Hae
Palasia Arjestani

Jotain apua lääkäreistäkin..


Ou jeah, nyt on päänsärky selätetty ainakin vähäks aikaa! Kävin tänään työterveydessä ja mulle määrättiin jotkin migreenilääkkeet, jotka ei kuitenkaan ole migreenilääkkeet 😀 Riittävän vahvoja troppeja, mut ilman migreenilääkkeiden sivuvaikutuksia. Kivvoo. Työterveyslekureissa on kyl tosi paljon eroja. Toisia ei paljon kiinnosta, et mikä vaivaa tai mihin sattuu. Hyvä kun eivät heti ovelta lykkää särkylääkereseptiä, muutamaa päivää saikkua ja kiitti moi. Ja sit on niitä, joita oikeesti kiinnostaa. Tänään sattui jälkimmäistä tyyppiä oleva, onneks. Se mietti ja pohti, tutki ja pohti vähän lisää. Kuulemma nää päänsäryt voi johtua joko kuukautiskierron jostakin tietystä vaiheesta tai sit tosta mun selästä ja niskan ryhtivirheestä. Pitää alkaa kirjailemaan ylös aina kun särkee päätä niin tietää mihin se liittyy. Eipä mulla onneks kovin usein ole päänsärkyä eikä tarttis ihan heti enää tullakaan. Eiköhän tässä olla taas ihan riittävästi kärsitty seuraavan vuoden tarpeiks.

Tänään uskaltauduin jopa salille tekemään rintaa ja hauberia. Päätin, et teen semmosella tahilla ja niin kovaa kuin pystyn. Ei noi energiatasotkaan mitenkään huimat ole ollu viime päivinä, kun ei ole ruokakaan oikein maistunu. Vissiin kolme ateriaa söin eilen, iltapalana vajaat puoli kiloa irtareita. Nam nam. Ainakin hiilaria oli kropassa 😀

Meitsi oli niin kovin tyytyväinen, kun sain tehtyä penkkiä 55 kilolla jopa kutosen. Vähän mun jälkeen tuli yks tyttö ja otti sit 80 kilolla jotain nelosia, osatoistoja tosin. Jepjep. Ei huono suoritus silti ollenkaan. Mä en oikein ymmärrä noiden osatoistojen tarkotusta. Itelle kun on opetettu, et kaikissa liikkeissä pitäis saada mahdollisimman hyvä venytys. Jos joku tietää mitä hyötyä osatoistoista on niin kertokoon.

Pää polvissa ja nöyryyttettynä sit kohti seuraavaa liikettä. Ei vaiskaan. Mä oon jo aikaa sitten hyväksynyt sen tosiasian, et tuskin tulen koskaan penkkaamaan edes 70 kiloa. Ei vaan ole mun laji. Tänään tosin sain aika hyviä neuvoja penkkitekniikan parantamiseen, et eihän sitä tiedä vaikka tulokset alkais noustakin! Mun tekniikassa on kuulemma se vika, että liike ei ikään kuin siirry ojentajille missään vaiheessa ja se tekee liikkeestä raskaamman. Otin sit pari sarjaa aavistuksen verran kapeammalla kuin ennen ja sainkin vähän lisäjerkkua tekniikkaan. Katotaan miten se lähte wörkkimään..

1a. Vinopenkki kp
9, 7*23,5kg
8*21kg

1b. Ristitalja
12, 9*40 lbs
15*30 lbs

2. Penkki tangolla
6*55kg
8*52,5kg
7*50kg
10*40kg tää ihan pelkästään tekniikan harjottelua.

3. Vipunostot kp tasapenkillä
13, 9*10kg
11*8,5kg
13*7kg

4. Hk kp istuen
8, 6*13,5kg

5. Hk scott suoralla tangolla
9, 7*22,5kg

6a. Hk scott mutkatangolla
12, 9*27,5kg
10*25kg

6b. Keskitetty hk kp
12, 10*7kg
10*6kg

Ja olkapäille otin vielä 7 sarjaa vipareita sivulle 30 sekan palautuksilla. Sit palkkarit nassuun ja kotio ruuan laittoon. Aika kuivat eväät oli, kun ei ollu kaapissa mitään kastikeaineksia jauhelihalle. Normaalisti teen kastikkeen joko ruokakermasta tai sit tomaattimurskasta. Nyt ei ollu mitään tarjolla niin söin sit toissa päiväistä perunamuussia ja pelkkää jauhelihaa. Eihän se mikään kovin kulinaristinen ateria ollut, mut kyllähän sitä nälkäänsä syö vaikka kourallisen pieniä kiviä. Kuvia ei tällä kertaa tullut otettua, kun kamera jäi kotio. Kyselyn mukaan jengi haluais enemmän kuvia ja videoita ja yritänkin niitä nyt ottaa enemmän aina kun vaan voin.

Huomenna sit taas vaihteeks etureisiä..

Ai niin, meinas ihan unohtua. Lisäravinnemestasta tilanneet, käykääs antamassa äänenne kaupalle täällä!

3 kommenttia

  1. marziina kirjoitti:

    Itselläni on migreeni ollut siitä asti, kun menkat alkoivat eli 13-vuotiaasta lähtien. migreeni on ollut aina yhteydessä menkkoihin, eli ns. kuukautismigreeni. Luojalle kiitos, että on ollut välillä aikoja, jolloin migreeni on jäänyt väliin, vaikka menkat on tulleet ja menneet. Olisin kiinnostunut tietämään minkä nimistä lääkettä sait päänsärkyihisi?

  2. Anonymous kirjoitti:

    Moi taas.Nyt (jo) varmistui että ollaan Kuopion nurkissa ti 4.8. Yövytään siellä ja jatketaan matkaa 5.8.Eli tuolloin 4.8 voi vetää yhteistä treeniä.Pistän sulle vielä mailia niin vaihdetaan vaikka numerot :)Maaretps. mikäs treeni ois sillon kierrossa??:)

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    Marziina: en voi kuin ottaa osaa moiseen riesaan. Toivottavasti mulla toi särky olis johtunut vain jostain hartioiden jumeista. En niin välittäis ottaa moista kiusaa itselleni joka kauukaudeks. Se lääke oli muistaakseni Migpriv. Tehos ainakin mulla.Maaret: pistin sulla jo mailia tulemaan! Tisukkaa olis sillon tiedossa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.