Hae
Palasia Arjestani

Railakas juhannus takanapäin

railakas juhannus

Huh huh, nyt on railakas juhannus taas vietetty! Miten teillä juhlittiin juhannusta vai juhlittiinko mitenkään? Meidän perinteenä on ollut viettää juhannus mökillä ja vierailla mökkinaapurin järjestämissä juhannusjuhlissa. Näin myös tänä vuonna. Olin itse aika poikki koko juhannuksen eikä yömyöhään valvominen olisi houkuttanut yhtään. Noh, juhannus on vain kerran vuodessa, niin kuin joulukin, joten olihan se vain yritettävä. Tyttö halusi kovasti lähteä juhannuskemuihin ja uhosi valvovansa koko yön. Hänen kesälomansa to do -listalle kuului nimittäin yksi kokonaan valvottu yö. Oi voi noita vuosia kun vielä jaksoikin valvoa 😀 Nykyään on olevinaan jo myöhään valvomista, jos menee yhdeltätoista nukkumaan! Vanha ja väsynyt ja sitä rataa.

railakas juhannus

railakas juhannus

Niin suurella innolla kuin mentiinkin bileisiin, niin tyttö huomasi aika nopeasti ettei siellä ollut ketään hänen ikäisiään ja aika kävi pitkäksi. Aikansa tylsyyttään maristuaan päätettiin lähteä takaisin mökille. Muut jäivät vielä jatkamaan iltaa ja minä kampesin kirjan kanssa peiton alle. Neitokainen jäi piirtelemään keittiön pöydän ääreen. Loppujen lopuksi olin unten mailla jo ennen yhtätoista. Join illan aikana yhden lonkeron enkä sitäkään kokonaan. Silti olo seuraavana aamuna oli hiukka kohmeloinen. Huomaa etten ole käynyt yhtään missään yli puoleen vuoteen. Joskus viime vuoden puolella käytiin työporukan kanssa syömässä ja otettiin muutamat lasit viiniä, mutta siinä se. Sen jälkeen en ole ottanut lasillistakaan ennen tätä yhtä lonkeroa. Näin ollen meidän juhannus sujui varsin rauhallisissa merkeissä. Ei sytytetty tulipaloa eikä kukaan örveltänyt humalassa veneellä.

railakas juhannus

Meidän koira sen sijaan jaksoi keppostella ihan urakalla! Hänellä on kunnon teini-ikä nyt meneillään eikä koskaan voi tietää mitä se keksii. Juhannuksena hän päätti lähteä meidän ja mönkkärin perään ja hyppäsi hyttysverkon läpi ikkunasta, kun muuta ei keksinyt. Redi availee sujuvasti kaikki ovet mökillä ja tekee houdinit myös valjaistaan, vaikka kuinka niitä kiristäisi äärimmilleen. Ei sitä pidättele mikään tällä hetkellä, jos intoa kepposteluun vain riittää. Lauantai ja sunnuntai sujui jo rauhallisemmin ja Redi uskoi kun sille sanoi ettei nyt lähdetä mihinkään. Toki silloinkin piti käydä vähän kissoja härkkimässä, jos ei muuta 😀 Eipä tule aika pitkäksi tuon karvaisen kaverin kanssa!

Näin railakas juhannus meillä oli! Huh huh, aikamoista. 

Edellinen postaus: Helppoa arkiruokaa: Peruna-jauhelihapaistos

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *