Hae
Palasia Arjestani

Vähiin käy

Processed with VSCOcam with c1 presetTässä vietellään viimeisiä lomapäiviä. Todella nopeasti meni neljä viikkoa vaikken mitään ihmeellistä saanutkaan aikaiseksi. Suurin osa suunnitelluista asioista jäi tekemättä, mutta rennosti otettiin sitten siitäkin edestä. Fiilis on todellakin levännyt ja menen ihan hyvillä mielin maanantaina duuniin! Mullahan on tänä vuonna melko kevyt laskeutuminen työelämään, koska käyn vain viikon duunissa ja sitten koittaa Bulgarian matka. Tämä tosin tietää sitä, että sitten painetaan pitkään tukka putkella duunia…

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetLomalla on eletty niin leväperäisesti laiskotellen, että unirytmit heittää häränpyllyä ja aikaiset herätykset mahtaa tulla melkoisena shokkina. Arjen alkaessa on taas pakko opetella ajan hallintaa ja suunnitelmallista arjen pyöritystä. Omat voimavaratkin on silloin tällöin lopussa ja sitä varten täytyy oppia myös relaamaan ja unohtamaan välillä kaikki muu. Elämässä pitäisi koko ajan muistaa mikän on tärkeintä ja mistä voi välillä hieman hellittääkin. Mä lähdin mukaan Voimaminä-kurssille ja uskon ja toivon sen antavan avaimet parempaan itsetuntemukseen sekä omien voimavarojen tulkitsemiseen. Aina on mukavaa kehittä itseään jollain tavalla. Jos kiinnostuit, niin lisää kurssista voit luke täältä. Kurssin vetäjinähän toimii MT Personal trainingin Monna & Tuukka sekä Greenstreetin Johannes! Tuon lisäksi kohta alkaa myös Eroon makeanhimosta-kurssi. Kaikenlaista uutta ja kivaa siis tulossa lähiaikoina 🙂

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetjoko olette huomanneet syksyn tulleen? Mä huomasin sen ensimmäisen kerran ihan konkreettisesti tänä aamuna. Sää on jotenkin kylmempi ja koleampi, vaikka aurinko paistaa täällä mökillä tälläkin hetkellä ihan taivaan täydeltä. Mä tykkään syksystä, ei siinä mitään, mutta syksyn tulo tietää aina myös kesän päättymistä ja talven lähenemistä. Talvi-ihminen en ole yhtään!

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetMites teillä, oletteko syksy ihmisiä vai ahdistaako kesän loppuminen?

Ps.Lahjakkaat Siskon tyttöni Kaisa ja Reetta Karhunen kisaavat tänä viikonloppuna jälleen Nuori Tähti 2015-kilpailussa ja toivoisin, että kävisitte äänestämässä heidät voittoon! Äänestämään pääset tästä. Kiitos isosti jo etukäteen <3

6 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  Moikka !!! !!

  Äkkiä sitä arkeen taas tottuu 🙂 . Arjessa on niin paljon ihania ja hyviä asioita .
  Mutta tosiaan loma menee aina niin nopeesti. Itse olin heinäkuun lomilla ja nyt tuntuu jo että siitäkin on aikaa. 😀
  Ilmat oli silloin aika kehnot, mutta loma on loma kuitenkin. perheen kanssa ihanaa aikaa.

  Niin, syksy… ei ahdista ollenkaan. Tykkään. Olenkin syntynyt tässä syksyllä, josko johtuukin siitä että pimeys, sade jne on aivan positiivisia asioita. Tänä aamuna olin Ajoissa juoksemassa ja tosiaan oli niiiin syksyinen , kostea, vähän viileä aamu. Tuoksui jo niin syksy. ihanaa syksyn alkua sinulle !!! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Loma meni aivan liian nopeasti, mutta täytyy sanoa että töihin paluu oli ihan mukavaa. Saa taas keskustella aikuisten kanssa ja tehdä aikuisten juttuja 😉 Sä oot kyllä ahkera juoksujes kanssa! Mä aina vaan suunnittelen lähteväni, mutta en koskaan saa niin paljon itsestäni irti 😀

 2. Outi Karita kirjoitti:

  Samalla kurssilla ollaan. Itse odotan innolla mitä kurssi syksyyni tuo 🙂

 3. Mimmukka86 kirjoitti:

  Hienoja kuvia taas! 🙂
  En ole yhtään syksy ihminen. Inhoan kylmää, pimeää ja vesisadetta!

  • Jonna kirjoitti:

   Kiitos 🙂 Musta on ihanaa kun tulee pimeää ja saa sytytellä kynttilöitä, mutta sateista en tykkää yhtään. Enkä kylmästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *