Hae
Palasia Arjestani

Valkun luona visiitillä.

Haudi! Torstaina suhasin heti töiden jälkeen valmentajan luokse Hakaniemeen. Keskusteltiin tulevasta ja jumpattiin selkää. Miten kaikki liikkeet meneekin niin täydellisesti perille aina kun toinen katsoo ja neuvoo vierestä!?

Kuva: www.bodylehti.fi

Ylätaljaa tehtiin useammalla eri tyylillä, ensin vähän kapeammalla otteella mutkaisella tangolla ja sit testattiin leveällä erilaisista kulmista. Oon tähän asti tehnyt ylätaljankin selkä tosi suorassa, mut nyt alan vaihtelemaan kulmaa joka kerralla. Samoin kapealla kahvalla olen aina tehnyt selkä tosi suorassa, mut nyt valmentaja laittoikin tekemään niin, että nojasin todella paljon taakse. Voin sanoa, että tuntui aivan erilaiselta! Mitäs vielä, vähän pullover-konetta (aivan loistava kone!), alataljaa mutkaisella tangolla yläselkään keskittyen ja takaolkapäille pari liikettä. Muutaman päivän on selkämys ollut aika tiltissä…

Käytiin pitkät keskustelut tulevaisuudesta. Nythän olen syönyt täysin nälän mukaan ja vasta ensi keväänä pidetään dieettiä. Kisaamaan en ole lähdössä todennäköisesti seuraavaan kahteen vuoteen ainakaan, katsotaan nyt. Nyt keskityn hankkimaan lisää lihasmassaa ja selviämään tulevista koitoksista. Ens viikolla saankin uutta treeniohjelmaa, jännä nähdä mitä kaikkea uutta valmentaja on keksinyt! Etureisitreenit saattaa olla vähintäänkin tuskallisia…

Viikonloppu ollaan vietetty möksällä ja tänään käytiin mönkimässä sienimetsässä 🙂 Mä en ole mikään kovin haka noiden sienien kans niin piti pysytellä isännän lähettyvillä. Olis muuten lähtenyt mukaan vähän muutakin kuin kanttarelleja 😀

Kohta saadaankin ruuaks sisäfilepiffiä kera kantarellikastikkeen ja sit nokka kohti Hesaa ja salia! Pahoittelen köyhää kuvatilannetta. Kamerasta loppui akku eikä laturin sijainnista ole mitään hajua..

3 kommenttia

  1. Anne kirjoitti:

    Heippa, hoksasin että meillä taitaa olla sama valmentaja 🙂 Oon myös ihmetellyt, miten treenit meneekin paljon paremmin perille kun toinen tsemppaa vieressä…

  2. Maarit kirjoitti:

    Ihan samat tuntemukset täälläkin. Toisinaan itsekseen mielestään tekee täsmälleen samalla lailla kuin valmentajan kanssa, mutta silti ei mene perille… kumma juttu. 🙂 Kuka sulla on valmentajana?

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    Mulla on onneks usein myös mies mukana, joka tsemppaan ja pitää huolen et treeni menee perille. Ei sitä itsekseen saa aina tuntumaa vaikka kuinka miettii ja yrittää ja puristaa…Maarit: Kaurasen Sallan kans alotin yhteistyön viime keväänä ja voin sanoa etten vois olla tämän tyytyväisempi! Salla on aivan ihana ihminen ja mielettömän osaava. No näkeehän sen jo hänen omasta fysiikastaan ja kisamenestyksestä, että asioita todellakin tehdään oikein 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.