Hae
Palasia Arjestani

Joulun odotusta Suutarilan tonttupolulta

joulun odotusta

joulun odotusta

joulun odotusta

joulun odotusta

joulun odotusta

joulun odotusta

Helou mussukat! Täällä on vietetty varsin kiireistä, mutta hauskaa, lauantaipäivää. Koko viikon odotin, että pääsen tänään leipomaan jotain, mutta toisin kävi. Päivä olikin loppujen lopuksi buukattu niin täyteen, että sain mennä tukka putkella koko päivän. Aamulla hoidin pois alta velvollisuudet, joita en ehtinyt viikolla hoitamaan. Aloitin päivän kodin järjestelemisellä ja imuroinnilla. Suunnittelin samalla asioita, joita haluan täällä vielä tehdä ja missä järjestyksessä niitä toteuttaisin. Pikku hiljaa asia kerrallaan. Seuraava iso hankinta tulee olemaan vihdoin ja viimein se eteisen kaappi, jonka aion ostaa Ikeasta. Tarkkailen vielä hetken josko tulisi hyviä alennuksia vaatekaappeihin, mutta kuukauden sisällä osta kaapin joka tapauksessa. Sen jälkeen teetän paikallisella firmalla penkkisysteemin, johon piilotetaan kissojen hiekkalaatikko! Suunnitelmat on jo päässä valmiina, joten vain toteutus uupuu 😉

Iltapäivällä olikin tytön sirkusakrobatian vuoro, jonka aikana keskityin kutomaan villasukkaa. Ei saa heittää hyvää aikaa hukkaan 😀 Käytiin tytön treenien jälkeen syömässä Subissa ja jatkettiin Suutarilan vuosittaiselle tonttupolulle! Tonttupolusta on tullut meille perinne, jossa käydään joka vuosi. Siellä on aina todella paljon porukkaa ja viime vuonna jonotettiin kylmässä hytisten 50 minuuttia pukin juttusille. Tänä vuonna ei jaksettu jonottaa, vaan kierrettiin kaikki muut pisteet. Tonttupolulla pääsi ihastelemaan jouluikkunan hiiriperhettä, tallin seimeä, kirmailemaan tontturadalla, askartelemaan joulukoristeita ja maistelemaan pipareita. Glögiä haettiin myös, totta kai. Tonttupolulta saa aina kivasti nuuskutella joulun odotusta ja oma joulufiilis alkoi nousta sieltä taas pikkuhiljaa. Ihanaa, että lapsille järjestetään tällaisia tapahtumia! Totesin, että näillä näppäimillä täytyy alkaa väkertämään joulukortit sekä eskariopejen lahjat. Täytyy niille asioille ottaa nyt ihan oma aikansa arjen keskeltä, koska ensi viikonloppuna olen laivalla ja itsenäisyyspäiväkin menee laivalla! Mutta eiköhän tässä ehditä! Stressiä en aio ottaa tänäkään vuonna.

Tässä juuri odotellaan ruuan valmistumista ja aletaan kohta katsomaan Putousta. Tänään syödään lämpimiä voileipiä pitkästä aikaa. Huomenna onkin sitten mun sirkusakrobatia vuorossa ja maantantaina paluu crossfitin pariin!

Rentoa lauantai-iltaa jokaiseen kotikoloon!

Edellinen postaus: Pehmeän mehevä toscapiirakka

Palasia arjestani // Blogit.fi:ssä // Bloglovinissa // Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

2 kommenttia

  1. -Valentina- kirjoitti:

    Sait minut innostumaan tuosta kissojen hiekkalaatikon piilottamisesta. Millaisen ajattelit teettää? Täällä kun on sama ongelma 😀

    • Jonna kirjoitti:

      Ihan semmosen puisen laatikon, jonka sisään hiekkalaatikko (kannellinen) mahtuu hyvin. Vuoraan laatikon sisältä muovilla ja etuosaan tehdään kissoille kulkuaukko. Päälliosa taas voisi toimia esim. penkkinä kenkien laittoon! Mulla on hyvinkin selkeä visio aiheesta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.