Hae
Palasia Arjestani

Helppo arkiruoka: pinaattinen uunilohi

Laitetaas reseptiä välillä! Tein tätät pinaattista uunilohta jo jokunen viikko sitten ja täytyy sanoa, että tämä on yksi parhaista lohiresepteistä jota olen koskaan testannut. Aivan järjettömän hyvää! Resepti ei vaadi ihmeitä ja on todella nopea tehdä. Jo näin pienillä muutoksilla ja vähillä raaka-aineilla sain taas aivan erilaista lohta kuin aikaisemmin. Sanoinko jo että tykkäsin isosti? Resepti on peräisin Unelmien Talo&Koti-lehdestä (1/2015).

IMG_20150220_185141

Pinaattinen uunilohi

  • 800g lohifileetä
  • 70g tuoretta pinaattia tai 50g pakastepinaattia
  • 200g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 1 tl suolaa (tai vähän enemmän maun mukaan)

Kuumenna voi paistinpannulla ja lisää joukkoon pinaatti. Kääntele muutama minuutti. Lisää tuorejuusto, mustapippuri ja suola pannulle, sekoittele ja sulata juusto miedolla lämmöllä.

Leikkaa lohifileeseen viiltoja nahkaan asti ja täytä viillot pinaattiseoksella. Laita lohifilee sopivaan uunivuokaan.

Lusikoi loppu pinaattiseos fileen reunoille. Kypsennä fileetä 175-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vinkki: tarjoile lohi esim. peruna-porkkanamuussin kera ja tee seuraavana päivänä siitä täyttävä salaatti töihin/kouluun!

2 kommenttia

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Tää menee testiin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *