Hae
Palasia Arjestani

Miten onnistui sokeriton viikonloppu?

Mulla on aina tapana perjantaina tai viimeistään lauantaina ostaa kauhea kasa herkkuja kotiin viikonloppua varten. Nykyään on enemmän sääntö kuin poikkeus, että ostoskorista löytyy ainakin lakupussi, suklaalevy ja jätskipaketti. Viime viikolla jostain tuli ajatus sokerittomasta viikonlopusta. Halusin kokeilla onko mun oikeasti ihan pakko vetää kauheat mätöt joka viikonloppu vai pärjäisinkö ilman? Ehkä olen vain tottunut syömään kasan herkkuja, vaikka en niitä aina välttämättä edes tarvitsisi. Päätin sitten testata miten onnistuisin pitämään ruokavalion siistinä myös viikonlopun herkkujen keskellä.

Hyvä keino pysyä aisoissa: treenaaminen. Takki: Adidas // housut: Reebok // Kengät: Nike Air max // Arskat: Glitter ja huivi: kirppis.

Hyvä keino pysyä aisoissa: treenaaminen. Takki: Adidas // housut: Reebok // Kengät: Nike Air max // Arskat: Glitter ja huivi: kirppis.

Mun täytyy myöntää ettei viikonloppu ollut 100% sokeriton, koska anoppilassa söin jätskiä jälkiruuaksi ja lisäksi maistoin pari Pågenin pientä pullaa. Mies kävi lauantaina kaupassa ja toi mulle yllätyksenä Maraboun uuden Japp-suklaalevyn. Arvatkaa repikö se pelihousunsa, kun kerroin etten aio syödä suklaata tänä viikonloppuna? Sen kerran kun hän tuo mulle yllätyksen niin en sitten syökään. Semmosta se elämä on. Hänhän on itse dieetillä ja piti lauantaina herkkupäivän, joten sai ahmaista suklaalevyn omaan napaansa 😀 Ei pistänyt pahakseen. Nauroin lauantaina, että on tämäkin tuuria. Sen kerran kun en halua herkutella niin Pågen (<– käykää osallistumassa arvontaan!) lähettää mulle kesätervehdyksenä hirmuisen ihanan pullalähetyksen ja mies kantaa suklaata kaupasta! Just mun tuuria.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pienet kanelipuustit (gifflar) ja vaniljatäytteiset pikku pullat (funs) oli todella hyviä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERATiedättekö, mulla ei ollut mitään ongelmia olla herkuttelematta! Ei tehnyt edes mieli. No, miten tällainen sokerihiiri ja herkkuperse sitten onnistui suunnattomassa parin päivän urakassaan? Söin hyvin 3-4 tunnin välein, join vettä riittävästi, kävin treenaamassa ja pidin huolen etten pääse tylsistymään ja väsymään liikaa (päikkärit <3). Mulla on huono tapana suunnata herkkukaapille (Jep, meillä on kaapillinen herkkuja…) kun olen väsynyt, liian nälkäinen tai todella tylsistynyt. Kyllä ne samat säännöt herkkuhimoihin pätee täälläkin kuin kaikilla muillakin! Ei ole kuulkaa itsekurista tietoakaan, jos jokin noista kolmesta tilanteesta puskee päälle.

Viikonlopun kruunasi itse tehty pizza!

Viikonlopun kruunasi itse tehty pizza!

Sokerittomien suklaa-kaurakeksien ohje blogissa keskiviikkona!

Sokerittomien suklaa-kaurakeksien ohje blogissa keskiviikkona!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMun kroppa tosin kärsii nyt selkeistä vierotusoireista, kun ei saanutkaan joka viikkoista sokeriannostaan. Puskee nimittäin aika pahasti flunssaa päälle! Tyttö sairastui perjantaina ja täällä maataan vierekkäin sohvalla ja katsotaan Hello Kittyä ja muumeja, ihan reporankana molemmat. Seuraava kysymys onkin: pystynkö olemaan ahtamatta koko maailman herkkuja naamaani kipeänä?  Yleensä en sairastuessa muuta syökään kuin suklaata….

*Pågenin pullat ja korput saatu blogin kautta maisteltavaksi.

2 kommenttia

  1. sisublogi kirjoitti:

    Reipasta!! Ja tiedätkö mitä? Itse maistelin tuota Marabou Japp -suklaata viikonloppuna, eikä se lukeutunut mun suosikkeihin. Voit siis lohduttautua sillä, ettei se edes ollut kovin hyvää. Ellei sun mies sitten kehunut sitä maasta taivaisiin 🙂

    Paranemisia sinne teille molemmille! Sairaana on kyllä hankala pitää ittensä herkuista erossa. Kunnon ruoka ei maistu, joten jostain sitä energiaa on sitten hankittava, vissiin… 🙂

    • Jonna kirjoitti:

      noooo, mä tuhosin sen levyn lopun alkuviikosta 😀 Kipeenä ei oikein mikään maistu, paitsi suklaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.