Hae
Palasia Arjestani

Jotain erilaista arjen keskelle

Jotain erilaista arjen keskelle

Jotain erilaista arjen keskelle

Jotain erilaista arjen keskelle

Jotain erilaista arjen keskelle

Mun arki on melko tasapaksua, niin kuin varmasti suurimmalla osalla. Monesti haaveilen arjesta, jossa jokainen viikko olisi hieman erilainen ja edes joskus tapahtuisi jotain jännää. No, arkihan on juuri niin jännää kuin siitä itse tekee. Se mikä on jännää itse kunkin mielestä, on jokaiselle eri asia. Nautin suunnattomasti meidän arjesta, vaikka se tasaista puurtamista onkin. Silti välillä turrun siihen totaalisesti. Tulee olo, että nyt on pakko saada jotain vaihtelua. Jotain, joka piristää mieltä ja rikkoo normaalit rutiinit.

Mies sanoi muutama viikko sitten, että en ole pitkään aikaa käynyt missään. Aikaisemmin kävin melkein joka viikko jossakin tapahtumassa, mutta sittemmin kyllästyin juoksemaan ympäri kaupunkia. Haluan treenata tietyn verran viikossa ja jos jatkuvasti on jossain häppeningeissä, niin treenit kärsivät. Mulla on lisäksi pari iltavuoroa viikossa enkä mielellään treenaa niinä päivinä ollenkaan. Pari viikkoa sitten päätin, että nyt haluan jotain erilaista arkeen ja ilmoittauduin muutamaan bloggaajatapahtumaan. Noissa tapahtumissa pääsee treffaamaan bloggaajakollegoita, tutustumaan uusiin tuotteisiin ja nautiskelemaan hyvästä ruuasta. Viime viikolla kävin Syötävän hyvät -kirjan julkkareissa ja tällä viikolla pr-toimisto Marsaanalla tutustumassa Maria Nilan vegaanisiin hiustonhoitotuotteisiin ja pr-toimisto Manifestolla oli paljonkin uusia tuotteita ihmeteltävänä, kuten Risellaa, Sonya, Eva Soloa, Biozellia, NomNomia….Molemmissa tapahtumissa oli mukavia ihmisiä ja toooodella hyvää ruokaa! Näiden lisäksi käytiin vielä Tehyn ammattiosaston porukalla risteilemässä Royal Linella Helsingin ja Espoon edustalla. Nyt voinkin hetkeksi vaipua arkeen ennen kuin koittaa loma ja mökkeilyt!

Jotain erilaista arjen keskelle

Jotain erilaista arjen keskelle

Jotain erilaista arjen keskelle

Jotain erilaista arjen keskelle

Jotain erilaista arjen keskelle

Jotain erilaista arjen keskelle

Jotain erilaista arjen keskelle

Pääsin tekemään itse shampoota ja hoitoainetta!

Sain kotiin testattavaksi tuotteita ja olin todella innoissani Maria Nilan tuotteista, koska meidän tytön tukka on kuin mikäkin hamppupesä. Joka aamu taistellaan harjataanko tukkaa vai ei. Tytön hiukset menevät ihan takkuun yön aikana ja kauhean huudon kanssa joudutaan niitä selvittelemään aamuisin. Sain kotiin kokeiltavaksi sarjan, jonka pitäisi auttaa juuri tuollaisen pehkon kanssa. Mielenkiinnolla odotan olisiko tässä helpotus meidän elämään! Alku on ainakin ollut lupaava ja eilisen pesun jäljiltä tukka oli aamulla silkinpehmeä ja melkein takuton.  Ei tarvinnut kuunnella huutokonserttia. Manifestolta sain testattavaksi mm. ihonhoitotuotteita, joista en ollut koskaan kuullutkaan. Aion tehdä videon niiden testaamisesta ja laittelen sen sitten tännekin 🙂

Jotain erilaista arjen keskelle

Jotain erilaista arjen keskelle

Jotain erilaista arjen keskelle

Jotain erilaista arjen keskelle

Ensi viikko onkin kokonaan työn täyteinen ja sunnuntaina lähdetään mökille noin kolmeksi viikoksi lomailemaan. Ihanaa päästä luonnon keskelle nauttimaan elämästä ja tehdä kaikkea sitä, mistä arkena voi vain haaveilla. Ainakin saumuri lähtee mukaan, samoin iso kasa lankoja!

Rentouttavaa sunnuntaita toverit! Millonkas te pidätte kesälomaa ja onko suunnitelmia lomalle?

Edellinen postaus: Viikon 20 ruokapäiväkirja – Vähän lipsuu

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

2 kommenttia

  1. Laura K. kirjoitti:

    Noi blogitapahtumat on kyllä aina niin herkullisen näköisiä :p. Kun vois tulla ei-bloggaajana kuokkimaan :D!

    Itse oon nyt viikon lomalla ja heinäkuun lopulta sitten kolme viikkoa putkeen. Tällä viikolla ainakin kelit on kohdillaan, joten suunnitelmissa käydä ainakin yhdessä kansallispuistossa, urheilla(kun energiaa ei tarvitse ”säästellä” töihin), syödä hyvin, levätä ja toivottavasti heittää talviturkki! Tässä on kahden talven turkki heitettävänä kun viime kesänä ei oikein ollut tarvetta kastautua :D.

    • Jonna kirjoitti:

      Mä oon perinteisesti heittänyt talviturkin heinäkuussa. Tuskin teen poikkeusta tänäkään vuonna 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.