Hae
Palasia Arjestani

Pikainen perjantain pizzavinkki!

tortillapizza

Ah, ihanaa kun työviikko on ohi ja saa pari päivää vain olla. Tehdä just sitä mitä huvittaa tai olla tekemättä. Ja nukkua! Parasta maailmassa. Mä en tiedä olenko ainoa, mutta mulla alkaa aina perjantaisin töiden jälkeen mieli tekemään jotain spesiaalia. Ei karkkia tai mitään sellaista, vaan jotain viikonloppuruokaa. Jotain erilaista kuin normaalisti. Laahustin töiden jälkeen kaupan hyllyjen välissä mielessä se perinteinen mitä tänään syötäisiin? Teki mieli jotain, mutta en tiennyt mitä. Sitten ne osuivat silmiini. Tortillalätyt. Ja siitä se ajatus sitten lähti. Lopputuloksena tortillapizzaa! Ei liian raskasta, mutta silti viikonloppuruokaa.

Tortillapizzaan tulee periaatteessa samat ainekset kuin normipizzaankin, mutta pohjana on tortillalättyjä. Itse valikoin täysjyväversion. Päälle tomaattipyreetä, jauhelihaa ananasta ja juustoraastetta. Uuniin 200 asteeseen kunnes juusto alkaa sulaa. Juuri ennen tarjoilua muussasin päälle vielä avocadoa ja pilkoin punasipulia.

Täydellistä!

3 kommenttia

  1. Laura K. kirjoitti:

    Noita on pitänyt itsekin kokeilla! Nopeaa ja hyvää ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *