Hae
Palasia Arjestani

power comes power goes..

Jos perjantaina oli äärimmäisen hyvä treeni ja tyttö pursusi energiaa niin eilen olikin homma sit täysin toisin päin. Olin pe-la yön duunissa ja vaikka nukuinkin melkein 9 tuntia yöllä niin silti olin aivan zombie. En jaksanut tehdä yhtään mitään. Tätä väsymys asiaa pohdiskeltuani olen tullut siihen tulokseen, et mun pitää aina herätä noin klo 11 aikaan aamulla olin sit ollut yön töissä tai en. Se on yksinkertaisesti optimaalisin heräämisaika mulle. Ei suinkaan kuuden aikaan aamulla eikä kahden aikaan iltapäivällä. Tätä on tietty aika hankala toteuttaa, kun joutuu tuolla koulussakin nykyään ravaamaan harva se päivä ja joku fiksu on keksinyt aloittaa jokaisen koulupäivän kahdeksalta, helvetti soikoon. Mä vaan en ole aamuihmisiä!!! Hmph..

Joo, ei oikein kulkenut reeni eilen ei.. Jokaisen sarjan jälkeen teki mieli jättää koko treeni kesken, lähtee kotiin ja mönkiä peiton alle ja nukkua maanantaihin asti. Sisulla vedin kuitenkin tämänkin treenin läpi. Voimaa ei tosiaan ollut, mut sain kuitenkin tosi hyvän pumpin sekä rintaan että käsiin. Tänään on jopa hauiksetkin olleet kipeet! Tätä ihmettä ei ihan äskettäin ole koettu.

1. Vinopenkki powersmithissä
11, 8, 6*45kg
Pienensin sit tässä painoja niin kuin viime treenin jälkeen lupasinkin. Tästä lähdetään taas hiljalleen nostamaan painoja ylöspäin ja katotaan saanko nostettua sarjapainoja yhtään tällä systeemillä.

2. Flyes kp tasapenkillä
10, 8*10kg
10*8,5kg
Ja taas kolmen sekunnin venytykset ala-asennossa.

3. Penkki kp
10, 8*21kg En ees viittinyt yrittää kakskolmosilla..
8*18,5kg Tän sarjan otin toooosi syvillä ja pitkillä venytyksillä ala-asennossa. Ei ole voimaa niin pitää yrittää jotain muuta kikkailla 😉

4. Hk istuen kp
5*16kg en ees tiedä miks yritin näillä rimpuilla.. Tulipahan kokeiltua.
9*13,5kg

5. Hk scott mutkatangolla
6*32,5kg
7*30kg

6a. Hk scottkoneessa
9*17,5kg
8*15kg
9*12,5kg

6b. Hk taljassa
10, 8*35kg
11*30kg
Aivan järkyttävä pumppi tuli hauiksiin tän supersarja väännön jälkeen!

7. Pushdown v-kahvalla
17*80 lbs
14*70 lbs
13*60 lbs
30 sekan palautukset

8. Päänyli ranskalainen köydellä
14*50 lbs
12*40 lbs
15*30 lbs

Sit kotiin syömään ja pötköttämään. Sain vielä lauantai-illan vapaaks enkä jaksanut lähtee yhtään mihinkään! Olin niiiiin kuollut koko illan etten olis varmasti ollut kellekään kovin hyvä seuraa, en edes itelleni.. Innostuin mä tosin sit joskus kymmenen jälkeen illalla tekemään opparin tutkimussuunnitelmaa ja sitä oon väsäillyt tänäänkin. Aika helppoo sen teko on kun vaan saa alulle. Onneks on niin mielenkiintoine aihe etten kyllästy ihan heti.

Tänään en, yllätys yllätys, taaskaan jaksanut raahauta aamulenkille. Sen sijaan kävin pari tuntia sit tekemässä salilla 30 minsan intervallin ja kuus sarjaa vatsoja: 3 sarjaa jalkojennostoja roikkuen ja 3 sarjaa taljassa. Tälle illalle ei sit olekaan muuta kuin saunominen ja saunasiideri 😉

Huomenna taas jalkojen kimppuun. Tein teille muuten pienen kyselyn kuntokuvien ottoa koskien. Käykää vastaamassa. Löytyy tosta sivusta..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *