Hae
Palasia Arjestani

Pelkkää glamouria ja hienoja tilaisuuksia

Processed with VSCO

Oletteko te ahkeria snäppääjiä? Ketä seuraatta snapchatissa? Ketä siellä kannattaa seurata? Mä vastustelin todella pitkään snäppiin liittymistä, mutta Anna sai mut sitten jotenkin ylipuhuttua siihen hommaan (ja sitten lopetti itse *murr!*). Mulla on seurannassa aika paljon tuttuja, pari julkisuuden henkilöä ja joitakin bloggaajia. Tykkään itse seurata ihan tavallista ihmisten elämää. Musta on kiva ettei snäppiin pysty ottamaan kauhean siloteltuja kuvia ja ainakaan itse en ole siitä mitään ajastustoimintoa löytänyt. Instagramiin pystyy kuvia hankaamaan vaikka kuinka upeiksi ja viimeistellyiksi, mutta snäpin hienous piilee juuri siinä ”arkisuudessa” ja tilannekuvaamisessa.

Processed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCO

En tykkää yhtään miljoonien videoiden jonosta. Jauhetaan juttua 10 sekunnin pätkissä kolme minuuttia. Ei jaksa katsoa sellaisia ellei aihe ole todella mielenkiintoinen! Olen vähän miettinyt, että missä menee snäppäämisen raja? Kuinka monta kuvaa/videota päivässä on hyvä raja. Mä taidan snäpätä arkisin 2-6 kertaa päivässä ja viikonloppuisin vähän enemmän. Fiiliksen mukaan! Snäppään vähän kaikesta. Aiheetkin menee täysin fiiliksen mukaan, vähän niin kuin bloginkin kanssa. Snäppiin vaan päätyy aika paljon kaikenlaista mikä ei koskaan näe päivänvaloa täällä blogissa ja hyvä niin 😀 Tässä postauksessa kasa kuvia, jotka ovat päätyneet snäppiin lähiaikoina!

Processed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOProcessed with VSCOKuten kuvista näkyy niin mun elämä on aika lailla sitä tavallista arkea. Välillä saan nauttia ihan omasta ajasta (sali & blogitilaisuudet), mutta muuten olen melko kotiorientoitunut ihminen. Tyttöhän meillä on myös innostunut snapchatin hauskoista kuva-animaatioista ja haluaa kokeilla niitä lähes joka ilta! Mies ei taasen ole kovin innostunut, että tällaiseenkin olen lähtenyt mukaan 😀

Minuthan löytää snäpistä nimellä jonnamusakka tai jonna1983.

 

6 kommenttia

 1. Mimmukka86 kirjoitti:

  Taas paljon kivoja kuvia! 🙂

 2. Emmah kirjoitti:

  Meidän teinix just opetti mulle Snapin käyttöä, kun tuohon ipädiin sai sen asennettua. Mun windows-puhelimeen ei saa, joten ei ole tullut aiemmin tutustuttua. Äkkiseltään kuitenkin tuntuu, ettei ole ihan mun juttuni. En mä halua jakaa itsestäni tai omasta elämästäni siloittelemattomia otoksia kellekkään 😀 Enkä ole myöskään varma, haluanko taas yhtä kilkettä lisää, mistä seurata muiden elämää. Pidätän itselläni oikeuden vaihtaa mielipidettäni 😉

  • Jonna kirjoitti:

   Noita sovelluksia alkaa tosiaan olla vähän liiankin kanssa ja lisää tulee koko ajan. Periscopesta aion pysyä kaukana 😀

 3. Outi Karita kirjoitti:

  Mä oon vasta pari viikkoa ollut snäpissä ja tykkään, btw nimimerkillä outikarita 😉
  Mä en vielä montaa seuraa, sun juttuja on kiva seurata! Muutenkin arkisia juttuja on mielenkiintoista seurata. Mun suosikkisnäppääjät on Anssi Kela, sil on hauskaa juttua 😀 antti_tuisku on myös mun lemppareita julkkiksista, sil on kivasti mukana arkistakin juttua. No sitten Eveliina Tistelgren ja piiapajunen on kivoja seurattavia ja ahkeria snäppääjiä.
  Kovin montaa kaveria mulla ei olekaan snäpissä, joten seurannassa lähinnä julkkiksia ja bloggaajia 🙂

  http://outikarita.fitfashion.fi/

  • Jonna kirjoitti:

   Mäkin seuraan sua ? mut Täytyypä laittaa anatude ja Anssi Kela seurantaan! Kiitti vinkistä ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *