Hae
Palasia Arjestani

Vuoden 2018 parhaat palat

Vuoden 2018 parhaat palat

Tähän päivään sopinee varsin hyvin pienimuotoinen vuosikatsaus eli käydään läpi vuoden 2018 parhaat palat! Mitään koko vuoden pläräystä en tee, mutta katsotaan nyt kuitenkin instagramin yhdeksän tykätyintä kuvaa sekä blogin yhdeksän luetuinta postausta! Aina puhutaan vain vuoden hyvistä asioista, mutta on hyvä myös tarkastella niitä huonompia. Mun täytyy sanoa, että vaikka vuoden aikana on varmasti tapahtunut yhtä sun toista, ainoana huonona asiana tässä vuodessa on mieleen jäänyt muutaman kuukauden piinaava rannekipu. Silloin jos koskaan opin taas arvostamaan omaa terveyttäni. Okei, toinen huono asia on pilviin hiipinyt paino, mutta se lienee täysin omaa syytäni 😀 Kukaan muu ei ole kaikkia niitä herkkuja kitaani ahtanut ja ihan itse joudun nuo kilot aikanaan pudottelemaan. Semmosta se on, elämä.

Vuoden 2018 parhaat palat

 1. Kuva on otettu kaverini 40-vuotispäivillä syyskuussa! Vitsi meillä oli hauska ilta. Oli ihanaa laittautua pitkästä aikaa ja pistää jalalla koreasti 😉
 2. Tein tytön pyynnöstä hänen syntymäpäivilleen yksisarviskakun. En ole mikään kovin hyvä täytekakkujen ja sokerimassan kanssa, mutta tästä tuli ihan söpö kakku, joskin sarvi on hieman liian jykevä 😀
 3. Kuva on otettu Powerfit Vantaan Summer gameseissa, joihin osallistuin heinäkuussa. Ihmettelin yksikseni miksi taas osallistuin johonkin kilpailuun, vaikka vihaan niitä yli kaiken!? Noh, jälleen kerran tuli koettua jotain uutta ja ainakin ylitettyä itsensä moneen kertaa!
 4. Kuvassa on ensimmäinen minulle itselleni ompelemani mekko. Otin ompelukoneen ja saumurin kesälomalla mökille mukaan ja surruutin menemään aikasta monta tuntia!
 5. Tämä kuva on otettu 35-vuotispäivänäni helmikuussa! Harvinaisen hyvä otos minusta, tykkään <3 Pitäisi ehdottomasti enemmän selata vanhoja kuvia ja juttuja. Löysin vaikka mitä mielenkiintoista hetkeä ja ajatusta 🙂
 6. Entisen treenikaverini äiti on todella lahjakas valokuvaaja ja kun minulta kysyttiin haluaisinko viedä oman lapseni hänelle malliksi, ei tarvinnut montaa hetkeä miettiä! Niin tunnelmallisia ja koskettavia kuvia <3 Valokuvaaja on Leena Waren!
 7. Kuvan ottohetkellä ollaan menossa tytön serkun synttäreille. Tytöllä on päällä minun tekemäni paita, jonka halusin ikuistaa instagramiin. Tuo paita on itseasiassa ensimmäinen vaate, jonka ompelin tytölle.
 8. Tästä kuvasta ymmärsin etten halua treenata itselleni mitään uberlihaksikasta kroppaa. Haluan terveen, kestävän ja liikkuvan kropan. Sellaisen, joka kantaa minua päivästä toiseen ja toimii hyvin tilanteessa kuin tilanteessa.
 9. Tämän kuvan tekstinä oli, että en halua laihduttaa tai dietata enää koskaan ja se on kyllä ihan totta. Nyt kun viimeisen puolen vuoden aikana kroppaan on kuitenkin kertynyt ylimääräistä yli 7kg, alan kallistua pienen dieetin puolelle. Ei niinkään ulkonäkösyistä, vaan sen vuoksi, että tuntisin taas oloni mukavaksi omassa kehossani.

 

Suosituimpien blogipostausten kohdalla mielenkiintoista on se, että yhdeksän parhaan joukkoon ei mahdu kovinkaan monta tänä vuonna kirjoitettua postausta, mutta ne ovat kuitenkin tänä vuonna eniten luettuja postauksia! Tämähän kertoo vain siitä, että tietyt kirjoitukset ovat lähteneet leviämään melkoisesti internetin ihmeellisessä maailmassa.

Tämän vuoden suosituimpia postauksia blogissa ovat olleet:

 1. Jumalaisen hyvä snickers raakakakku
 2. Heittämällä maailman parhaat kaurasämpylät
 3. Hurmaava ja herkullinen mangojuustokakku
 4. 20 minuutin olkapäät & käsitreeni kotona
 5. Iso satsi kerralla: jauheliha-bataattivuoka
 6. Vadelmainen raakasuklaakakku
 7. Jumit pois – liikkuvuusvinkkejä yläkropalle
 8. Ahneet suomalaiset ja muumimuki-hulluus

Tässä blogissa suosituimpia postauksia ovat selkeästi reseptit ja ruokaan liittyvät jutut. Pitäisikö niitä alkaa tekemään taas enemmän? Hyvänä kakkosena tulee myös treeni- ja varsinkin lihashuoltojutut, mikä on ilo huomata! En ole koskaan ollut kauhean kova tuomaan mielipiteitäni esille tai ainakaan kovin jyrkästi. Kyllähän mulla välillä mielipiteitä riittää, mutta kirjoitan yleensä mielipidekirjoituksia hakeakseni asioihin uusia näkökulmia ja niitä olen saanutkin! Joskus olen ajatellut asioista tietyllä tavalla, mutta kun olen kuullut teidän ajatuksia asiasta, on omakin mielipide muuttunut, ja hyvä niin. Koskaan ei pidä ajatella niin, että minun mielipiteeni on ainoa oikea!

Tässäpä mun somesisältöni vuoden 2018 parhaat palat. Kiitos sinulle arvoisa lukijani kuluneesta vuodesta! Tehdään ensi vuodesta entistäkin parempi tai vähintäänkin yhtä hyvä kuin tästä vuodesta 🙂 Aiotteko muuten tehdä uuden vuoden lupauksia?

Edellinen postaus: Lauantaipäivä mun matkassa!

Palasia arjestani // Blogit.fi:ssä // Bloglovinissa // Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

 

2 kommenttia

 1. Kata kirjoitti:

  En oikein tykkää uuden vuoden lupauksista mutta tavoitteita ja toiveita mä kyllä aina mietin. Yksi niistä on oman talouden parempi suunnittelu, rahan säästäminen ja ylipäätään miettiä enemmän rahankäyttöä ja mihin sitä rahaa käyttää. En mä aiemminkaan mikään törsääjä ole ollut vaan melko harkitsevainen aina mutta vielä koen että on parantamista. 😉 Hyvää Uutta Vuotta! <3

  • Jonna kirjoitti:

   Mulla aika lailla samat suunnitelmat kuin sulla! Näin tammikuun kunniaksi aloitin ostolakon eli mitään turhaa en saa ostella 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.