Hae
Palasia Arjestani

Elloksen ale-tuotteista lisäale! Tsekkaa mun suosikit :)

Processed with VSCO with a5 preset

Sis. mainoslinkkejä. Nyt mun on ihan pakko vinkata teille vielä Elloksen alesta, koska ale-tuotteisiin saatte nyt vielä lisäalennusta! Mä vietin itse eilen pari tuntia valikoimaa tutkien ja tilasin itselleni takin, läjän biksuja, valkoisen pitkän liivin (näkyi täälläkin pari päivää sitten) ja nyt tsekkailua vielä huonekaluja sekä kotitavaraa. Meillä edistyy tytön huoneprojekti pikku hiljaa ja sinne pitäisi ainakin joku pikku pöytä ja tuoli hankkia piirtämistä varten. Tekisi mieli tilata myös uudet tapetit olkkariin…

No mutta, tässä mun suosikit treenirintamalle sekä kotiin! En linkitä jokaista tuotetta erikseen,  koska ne on niin helppoa selata suoraan Elloksen sivuilta. Hakusuodatinta kannattaa käyttää, jos etsit jotain tiettyä juttua 😉

Treenihousut

PhotoGrid_1465585944707

Treenihousuihin pääset suoraan tästä. Mulla on noi numero 7 housut itselläni ja ne on mielettömän hyvät! Eikä ole muuten hinnalla pilattu 😉

Treenipaidat 

PhotoGrid_1465632491390

Treenipaitoihin pääset suoraan tästä. Itselleni tilasin tuon oranssin puman paidan ja paria vielä mietin. Under armourit ovat myös ihania! Jostain syystä tällä hetkellä houkuttelee eniten löysät paidat 😀

Kotiin

PhotoGrid_1465633299002

Huonekaluihin pääset suoraan tästä. Mä olen jostain syystä todella tykästynyt turkoosiin ja mintunvihreään. Meille tarvittaisiin kotiin yhtä sun toista kalustetta, mutta ensin täytyy hoitaa tytön huoneen teko pois alta. Hänelle ajattelin jommankumman kuvan prinsessapöydistä, täytyy katsoa kumpi mahtuu! Huom! Lisäale ei koske huonekaluja, tsekkaa ehdot alhaalta 🙂

Uima- ja ranta-asut kannattaa myös katsoa läpi, koska siellä on bikineitäkin ihan muutamalla eurolla! Niihin pääset tästä.

Ja niin kuin jo lupasin niin nyt olisi lisäalennus tiedossa! Koodilla 335473 saatte vielä 25% alennusta ale-tuotteista – myös merkkituotteista!

Alennukset koskevat uutta tilausta Elloksen ALE-valikoimasta. Alennus koskee alehintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja (punaiset hinnat), myös merkkituotteita. Alennus on voimassa 12.6.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä Design by -tuotteisiin.

Illalla tulossa vielä toinen postaus 😉

6 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Höh, en tajua tuon alekoodin toimintaperiaatetta. Ilmeisesti niihin sitä ei kuitenkaan tule missä on se ei alennusta merkki :/

  • Jonna kirjoitti:

   Mulla toimi ihan oikein! Se ei näy heti siinä kun syötät vaan sun pitää mennä vielä eteenpäin maksutapahtumaan 🙂

   Sisältyihän sun ostos noihin ehtoihin? Esim. huonekaluista ei saa sitä lisäalennusta, mutta kodin tekstiileistä, matoista, lampuista ja vaatteista saa!

   • Nimetön kirjoitti:

    Joo sisälty, kokeilin kahdeksalla erilaisella tuotteella joista yhdestä Ellos Collectionin vaatteesta antoi alen

    • Jonna kirjoitti:

     Hämärää. Ei noi muutkaan osanneet auttaa, kun kellään muulla ei samaa ongelmaa ollut…harmillinen juttu!

 2. Anna kirjoitti:

  Minullakaan ei tuo alekoodi toiminut… Järjestelmä näytti kyllä, että koodi on aktivoitu oikein, mutta tilauksen loppusumma ei silti muuttunut kassalla mihinkään. No, tilasin kuitenkin hirveän satsin bikineitä ja yhden treenitopin, kun eipä niiden hinta juuri päätä huimannu! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   No johan nyt! Tarkistin koodin vielä kertaalleen ja se on sama millä itse tilasin ja sain alennuksen 🙁 minäpä otan yhteyttä ellokselle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *