Hae
Palasia Arjestani

Kun tarpeeksi hakkaa päätään seinään…

Processed with VSCO with a6 preset

Eilen kerroin teille kun ei olis huvittanut lähteä treenaamaan. Oli huonot yöunet alla ja teki mieli vain painua sohvalle juustokakun viereen ja ottaa kunnon päivölät. Jäin pohtimaan josko vetäisin puuron nassuun ja painuisin salille vai kuuntelisinko ennemmin juustokakun ääntä… Arvatkaa kumpaan vaihtoehtoon päädyin? Pistelin poskeeni puuron kera marjojen ja painelin salille! Alkuun ajattelin, että teen pelkät voimaosuuden kyykyt ja jätän metconin tekemättä, koska väsymyksen lisäksi mun ranka on ihan mutkalla ja niskat tuhannen jumissa, mutta sitten iski kipinä ja hyvä fiilis. Ja niin sitä taas mentiin!

Olen monta kertaa maininnut täälläkin etten osaa aloittaa metconeja rauhallisesti vaan lähden alusta asti painamaan ihan urku auki seurauksena täydellinen hyytyminen heti alkumetreillä. Eilen tein päätöksen, että mun on pakko himmata tahtia. Pakko oppia jo se etten ole supermies saati -nainen. Mä en voi lähteä salin nopeimpien peesiin vaan mun täytyy mennä omaan tahtiin ja yrittää pikku hiljaa kehittää kestävyyttä. Ja niin mä vihdoin ja viimein opin. Lähdin heti alusta asti tekemään tasaista duunia. Nostin vauhdin sellaiseksi, että hengästyin vähän mutta en missään nimessä liikaa ja pidin saman vauhdin vikalle kiekalle asti. Viimeisellä kierroksella sykkeet tappiin ja niin kovat tehot kuin mimmistä lähtee. Eilinen oli täydellinen treeni! Mä olin niin onnellinen, koska kaikki meni putkeen ja jaksoin pitää hyvin vauhtia yllä.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Jospa mä vihdoin ja viimein olisin taas oppinut jotain! Tarpeeksi monesti kun hakkaa päätään seinään niin jossain vaiheessa ymmärtää 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.