Hae
Palasia Arjestani

Yhden aikakauden loppu

Processed with VSCO with a4 preset

Kotona ollaan Helsingissä henkisesti melko raskaan viikonlopun jälkeen. Isä on saanut viimeisen leposijansa ja saa nukkua siellä rauhassa ilman kipuja. Niin kuin eräs teistä kommentoi jo aiemmin niin hautajaiset ovat eräänlainen päätepiste. Olo on jotenkin helpottunut. Huomaamattani olen stressaannut ja murehtinut hautajaisia todella paljon, mutta fiilis on huomattavasti kevyempi nyt kuin muutama päivä sitten. Tuntuu, että koko isän poismeno on nyt jotenkin konkretisoitunut ajatuksen tasolla ja pystyn käsittelemään fiiliksiäni ja ajatuksiani ihan eri tavalla. Viikonlopun aikana sain tietää monia hauskoja asioita isästäni, joista minulle ei ole aiemmin kerrottu. Sydän on täynnä mukavia muistoja <3

Siskontyttöni ja kummityttöni Kaisa teki mulle tänään tämän ihanan kuvissa olevan letin ja hänen käsialaansa on myös blogin uusi banneri! Mitäs tykkäätte? Itse tykkään todella paljon! Ihanan freesi ja selkeä entiseen verrattuna. Kiitos Kaisa <3 Välillä aina mietityttää mistä nuo siskon tytöt ovat lahjansa saaneet ja miksi minulla ei ole samanlaisia? Molemmat ovat musikaalisesti todella lahjakkaita ja Kaisa on vielä todella taiteellinen ja näppärä käsistään. Ehkä pitäisi alkaa kulkea enemmän isäni jalanjäljissä, joka olo käsistään myös todella kätevä. Intoa olisi, mutta tai ei. Vielä.

Processed with VSCO with a4 preset

Leppoisaa ystävänpäivää teille muruset!

6 kommenttia

 1. Jullellson kirjoitti:

  Otan osaa menetykseen.

  Tulin kuitenkin ensisijaisesti kommentoimaan letin innoittamana, on hieno! Myös hiusten väri hivelee silmiä 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Kiitos <3

   Mun mielestä on kans hieno ja kummityttö taikoo näitä näppärin sormin myös itselleen. En osais! Hiusten väri on ihan mun luonnollinen väri 😉

 2. Moona kirjoitti:

  Onpa hyvä kuulla, että koit hautajaiset lopulta positiivisesti, se on tosi iso juttu. Muistojen jakaminen on tärkeää, ja usein tuntuu hyvältä jatkaa sitä vielä pitkään 🙂 Kaikkea hyvää tulevaan kevääseen, hetki ja päivä kerrallaan 🙂 Täältä lähtee sylillinen onnellisia ajatuksia sinnepäin! <3

  • Jonna kirjoitti:

   Kiitos Moona! Kyllä mä uskon, että tämä vielä elämäksi tästä muuttuu. Nyt vaan täytyy surra ja antaa itselleen aikaa <3

 3. daeph kirjoitti:

  <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *