Hae
Palasia Arjestani

Toiminnan täyteinen lauantaina mun matkassa

Mun normaalilauantai Helsingissä käsittää salitreenin, kauppareissun ja loppuillan vietän röhnöttäen sohvalla. Yritän aina järkätä viikonloput niin ettei olis ylimääräisiä häppeninkejä vaan saisin ottaa päivän levon kannalta. Eilen oli poikkeuksellisesti tapahtumia vähän enemmän ja treeninkin jätin tällä kertaa välistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Aamu alkoi mukavasti pyörähtämällä sängyssä suoraan kissanoksennuksen päälle! Ihanaa aloittaa aamu siivoamalla oksua ja repimällä kaikki petivaatteet pois. Onneksi yöunet oli sen verran hyvät etten jaksanut ees hermostua 😀 Aamupalaksi kahvia, leivät, viinirypäleitä ja pala tummaa suklaata. Nautittiin kera Fitnesspäiväkirjojen! Mä rakastan rauhallisia aamuja yli kaiken. Mitä pidempään saa vaan rötvätä niin sen parempi. Aamupalan jälkeen vaatteet niskaan ja nokka kohti HopLoppia, jossa treffattiin mun duunikaverin ja hänen poikansa kanssa. Voitin joku aika sitten yhdessä kilpailussa lahjakortin Hoploppiin ja tuhlattiin se tällä kertaa ettei jää käyttämättä 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

HopLopissa vietettiin riehakas parituntinen, kivaa vaihtelua tytöllekin! Seuraavaksi kurvattiin miehen kanssa Jumboon ruokaostoksille ja tyttö laitto vaihteeks kunnon shown siellä pystyyn. Hermot meni jo senkin takia, kun unohdin tehdä aamulla kauppalistan ja aika meni vaan hyllyjen välissä pyörimisen. Eipä juuri muuta ostettu kuin lauantain tarvikkeet tortilloja varten. Sama juttu joka kerta! Pitäis opetella miettimään koko viikon ruokalista ja ostaa kerralla kaikki ainekset.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kotona ei ollut mitään valmista ruokaa odottamassa, joten pikaruokaa kehiin: makkaraa ja munakasta! Toimii aina 😀 Ruuan päälle koomasin hetken sohvalla ja olisin ehkä nukahtanutkin ellei koko ajan olis kuulunut äitiiiiiiiii! Mä haaveilen aina koko viikon päiväunista, mutta haaveksihan ne jäi tälläkin kertaa. Seuraava operaatio oli vaatetta niskaan ja miehen enon syntymäpäiville. Mä tyydyin samoihin vaatteisiin, jotka oli jo aamulla päällä mut korvikset sentään vaihdoin 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Arvasin, että synttäreillä on taas tarjolla herkkua jos jonkinlaista ja niitä ajatellen söin normaalia kevyemmin koko päivän. Hienosti taktikoitu 😀 Tällä systeemillä saa ainakin takuuvarman pahan olon! Minkä ihmeen takia pitää aina ahtaa se yksi pala liikaa!? Eipä tehnyt ainakaan mieli herkkuja koko loppuiltana. Paitsi jätskiä! Synttäreiltä ampaistiin suoraan saunaan ja saunan jälkeen tortillojen tekoon. Parasta lauantaisafkaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tortillojen kanssa katselin yhden jakson uutta Oringe is the new blackin kolmoskautta. Mikä parasta, Netflixiä voi katsella nyt Elisaviihteen kautta suoraan töllöstä! Toivomukseni on kuultu! Iltasella siivoilin keittiötä ja mietin tätä blogia. Mulla on jokin blogikriisi menossa. En ole tyytyväinen, mutta en tiedä miten etenisin. Toisaalta tekis mieli alkaa panostamaan enemmän kuviin, mutta se tietäisi vähemmän postauksia, koska aika ei riitä kaikkeen. En myöskään halua blogista liian siloteltua, koska mä en ole sen tyylinen ihminen…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Illalla muistin vielä ettei meillä ole lakanoita sängyssä. Vihaan alkaa väsyneenä vielä lakanoita laittelemaan,  mutta joka kerta puhtaiden lakanoiden ihanuus saa ärsytyksen laantumaan! Mikään ei ole mukavampaa kuin pujahtaa väsyneenä puhtaisiin lakanoihin, lukea hetki ja alkaa unten maille. Ja kyllä olikin hyvät unet!

Mitäs mieltä te olette: pitäiskö mun alkaa panostaa enemmän kuviin vaikka se tietäisi postaustahdin hidastumista? Haluaisitteko blogiin jotain muita muutoksia? Uusi banneri on suunnittelun alla ainakin 😉 Pitäisikö juttujen aiheita rajata tai laajentaa?

24 kommenttia

 1. Karoliina Paukkala kirjoitti:

  Siis musta tää on ihan paras blogi just näin. En halua ja jaksa lukea enää yhtään niitä kiiltokuvablogeja, jotka on niiiiiiin kaukana kenenkään normiarjesta. Tai ainakin mun arjesta 🙂 Sulla on paljon lukijoita ja melkein aina kaikki kehuu sun maanläheisyyttä. Eli why fix it when it ain`t broken?

  • Jonna kirjoitti:

   Jep, turhahan se on toimivaa muuttaa. Blogimaailma vaan muuttuu koko ajan ja tuntuu, että kaikilla alkaa olemaan vimosen päälle fiksatut kuvat ja asetelmat. Mut nämä teidän kommentit on saaneet taas ajattelemaan asiaa uudelleen. Jatkan siis entiseen malliin 🙂 Kiitos Karoliina!

 2. Heidi K kirjoitti:

  Mistä olet löytänyt noin ihanat lakanat? Tahtoo myös!

 3. saara kirjoitti:

  Mustakin blogi on just hyvä näin! 😀 En kaipaa mitään tooosi hienoja kuvia! Niitä kyllä on tarpeeks muotiblogeissa. 😉 Sun arkipostaukset on tosi kivoja ja ruokapäiväkirjat. Reseptipostauksista tykkään kans. Lisäksi jos jaksaisit tehdä postauksen esim. Pk-seudulla asumisesta, niin se kiinnostaisi. 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Toihan on hyvä aihe! En vaan teidä mitä kertoisin 😀 Mun oma elämänpiiri on niin pieni ettei siitä edes kunnon postausta saa aikaiseksi. Toisaalta voisin alkaa vähän tutkailla kaupunkia enemmän ja tehdä niistä uusia postauksia… hmm. Pistetään aivoriihi päälle!

 4. Mirgga kirjoitti:

  Tämä on hyvä just näin! Tykkään varsinkin näistä päivä mun matkassa-postauksista, ihanan elämänmakuisia 🙂

 5. Sofia kirjoitti:

  Oon lukenut sun blogia <3 yli vuoden, nyt vasta kommentoin, paras blogi, tykkään susta tosi paljon mitä oon sua blogisi kautta seurannut 🙂 sun blogissa on parasta se, että kerrot rehellisesti niin kuin oikeasti arkielämä perheen ehdoilla kulkee yhdistettynä treenit. TYkkään siitä kun sulla on juuri sopiva ote elämästä ja treeneistä, sä et yritä liikaa, tai oo jotain muuta kuin oma itsesi <3 Jatka samaan tyyliin <3 🙂 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Snif, miten ihanasti sanottu 🙂 Just tuollaisena olen halunnut blogin pitää ja ilmeisesti olen onnistunut! Lupaan jatkaa samaan malliin 🙂 Kiitos Sofia!

 6. Tuuli kirjoitti:

  Kuvat on aina kiva lisä, mutta kyllä minä ainakin luen tätä blogia ihan sun juttujen takia (ja hyvien resepti-ideoiden toivossa :D). Lukisin varmaan, vaikkei olisi kuvan kuvaa. Eli tää nykyinen on oikein hyvä, kiitos :).

  • Jonna kirjoitti:

   Kuvia täältä tuskin tulee puuttumaan, mutta nyt en ainakaan enää stressaa niiden takia 🙂 Reseptejä tulee saletisti tappavan tasaiseen tahtiin lisää! Kiitos kommentista Tuuli 🙂

 7. Leena kirjoitti:

  Tykkään kovasti blogistasi kun postauksis tulee niin usein! En seuraa montaa blogia joten on kiva että postauksia tulee tiheällä tahdilla. Ja kuvat on mun mielestä ihan riittävän hyviä nyt jo, eli käytä rajallinen aikasi mieluummin siihen että julkaisutahti pysyy samana kuin nyt! -Leena-

  • Jonna kirjoitti:

   Kiva kuulla, että näin on hyvä! En ala stressaamaan enempää kuvien laadusta, mutta aion tässä sivussa opetella uusia juttuja 😉 Jatketaan samaan malliin!

 8. Annika kirjoitti:

  Samaa mieltä edellisten kanssa! Et tarvitse muuttaa yhtään mitään 🙂

 9. mari kirjoitti:

  Tykkään kanssa näistä matkassa mukana postauksissa!mielestäni sulla on hyvin kuvia ja tekstiä suhteutettuna, ei tarvitse laadulla kikkailla sen enempää tai mitään asetelmia laitella 🙂 enemmän kuin yksi kuva blogissa on aina hyvä, muuten ei tarvetta rajoittaa tai lisätä. Pidä blogisi vaan ”arkisena” ja siis ihan samaan tyyliin kuin nytkin, aihealueita on useita erilaisia!

  • Jonna kirjoitti:

   Mahtava juttu, että tykkäät tällaisena! Yritän pitää aihealueet laajoina jatkossakin ja niistähän sitä aina kirjoittaa mitkä on itsellä mielen päällä. Kiitos kommentista Mari 🙂

 10. Mia kirjoitti:

  Komppaan edellisiä.Näin on tosi hyvä!!! Kiva kun aiheet vaihtelee laidasta laitaan ja postauksia tulee tiheeseen tahtiin.Kuvat on aina kiva lisä,mutta en mä ainakaan kato niitä sillä silmällä, että onko valotus ja rajaus yms.nyt ihan justiinsa. Tärkeintä niissäkin on se tunnelma. You rock girl! Anna mennä! 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Jes, huippu juttu! Ei musta koskaan mitään huippukuvaajaa varmasti tulekaan, mut pidän kuvien tason vähintään tällaisena 🙂 Panostan siis edelleen postaustahtiin, koska se tuntuu saavan teiltä kaikilta kiitosta. Kiva kun kommentoit!

 11. ninni kirjoitti:

  Mä en oo koskaan ymmärtänyt kun bloggarit murehtii ”kuvien laadusta” tai ”ulkoasusta”. Lukijana on lähestulkoon se ja sama mikä on joku etusivun asettelu tai bannerin kuva on. Ja eikö kuva oo hyvä silloin ku se ei oo ihan tärähtänyt? Mä en ihan hirveästi siis jaksa arvostaa sellaista siloiteltua pintameininkiä ja elämästä vieraantuneita ”kivojen nättien asioiden blogeja”. Niitä on sata tusinassa ja ei niitä erota toisistaan mikään, eikä niissä ole mitään mihin samaistua. Ja sitten kun vielä samat tyypit kehtaa vielä toitottaa ”blogi ei oo koko elämä, kaikki ei näy blogissa jne…” blääh yök.

  Ole aidosti vaan oma itsesi ja jatka samalla hyvällä linjalla. Sisältö ratkaisee. Se, että tekstit on kiinnostavia ja ehkä nyt joku kuva vähän sinne päin aiheeseen liittyen, niin hyvin menee 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Ah, miten ihana kommentti! Blogimaailma on kovaa ja on pakko kehittyä edes jollain tavalla jos haluaa pysyä menossa mukana. Tai ehkä ei sittenkään? Ehkä kannattaakin pitäytyä siinä omassa tyylissä ja mun tyyliä ei kyllä ole mikään siloteltu ja viimesen päälle sommiteltu elämä.

   Jatkan samalla tyylillä! Samaa shaibaa siis tiedossa kuin ennenkin 😀

 12. Heidi kirjoitti:

  Olen aiemminkin kommentoinut, että hyvä blogi ja mukava lukea kuulumisia, kun olet niin normaali 🙂 Siis erittäin hyvässä mielessä normaali. Olet luonnollinen ja oma itsesi. Samoin kotisi on kaunis ja välillä sekaisin, välillä kaikki järjestyksessä. Kuten ihan meillä kaikilla. Treenivinkit ja -videot ovat mukava lisä. Ja olen niin kiitollinen, että olen löytänyt leivonta- ja ruokaohjeistasi sovellettavaa syötävää superallergiselle pienelle siskonpojalleni. Seuraavaksi aion kokeilla banaanileipää, jonka ainesosista ei tarvitse kuin yksi korvata sopivalla ja yhden sopimattoman voi jättää kokonaan pois.

  Voihan noita perfect life -blogeja välillä silmäillä ja ihmetellä, mutta ei niitä oikein jaksa. Kuka oikeasti poseeraa joka päivä huulet tötteröllä muovijatkot päässä ja takapuoli pitkällä? Ja analysoida sopiiko asu ja huulipunan väri päivään vai pitäisikö sittenkin märehtiä mietintäkierros liikenneympyrässä ja ajaa takaisin vaihtamaan päivän asu. Ei niistä jutuista oikein vertaisryhmäksi ole tavalliselle aamupotutusta potevalle normi-ihmiselle. Niillekin on toki oma lukijakuntansa ja hyvä niin, mutta kestäväksi ”seuraksi” niistä ei oikein tahdo olla.
  Joten ei tarvitse mitään muuttaa, jatka ihan normaalisti.

  • Jonna kirjoitti:

   Hei, ihan huippua jos oot löytänyt hyviä vinkkejä leipomiseen! Inhottavia nuo kaiken maailman allergiat, kun rajoittavat pienten (ja isojenkin) ihmisten elämää 🙁

   Hahaa, mitään kiiltokuva-blogia tästä ei ehkä koskaan tule 😀 Normaalina on ihan kiva olla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *