Hae
Palasia Arjestani

Perinteinen 5kg pois

Hola täältä Turkin lämmöstä! Mittari näyttelee vaatimattomat +35 lämmintä, mutta onneksi edes tuulee. Mä en nimittäin tällaisissa lämpötiloissa ole ihan parhaimmillani. Vähempikin riittäisi. Täällä on tullut tepasteltua tämä päivä lähinnä bikineissä ja huomaan etten tällä kertaa ihan viihdy niissä. Nyt huomaan miten paljon mun kroppa on muuttunut kaikkien loukkaantumisten ja treenaamattomuuden myötä. Eikä se ruokavaliokaan aina ole ollut ihan järkevimmästä päästä. En itse arvosta ulkonäön vuoksi diettaamista, mutta jos olo ei ole omassa kropassaan mukava niin silloin täytynee tehdä jotain. Ollaan miehen kanssa keskusteltu asiasta ja tämän loman jälkeen starttaan pienen dieettiprojektin. En tiedä tuleeko se olemaan tuo naisten perinteinen 5kg, enemmän vai vähemmän. Kaikki riippuu ihan omasta fiiliksestä ja siitä milloin tunnen tämän kropan taas omakseni. Olen haudutellut asiaa nyt jo jonkin aikaa mielessäni ja viime viikolla sain sen vihdoin sylkäistyä mielen syövereistä miehen kuultavaksi. Onneksi apu ja tsemppi on lähellä tässäkin asiassa! Itseni hyväksymistäkin olen jo pitkän aikaa yrittänyt, mutta kun ei toimi niin ei toimi. Siispä on tehtävä jotain.

Alla video aiheesta, jonka latailin kanavalle eilen illalla. Mun kanavalle muita videoita pääset tsekkailemaan tästä. Muista myös tilata kanava, se ei maksa mitään!

Toivottavasti siellä koto-Suomessakin on hyvä keli!

5 kommenttia

 1. Emma kirjoitti:

  Olen seurannut blogiasi jo vuosia. Se on ollut ja on niin maanläheinen ja pystyn samaistumaan hyvin?Mutta yhtä asiaa en pysty ymmärtämään ja se on nämä ihme dieettisi ja painojutut. Olet kaunis , terve ja hyvännäköinen nainen. Miksi vouhkata noista kiloista joita todellisuudessa sinulla ei edes ole. nauti nyt matkasta ja lomasta, ole miettimästä painoasi ja palaat lomalta levänneenäja jatkat elämääsi kuten ennenkin ilman tuota naurettavaa dieettaamista.

  • Jonna kirjoitti:

   Mutta kun se ei ole se paino niin kuin sanoin, vaan oma olo. Kun ei tunne olevansa omassa kropassaan. Vuosiahan mulla meni ilman tällaisia fiiliksiä, mutta nyt on sattunut kaikenlaista eikä olo ole normaali. Eikä vika ole peilikuvassakaan! Hankalahan tätä on selittää ?

   Mutta lomasta todellakin nautitaan! On tätä odotettu koko pitkä vuosi ?

 2. Nimetön kirjoitti:

  Kivasti leikattu video! Oli vähän tiiviimmäksi sunniteltu kun aiemmat ja tykkäsin kovasti, samaa linjaa! Ihana et sun miehen ääni kuului lopussa 🙂 Mukavaa Turkin lomaa, nauttikaa! Pieni ryhdistäytyminen usein innnostaa ja piristää mieltä, toki jos paino tippuu toivotusti sekin on kiva, mut veikkaan et saat endorfiineja jo uusien suunnitelmien teosta ja toteutuksesta. Hurjasti tsemppiä projektiin, varmasti onnistut, oot magee muija 😉

  • Jonna kirjoitti:

   Joo, kokeilin vähän erilaista lähestymistapaa ja tulos oli omaankin mieleen! Kokeilemalla oppii ?

   Mitä tuohon mainitsemaani dieettiin tulee niin aikaisemminkin on käynyt niin, että se oma hyvä olo on löytynyt ihan muutamassa viikossa! Sitähän mä lähdenkin metsästämään: vanhaa hyvää oloa ?

 3. Anni kirjoitti:

  Ymmärrän täysin tuon olon että muiden silmiin voi näyttää oikein hyvältä, mutta jos oma olo on sellainen että on lihonut ja löystynyt, niin tuntuu hirveältä. Eikä tarvitse olla kyse edes oikeista kiloista, vaan siitä että on muutaman viikon syönyt huonommin tms. Mulla on vähän sama fiilis, että muutama kilo voisi lähteä. Mutta se ei onneksi vaadi mitään hullua dieettiä, vaan ihan vaan sen että alkaa lisätä kasviksia ja tekemään kevyempiä ruokia. Ja syömään vähän pienempiä annoksia, olen hirveä iltasyöppö vaikka ei olisi edes nälkä, se vaan on kivaa napostella kaikenlaista siinä telkkarin edessä päivän päätteeksi. Mutta ihan sellaisella pienellä ryhtiliikkeellä oman olon saa huimasti paremmaksi, vaikka ainuttakaan kiloa ei edes lähtisi. Tsemppiä sulle ja toivottavasti tunnet pian olosi kotoisaksi omissa nahoissasi taas!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.