Hae
Palasia Arjestani

Kunnon unet, parempi mieli

Paappa ekaks hyvän mielen biisi soimaan! Aivan loistava biisi, mii laik! Tästä tulee aina niin hyvä fiilis.

Tais se eilinen alakulo ja masentelu johtua vain ja ainoastaan huonosti nukutustä yöstä. Jalkareenin jälkeisenä yönä en yleensäkään saa nukuttua kunnolla, vaan pyörin koko yön ja heräilen kesken unien kolme tai neljä kertaa yön aikana.

Tänä aamuna havahduin taas syksyn tuloon. Rakastan syksyä yli kaiken! Ilmat viilenee ja illat pimenee. Puihin tulee enemmän väriä ja saa laittaa iltaisin kynttilät palamaan ikkunalaudalle. Vesisateista en kyllä tykkää yhtään. Puut taitaa vielä olla aika vihreitä, mut kyllä se syksy sieltä vielä tulee! Ihanaa, kun saa kohta kaivella aamuisin lapaset käteen. Huippua.

Aamulla koiran kanssa 35 minsan aamukävely ja kevyet koipien venyt päälle. Lämpömittari tais olla vielä kesätunnelmissa, kun näytti mokoma 29 astetta lämmintä! Meinasin jo lähtee t-paidassa lenkille, mut onneks päädyin kuitenkin huppariin, koska olisin jäätyny heti alkumetreillä. Ei todellakaan ollu niin lämmintä mitä mittari valehteli..

Lenkin jälkeen iso satsi mannapuuroa nassuun ja sitä parin tunnin päästä salille. Vuorossa olkapäitä ja ojentajia. Tällä kertaa ei ollu varmistajaa mukana, mut aika tiukan setin onnistuin saamaan aikasiks! Varmasti olisin vielä yhdet toistot onnistunu puristamaan per sarja, jos olis isäntä ollu matkassa. Viimenen reeni tälle viikolle ja vielä tahkottiin niitä pudotuksia.

1. Pystypunnerrus powersmithissä
7*40kg+8*30kg
8, 6*35kg

2. Sivuviparit kp
9*11kg+8*8,5kg Aika painavat oli jo noin 11 kiloset, mut pakkohan ne oli ottaa kun piti saada aikasiks vähän lyhkäsempi sarja. Ei varmasti ollu tekniikka mikään maailman kaunein (mut tuntu!) 😀 Tästä sarjasta kun olisin ottanu videon ja laittanu juutuuppiin niin olisin saanu niskaani kaiken maailman tekniikafriikit joita siellä tuntuu parveilevan enemmän kuin kärpäsiä tunkiolla..
9, 8, 8*10kg

3. Facepull tangolla taljassa
12*80kg+8*70kg
12, 10*75kg

4. Kapee penkki p.smithissä
9*45kg+7*35kg Olin ihan varma etten jaksais tehdä 45 kilolla kuin ehkä pari toistoa. Olin väärässä 😉
9, 8*40kg

5. Ranskalainen mutkatangolla
8*30kg+8*25kg
8, 6*27,5kg

Ja loppuun vielä pientä kuritusta masuille.

6. Jalan+lantionnostot vinopenkillä
15, 15, 13
Otin tästä liikkeestä videonkin, kun oli niin hyvä! Vasta vikassa sarjassa löysin parhaan tekniikan. Jalat kannattaa laskea alas tooooosi hitaasti ja koko ajan vattaa puristean. Aivan killeri liike koko vatsalle! Isäntä tekee tätä tasapenkillä, mut tänään yks setä teki tätä liikettä vinopenkillä ja pakkohan se oli sit itekin testata.

7. Vatsat taljassa köydellä
13, 11, 8*65kg

Ja sit kotio syömään taas perunoita ja seitä 😀 Namnam. Huomenna onkin sit välipäivä. Kait sitä jotain airooppista vois keksiä..

Huomasin tänään, et mun feivorit lisäravinne SuperPump alkaa olla aivan loppu! Ou mai gaad. Kattokaa ny miten vähän sitä enää on, yhyy… Riittää ehkä yhteen reeniin.

Aika taiteellinen kuva ettenkö sanoisi 🙂

Yyh, ja eikun päikkäreille ja yöks töihin. Tästä se taas alkaa..

4 kommenttia

 1. Jonna kirjoitti:

  On muuten tosi kiva biisi! Pisti entistä paremmalla mielelle =D

 2. marziina kirjoitti:

  Moikka,tilasin nyt tota SuperPumpia sieltä lisäravinnemestasta, kun siel oli se alennus! normaalisti olen tilannut fitnesstukusta, jossa se maksaa 48€, eli on edullisempi, kun lisäravinnemestassa (54€). Olen törmännyt myös samaan kamaan yli 70 euron hinnalla!!!

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Jonna: eikö vaan? Toi olis pitäny olla tän kesän kesäbiisi eikä mikään asteen räpätys.Marziina: No niin! Kannattaa käyttää aina noita alennuksia hyväkseen. Mäkin kyttäilen monesta eri paikkaa tuotteita, jos sattuis saamaan halvemmalla. SuperPump on kyl loistava! On toiminu mulla kuin lääke 😀 En kyl 70 egee maksais mistään lisäravinteesta..

 4. Heidi kirjoitti:

  Moro!Aivan mahtava vatsalihaskuritus tuo! 😀 Olinkin vallan jo unohtanu koko liikkeen. Tehtiin joskus giryareeneissä lattialla maaten niin, että pidettiin parin jaloista kiinni. Sulla alkaa olla täällä aika hyvä liikepankki kasassa! :)-Enzyme

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.