Hae
Palasia Arjestani

Pekoni-kesäkurpitsaröstit

Olin jo kokonaan unohtanut tämän reseptin, mutta nyt kun osui taas silmiin niin jaan sen tänne teidänkin iloksi. Pekoni-kesäkurpitsaröstit ovat viljattomia, gluteenittomia ja maidottomia ja toimivat ihan sellaisenaan tai osana muuta ateriaa. Mä taisin näiden kanssa syödä lohta ja toisella aterialla kanaa.

IMG_20141102_195147

Pekoni-kesäkurpitsaröstit

  • 1 keskikokoinen kesäkurpitsa
  • 1 porkkana
  • Puolikas sipuli
  • 3-4 siivua pekonia
  • 1 kananmuna
  • 2 rkl kookosjauhoja
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 tl paprikajauhetta

Paista pekoni rapeaksi paistinpannulla. Siirrä sivuun odottamaan. Halutessasi voit ottaa hieman pekonien paistorasvaa sivuun rastien paistamista varten, mutta röstit voi paistaa myös kookosöljyssä.

Kuori ja raasta kesäkurpitsa sekä porkkana. Kuori sipuli ja pilko se pieneksi.  Vatkaa munan rakenne rikki kulhossa ja lisää sekaan  raastettu kesäkurpitsa, porkkana sekä pilkottu sipuli. Mausta suolalla ja paprikajauheella. Lisää joukkoon vielä pilkotut pekonit. Sekoita hyvin.

Ota taikinasta kauhalla noin puolen kämmenen kokoinen annos ja painele se ohuemmaksi röstiksi pannulle. Paista röstejä keskilämmöllä kunnes paistopinta alkaa ruskistua. Käännä ja paista toinenkin puoli.

Tarjoile sellaisenaan tai osana ateriaa! Pekoni käy näihin mielettömän hyvin, mutta kukapa nyt ei pekonia tykkäisi 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *