tule enää kamalasti miunkaa luettua johtuen tästä portaalista.

  • Jonna kirjoitti:

   Se on täysin ymmärrettävää! Miten lukijatkaan jaksaisivat tätä selata, kun en itsekään jaksa…

 17. Nelli kirjoitti:

  Ongelma on todellakin tämä terve.fi sivusto. Valitettavasti mun mielestä teidän kaikkien vanhojen Fitfashionin blogaajien blogit vaan jotenkin katoaa kaiken muun sekaan. Ja yhdyn muiden kommenttiin tuosta vaikeudesta liikkua sivoston sisällä. Tuntuu liian hankalalta.
  Sinun blogiasi käyn kuitenkin edelleen sitkeästi lukemassa, sillä tykkään lukea hyvällä tavalla ns. tavallista elämää käsitteleviä tekstejäsi. Eli en minäkään toivo, että lopettaisit. Mutta suosittelen ehdottomasti miettimään kannattaako sinun jäädä terve.fi:n alle. Paikkasi olisi ehkä jossain muualla.

  • Jonna kirjoitti:

   Täysin totta joka sana! Sivusta on raskas liikkua ja hyvätkin postaukset hukkuvat jonnekin ja jäävät lukematta. Näin on käynyt itsellenikin monta kertaa. Olen laittanut jo pyörät pyrimään ja muutoksia on tulossa. Infoan niistä kunhan asiat varmistuvat!

 18. PP kirjoitti:

  Tykkään blogistasi, mutta inhoan tätä alustaa 🙁 on jäänyt muidenkin hyvien bloggaajien juttuja lukematta, kun tää vaan on jotenkin niin kökkö. Vaikuttajamedialla alusta on parempi ja siellä tulee seurailtua vanhojen tuttujen bloggaajien postauksia melkein päivittäin.

  • Jonna kirjoitti:

   Se on kyllä hyvä alusta. Hyvin saman tyylinen kuin Fitfashion oli ja siitä tykkäsin kovasti!

 19. Leena kirjoitti:

  Älä ihmeessä lopeta kirjoittamista! Olen seurannut sinua alusta saakka vaikka en koskaan kommentoikkaan mitään. Pidän siitä, ett sinulta tulee usein postauksia ja aiheet vaihtelee. Tämä alusta on surkea ja sen takia lukeminen on jäänyt todella vähiin.

  • Jonna kirjoitti:

   Kiva kuulla, kiitos Leena! Välillä mietin, että teenkö itselleni hallaa, kun kirjoitan niin laajalla skaalalla aiheista, mutta kun niin moni asia kiinnostaa itseäni 😀 Kyllä tämä tästä taas, kunhan saadaan muutoksen tuulet pyörimään 🙂

 20. Henna kirjoitti:

  Tykkään blogistasi kun se on niin aito ja monipuolinen. 🙂 Olen seurannut blogiasi pitkään, mutta nyt muuton yhteydessä on monta postausta jäänyt lukematta kun tämä sivusto on hankalankäyttöinen ja blogien löytäminen ja niiden selailu on työlästä, ei yhtään sujuvaa. 🙁

  Ehdottomasti kannatan kuitenkin että jatkat blogin pitämistä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.