Hae
Palasia Arjestani

Operaatio kinkun ja suklaan sulattelu

Örgh! Tää on taas palannut Kuopioon joulun vietosta. Tulihan tuossa viikon verran ihan vaan tsillailtua ilman mitään kummempia reenejä tai ruokavalioita. Tein joulun aikaan lähinnä eri pituisia lenkkejä koiran ja isännän kanssa, mut en sen kummempaa. Ihme, jos kroppa ei ole palautunut kunnolla tämmösellä totaalilevolla! Voin ihan rehellisesti myöntää, et melkein joka päivä tuli jotain pientä herkuteltua. Seurasin kuitenkin painoa läpi koko joulun ja ihan entisissä lukemissahan tuo näyttää olevan. Tai no itseasiassa jopa hieman alempana kuin ennen 😀

On muuten aivan ihanaa ja loistavaa päästä palaamaan normielämään treeneineen ja ruokavalioineen. Seuraavaan kahteen-kolmeen viikkoon ei suusta mene alas mitään ylimääräistä ja airooppisetkin tehdään tunnon tarkasti.

Pukki toi kaikkee kivaa, mukavaa ja hauskaa, kuten parit pussilakanat, uuniastioita a la Arabia ja Koko, ladattavat patterit ja akun (hyvä salille!), uutta Escadan hajuvettä, ihkun yöasun, leipävuoan (pääsen isännälle tekemään bananabreadia :D), vartalorasvaa ja kuorinta-ainetta. Niin ja ne tärkeimmät eli 3 kirjaa: Marian Keyesin kaks uusinta opusta ja Remeksen Pyörteen. Noissa mulla meneekin hetki. Niin ja sain mä taas kasan pörrösukkia 🙂 Appiukon kokelas niitä aina ostaa, kun valitan jatkuvasti palelevia jalkojani. Siinäpä ne tärkeimmät vissiin.

Alennusmyynneillä käytiin Ikeassa ostamassa parit matot ja muuta kotihömppää. Sit mä löysin itelleni semmosen kiva lyhkäsen nahkatakin mitä oon kuolannut koko syksyn ja yhden paidan. Kivoja kenkiä ei tunnu mulle löytyvän mistään. Oon vissiin vähän nirso 😀

Tänään sit intoa puhkuen salille etureisien kimppuun! Intoa ja motivaatiota oli enemmän kuin kropassa virtaa ja sehän näkyi sit treenissä. Olin kyykyn jälkeen jo aivan finito ja hacki meni vähän perseelleen. Jouduin pudottamaan painoja aika reilusti, mut toisaalta tuntuma oli entistäkin parempi. Ei kait sen nyt niin just ole, jos joskus tekee vähän pienemmillä painoilla, mut sitäkin tehokkaammin. Koko treenin ajan mulla oli aivan käsittämättömän kuiva suu ja kauhee jano. Ei vissiin ole nestetasapaino ihan kohillaan vielä. Tässä yritetään just tankkailla kunnolla vettä ettei sama juttu vaivais huomennakin..

1. Reidenojennus
15, 13*50kg Piti nostaa tässä painoja, mut unohdin. Ens kerralla sit.
14*45kg

2. Smithkyykky
9, 8*90kg
8*85kg
Meinas muuten verisuoni poksahtaa päästä 😀 Kuvat otettu lämppäsarjasta..

3. Hack
7*62,5kg
8*55kg
8*50kg
Silikkaa paskoo tämmönen toiminta. Murrr!

4. Prässi
13*170kg
13*165kg
12*160kg

5. sivuviparit istuen kp
3*15*3kg
tää vähän niinku extrana ku oli niin kivvoo 😀

Äsken kävin vielä kaverin kans lenkityttämässä semmoset 50 minsaa koiria. Olipa mukava vaan höpötellä tyttöjen juttuja ja kalkatella kaikista turhanpäiväsyyksistä. Kohta pitäis ottaa jaloille venyt kera Rambon. Ostin isännälle Rambo-boksin ni pitää se nyt sit korkata.

Huomenna sit takareiskojen kimppuun. Josko tuo kroppakin alkais hiljalleen heräilemään normi elämään ja treeneihin.. Nyt Rambon pariin ihmettelemään mitä kaikkee se keksii.

2 kommenttia

  1. Unelma Säleikkö kirjoitti:

    Hei Jonna:) Kiva kun kävit kommentoimassa mun treeniohjelmatekelettä, vastasin sulle kommenttiboksiini.Treeni-iloa!

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Jep, pitääpä käydä lukemassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.