Hae
Palasia Arjestani

Oksupoksu tuli kylään


Tänään tapahtu jotain semmosta mitä ei ihan äsken ole tapahtunut. Jouduin nimittäin keskeyttämään treenit TODELLA huonon olon vuoksi. Jouduinpa muuten juttelemaan hieman arabiaakin salin vessassa. Joko mulle on iskenyt vatsatauti tai sitten ylikunto kolkuttelee taas ovella. Toivotaan, että se on jälkimmäistä. Jo aamulla mulla oli aika huono olo ja vatsa on pitänyt käuheeta äläkkää koko päivän. Nyt sitä sit kuulostellaan, et mitä tapahtuu. Jos vaan vatsa suostuu yhteistyöhön niin tänään tankkaillaan kevyesti. Lihaksetkin alkaa olla jo kohtuullisen tyhjän oloiset eli ei muuta kuin hiilaria koneeseen.. Protskut ja rasvat pudotan vähemmälle tänään ja hiilaria vedän sit vähän reilummin. Jos huomenna pääsen reenaamaan niin suonet ainakin mollottaa mukavasti jos ei muuta 😉 Ja energiaa riittää! Kuvassa muuten Stina Tellhammer. Voisin ottaa noi olkapäät. Kaikki varmaan jo tietää, et mulla on hirvee olkapääfetissi, joka johtuu vain ja ainoastaan siitä etteivät omani suostu kasvamaan millään keinolla.. Mur.

Näiden uusien treeni- ja ruokaohjelmien myötä ei ees ole tehnyt mieli hirveesti mitään herkkuja. Välillä sitä huomaa, et nyt on aika tankata ja sillon tekee mieli vaan hiilareita eikä mitään rasvaisia mättöjä. Näinhän sen pitäis ollakin. Jouluna on sit lupa syödä kunnolla ja varmasti vähän suklaatakin tulee napsittua. Muuten pitäskin sit yrittää syödä kohtuudella, koska en treenaa joulun aikaan ollenkaan. Tarkotuksena olis mennä tammikuun alussa näytille valkulle ni ei viiti senkään takia porsastella hirveesti. Saattais tulla raipasta 😉

Sit treeniin. Vuorossa siis takareisiä, pohkeita ja vatsoja, jotka kyllä jäi tekemättä. Teen siis vatsat jossain muussa treenissä. Tänään piti myös tehdä intervalli, mut sattuneista syistä sekin jäi tekemättä..

1. Takareidet maaten
12, 10, 9*40kg
Pudotin tälle kertaa 5 kiloo pois ja tein pidempiä sarjoja.

2. Prässi takareisille
12*195kg
10, 9*200kg
Nyt oon todellakin löytänyt tekniikan, jolla saan liikkeen tosi hyvin takareisille! Heviä hommaa..

3. Suorinjaloin mave
10, 8*92,5kg
8*90kg

4. Pohkeet seisten koneessa
8, 6*60kg Vihdoinkin paino, jolla sain lyhkäsemmät sarjat!
8*55kg

5. Pohkeet istuen
12, 9*35kg
11*30kg

Ja sit rynnittiinkin vessaan… Kaiken kaikkiaan hyvä treeni, vaikka ne vatsat ja intervalli jäikin uupumaan. Ei se maailma onneks siihen kaadu, ne kerkee kyllä tehdä toisellakin kertaa. Saan nykyään tosi hyvän tuntuman takareisiin ja toivottavasti se tuottaa myös tulosta. Noi mun takareidethän ei ole mitkään parhaat mahdolliset ja etureiskat on selvästi kavereitaan edellä.

Meitsi on muuten ihan koukussa Kylmään rinkiin. Oon kohta kattonut koko sen toisen tuotantokauden minkä ostin pari päivää sitten 😉 Siihen vaan jää koukkuun. Nyt voiskin alkaa keräämään kaikki tuotantokaudet ja sit siirtyä taas simpsonien pariin ja South Parkiakin vois ostaa jossain välissä. Mukava pistää välillä aivot täysin narikkaan ja katsoa aivan päätöntä Cartmanin menoa 😀 Ei meinaan tartte paljon ajatella, kun semmosta ohjelmaa kattelee!

Propofol vinkkas mulle eilen hyvästä blogista. Käykäähän lueskelemassa, melko päätöntä menoa 😀 Kyllä ihmiset osaa sit olla aivottomia olentoja välillä.

Tässäpä muuten niitä mun ruokailuita, kun joki niitä uteli.. Aterioille oli myös vaihtoehtoja, mut jätin ne nyt pois, koska kalorit ym jakaumat niissä on kuitenkin samat kuin alla olevissa. Aika beisik meiningillä siis mennään eikä noissa nyt mitään kovin kummallista ole. Välipäivinä ruokamalli on sama, mut palkkari ja treeniloaderi vaan jää pois eli kalorit on välipäivinä himpun verran alempana kuin treenipäivinä. Jos joku laskee noista kaloreita niin mä en niitä sit halua tietää! 😉

Klo 6.00 aamiainen

50 g kaurahiutaleita

10 g vehnäleseitä

1 prk raejuustoa tai rahkaa (tai heraproteiinijauhoa 35 g)

1 omena

Klo 9.00 välipala

1 prk rahkaa tai raejuustoa

sokeritonta mehukeittoa

1 hedelmä (oma valinta)


Klo 12.30 lounas

150 g broilerin rintaa/vähärasvaista lihaa /1 prk tonnikalaa vedessä

paljon salaattia, kurkkua, tomaattia, paprikaa jne.

sokeritonta ja vähärasvaista salaattikastiketta

5 g oliivi / rypsiöljyä

Klo 16.00 välipala

50 g kaurahiutaleita

sokeritonta mehukeittoa

30 g heraproteiinia

1 omena

Klo 18.00 TREENI

Klo 19.30 (heti treenin jälkeen)

30g malto

30g prode + glutamiini, leusiini ja kreatiinimonohydraatti

Klo 20.30 päivällinen

150 g paistijauhelihaa tai broilerin rintaa

50 g riisiä tai makaronia tai 250 g perunaa

100 g herne, maissi, paprikaa

paljon salaattia, kurkkua, tomaattia jne.

5 g oliivi / rypsiöljyä

Klo 23.00 iltapala

1 prk rahkaa

200 g pakastemarjoja

9 kommenttia

 1. nuheila kirjoitti:

  Jos yhtään lohduttaa niin aika samanlainen on munkin ruokavalio.Mutta oikeesti ei mulla kyllä ole nälkä kun syön kaikki päivän ateriat.Ja Stinan olkapäät ottaisin kyllä minäkin!!!

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Mä oon oikeestaan tykännyt tosta ruokavaliosta, koska kaikki ylimääräinen on karsittu pois. Tolla jaksaa hyvin treenata ja kehotystäkin tuntuu tulevan aika hyvin. Eikä muuten puske ainakaan nesteitä jatkuvasti kroppaan!

 3. Viiwi kirjoitti:

  Toi ruokavaliorunko näyttää hyvältä! Mitä sokeritonta ja vähärasvaista salaatinkastiketta sä käytät vai teetkö sen itse? (jos siis käytät) Oon tutkinut lähimarkettien hyllyjä sillä silmällä, mutta en oo löytänyt sokerittomia kastikkeita juuri yhtään.

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Itse asiassa mä oon käyttänyt semmosta Felixin italialaista salaatinkastiketta, jossa on 0% rasvaa, mut kyllä siinä on vähän sokeria. Käytän sitä kuitenkin niin vähän, että en usko siitä haittaa olevan. En ole mäkään täysin sokerittomia versioita löytänyt. Kaitpa niitä on jossakin myynnissä, kun valmentaja on sen kerta listaankin laittanut..

 5. Viiwi kirjoitti:

  No sitä mäkin olen syönyt ja ihan okein makuista se on, vaikkakin aika vetistä.

 6. Heinäharava kirjoitti:

  Hahaa, sun ruokalista näyttää yhtä ankeelta kun mun!! Tuo 150g kanaa on kyllä paljon enemmän kun 100g, se on ihan mitätön määrä!Laskin nopsaan kaloritkin, en kyllä kerro.

 7. Propofol kirjoitti:

  Ihanan siisti ja selkee lista noista ruuista… tost vois olla apua mullekki vuoden vaihteen jälkeen!!Mä apinoin sulta taas hiukan juttuja :DOon mä kans sit kaiken pahan alku ja juuri ku ensiks irciin houkuttelen ja sit kaiken maailman blogeja löydän 😀

 8. Jonna1983 kirjoitti:

  Viiwi: pitänee yrittää jostain etsiä ihan sokeritonkin versio tai väsätä sit itse! Kerron sit jos sellaisen jostain löydän/teen ;)Heinäharava: mun mielestä toi mun ruokavalio ei ees oo ankee! Just sopivan yksinkertainen mulle, mut täyttää massua kivasti eikä vaadi suurta pään vaivaa keittiössä. Noiden pohjalta on myls tosi helppo sit ite muutella ruoka-aineita, jos sattuu innostamaan. 100g kanaa ei kyllä ole yhtään mitään :DVoisit sä oikeestaan kertoo mulle ne kalorit! Oon vaan ite niin laiska etten jaksa niitä laskee.. Ei varmaan paljon yli 2000 kalorin mene..Propofol: Sä todellakin olet kaiken pahan alku ja juuri! Ei vaiskaan, ihan hyvää ajanvietettä se blogi varsinkin on ja se on muuten sairaan hauska! Tosta ircistä mä en ymmärrä yhtään mitään, mut ei se ehken oo kovin vakavaa :DTostahan sun on tosiaan helppo apinoida itelles dieettiruokis, lasket vaan kalorit ja sillai. Aika lailla tommonen pohja mulla oli sillon dietilläkin, mut ruokaa oli vaan aika paljon vähemmän 😉

 9. Elina kirjoitti:

  Onko tuo 50g riisiä raakaa vai keitettyä? :-/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.