Hae
Palasia Arjestani

I´m bringing sexy back..

Selkäpäivä siis tänään. Olin kuin olinkin jo ydentoista aikaan saliloimassa. Kyllä se treeni näkyy aamullakin luistavan melko hyvin, kunhan vaan ensin herää kunnolla! Sitä paitsi on paljon kivempi treenata melkein tyhjällä salilla, kun ei tartte ootella mihinkään laitteisiin ja saa ihan vapaasti posetelle ympäri salia 😀 Pitäisköhän alkaa aamutreenariks? Vois aina ennen kouluun menoa käydä puskemassa kunnon hiet pintaan ja sit nuokkua loppu päivän koulussa. Sain mä pari viteookin otettua..

Alkuun semmoset 5 minsaa soutulaitetta ja kevyttä pumppailua takareisille ja alaselälle. Sit maven kimppuun!

1. Mave ristiotteella
8*90kg kevyttä..
6*92,5kg edelleen kevyttä..
Otin taas mavet pikkusen pidemmillä sarjoilla, kun joutuu tuota ristiotetta vähän vielä harjoittelemaan. Ottaa se kyllä mahdottoman hyvin yläselkäänkin! Päätin sit jättää sen mankun edelleen muille ja käyttää remmejä, hyvin toimi. Selkä oli jo aika tikissä tän jälkeen..

2. Leuat mo
7*2,5kg
7*BW
Ei nää leuat oikein etene, kun toi mave ottaa koko ajan paremmin ja paremmin myös yläselkään. Ens kerralla taidan taas jättää lisäpainon pois ja koittaa vedellä jotain kymppejä tai jotain..

3. Kulmasoutu vo
8, 6*60kg
Ei muuta kuin turmion kätilöt soimaan ja kunnon ärinällä molemmat sarjat.

4. Pullover köydellä
10*50kg alla video tästä sarjasta
10*45kg

5. Alatalja
10*55kg kapeella kahvalla ja kunnolla puristellen
12*45kg tää tommosella (kuva) vähän isommalla käppyrällä

6. Ylätalja mutkalapiokahvalla (toinen kuva)
12, 10*50kg Teen tän aina tosi siististi ja jalat sillai jännästi kiedottuna penkin alaosan ympärille, et ne on ilmassa koko ajan. Vaikee selittää. Kuiteski sillai ei pysty yhtään heijaamaan eikä fuskaamaan liikkeen missään vaiheessa.

7. Sivuviparit istuen kp
14*5kg+12*3kg
12*4kg+11*2kg
12*3kg+9*2kg
10*3kg+7*2kg hihii miten pienet painot 😀 mut kauhea pumppi ja polte!!!
15*2kg tein tässä ihan suoran sarjan, kun ei ois ollu painoja enää pudotukseen. Joka toistolla tein kahen sekunnin puristuksen yläasennossa. Alla oleva video vissiin ekasta sarjasta. Saa kommentoida ja antaa palautetta! Kamera on taas jossain ihan vammaisessa asennossa, et sillai.. Mun olkapäät näyttää pienemmiltä kuin ne onkaan 😀 Yeah, right. Ne vaan on niin vitun pienet. Huomatkaa hieno pose lopussa…

Semmosta tälle päivälle. Koska huomenna alkaa taas koulutus niin aikasin ja oon yön töissä niin huomiselle on luvassa vain aamulenkki ja sen mä kyllä tosiaankin aion vääntää vaikka väkisin! Ja sunnuntaina sit vielä intervalli. Maanantaina ajattelin käydä heittämässä jonkin pikasen reenin, jos vaan kerkeen. Sillon voisin ehkä vääntää vähän olkapäitä, hauiksia, pohkeita ja vatsoja eli mun heikoimpia lihasryhmiä.

Jos painelis tästä pienille unille, söis ja lähti töihin..

Ja Dexter Jacksonin kuva kaapattu T-nationilta. Enjoy!

Bodymaista ja rautarikasta viikonloppua kaikille!

4 kommenttia

 1. Propofol kirjoitti:

  Ihana kattoo ku menee treeni perille vipareissa 😀 hyytyyhyytyyhyytyy, uuuh, kipu on kivaa :)Muijal ei sit noi epäkkäät inahdakkaa tossa!!! kyllä mulla vaan… voisin piruuttani ottaa jokupäivä vertailuu et näkee miten sen et en osaa kroppaani hallita 😉

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Juu, nyt tosiaan keskityin pitämään ne epäkkäät alhaalla. Kyllä se liike sillon vaan puskee sit väkisin olkapäille ;)Rauhassa ja keskittyen kun malttaa tehdä ni hyvä tulloo.

 3. Emma kirjoitti:

  Ei vaivaa Dexteriä suomalaisten kansantauti; leveä keskivartalo.. 😉

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  No ei tosiaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.