Hae
Palasia Arjestani

Jos vain olisi enemmän aikaa

jos vain olisi enemmän aikaa

Heippa! Vietän tällä hetkellä kotipäivää sairaan lapsen kanssa. Ilmoittivat eilen päiväkodista kesken työpäivän, että tytöllä on noussut korkea kuume ja tässä sitä nyt ollaan. Mun on tosi vaikeaa vain olla aloillaan näinäkään päivinä, joten olen touhuillut vähän sitä sun tätä hoitaen samalla tyttöä. Jännä miten nuo lapset jaksavat leikkiä sairaanakin. Tai no eilen jaksoi. Tämä päivä onkin kulunut lähinnä pötkötelleen ja kuumetta pois taistellen. Illaksi menen itse vielä töihin ja hoitovastuu siirtyy miehelle. Toivon syvästi ettei kyseinen tauti ota minuakin valtaansa, sillä aamulla kurkku oli hieman karhea, mutta nyt ei onneksi enää mitään.

Tänään olisi ollut tiedossa kiva Jyskin tapahtuma, jonka joudun nyt skippaamaan sattuneista syistä. Välillä harmittaa, että ne kaikista kivoimmat tapahtumat jää välistä, kun aina juuri silloin sattuu ja tapahtuu jotain. Äsken sohvan nurkassa sukkaa kutoessani mietin mitä kaikkea tekisinkään, jos vain olisi enemmän aikaa. Niitä asioita on loppujen lopuksi aika paljon mistä minäkin haaveilen. Olisi ihanaa, jos joskus taloudellinen tilanne olisi sellainen ettei tarvitsisi ihan viitenä päivänä viikossa tehdä töitä. Tuskin näin tulee koskaan tapahtumaan, mutta ainahan sitä saa haaveilla!

Jos vain olisi enemmän aikaa

..aloittaisin jonkun uuden kielen opiskelun. Ehkäpä venäjän tai saksan. Olen kumpaakin lukenut alkeiskurssin verran, mutta siihenpä se sitten jäi.

..opettelisin remontoimaan asuntoa niin, että osaisin vaihtaa lattiat ja rempata keittiön ja kylpyhuoneen (jonkun avustuksella toki).

..ostaisin sijoitusasunnon (jos olisi enemmän rahaa ajan lisäksi), remppaisin sen itse ja laittaisin vuokralle.

..kävisin aamuisin kävelyllä ja illalla salilla.

..menisin valokuvauskurssille.

..viettäisin päivän lapsen kanssa ulkona.

..tekisin enemmän käsitöitä ja askarteluja kotona.

..osallistuisin erilaisiin koulutuksiin. Esim. Martoilla on kivoja ja hyödyllisiä koulutuksia!

..kävisin enemmän blogitilaisuuksissa.

jos vain olisi enemmän aikaa

Harjoiteltiin helmimassasta askartelua!

..leipoisin ja kokkaisin enemmän kotona. Voisin leipoa tilauksestakin!

..julkaisisin useamman videon viikossa.

..näkisin enemmän ystäviä.

..tekisin vapaaehtoistyötä esim. eläinsuojeluyhdistyksessä.

..opettelisin taas ompelemaan.

..siivoaisin meidän varaston.

..vaihtaisin tapetit olohuoneeseen ja maalaisin eteisen.

..lukisin enemmän!

..opettelisin tekemään erilaisia kukka-asetelmia.

Huomaatteko, aika moni asioista liittyy jollain tavalla käsitöihin tai käsillä tehtäviin asioihin. Minustahan on kuoriutumassa entistä pahempi koti-ihminen!

Mitä sinä tekisit jos vain olisi enemmän aikaa?

Edellinen postaus: Näppärät Nutella-naposteltavat

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

2 kommenttia

  1. Maare kirjoitti:

    Ehdottomasti sun listasta poimin ekana tuon vapaaehtoistyön! Tälläkin hetkellä olen mukana eräässä yhdistyksessä, jossa tehdään koiran kanssa vapaaehtoistyötä, mutta harmittavasti monesti niitä keikkoja on viikolla kun ei päästä tai juuri silloin sunnuntaina, kun on jo ehtinyt sopia jotain muuta. Haluaisin myös jonkun kulttuuri-/käsityöharrastuksen punttitreenien viereen ja ehkä opiskella myös itsenäisesti lisää, mutta nykyiset kouluhommat vie aika paljon huomiota. Tälläisiä juttuja nyt ekana ainakin tuli mieleen. Toivottavasti sulle ei tauti yllä, itse olin yli 1,5 viikkoa kipeänä ja nyt taas palailemassa normiarkeen! Mukavaa maaliskuun alkua!

    • Jonna kirjoitti:

      Mä niin viihtyisin eläinten parissa. Sieltä tosin tulisi varmasti otettua itsellekin joku kaltoin kohdeltu koira tai kissa, mutta sehän olisi vain hyvä, kun eläimelle löytyisi hyvä koti 🙂 Paljon olisi asioita, joita haluaisin tehdä, mutta ei aika vain riitä kaikkeen. Täytyy siis vain keskittyä näihin muutamiin juttuihin tällä hetkellä. Ehkä noille muillekin on sitten aikanaan oma paikkansa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *