Hae
Palasia Arjestani

Siinä ja siinä.

Hähää, ette vieläkään saa mitään treenijuttuja! Neljä päivää tässä on vain lepäilty ja tänään olis tarkoitus vihdoin lähteä haistelemaan taas testosteronia ja silkkaa hikeä. Eilen oli vähän semmonen fiilis, että olisin vielä flunssankin saamassa päälle. Tänään kuitenkin olotila normaali joten treenaamaan mars! Kaksijakoisella ohjelmalla vedän nyt kropan läpi ja ensi tiistaina aletaan taas jumppaamaan vanhalla kunnon nelijakoisella ohjelmalla. Vieläpä aivan uudella sellaisella! Myös dieettiin tuli uusia tuulia, lähinnä vähän makroja sumplailtiin uusiksi ja hiilarin lähteeksi puuron tilalle tuli pottu. Miksikö? No ihan vaan huvin ja urheilun vuoksi 🙂
Kisuista ei ole pitkään aikaan tullut napsittua kuvia. Toissa päivänä Eva ja Lola köllötteli niin somasti yhdessä sohvalla niin pistin kameran laulamaan.
nLola kippurassa takana ja Eva poseeraa edessä.

Evan silmät on ehkä maailman kauneimmat! Tahtoo samanlaiset 🙂

Mimmin kanssa pyörähdettiin eilen taas kirppiksellä heti aamusta ja loppupäivä touhuttiin ja chillailtiin kotosalla. Neitokainen on täällä kotona kohtuullisen aikaan saava yksilö ja sitä saa vahtia aivan koko ajan. Kaiken syö lattioilta minkä vaan näkee. Nyt hän nuolee tietokonetta ja sanoo bababababababbbaaaa! Että näin

Vähän härski on tuo paita….!? Leppäkerttuja ne on mut näyttää joltain ihan muulta tavaralta.

 
Eilen himassa perus kotiäiti-lookissa.
Löysin vanhat farkut kaapista ja ne mahtu jalkaan!

Meillä ei mimmi muuten istu vieläkään kunnolla. Se vaan könöttää toinen käsi maassa. Millonkahan meinas istua normaalisti?

Könöttäjä.

Eilen uskaltauduin tekemään lähempää tuttavuutta iPadin kanssa. Omituinen vehje, ei edes käyttöohjeita tullut mukana! Toisaalta se on kyllä niin helppo käyttää, että tyhmempikin handlaa ton vekottimen. Välillä tuli pieniä erimielisyyksiä kun yritin vastailla ihmisten blogeihin ja iPad ei hyväksynyt mun kirjoitusasujani. Mokoma ei sit antanut kirjoittaa mitään…

Kätevä viihdyke syödessä 🙂

Täällä on dieettin palattu kolmen päivän vapaasyönnin jälkeen. Vaivaisen kilon onnistuin keräämään ylimääräistä painoa ja siitäkin on jo puolet lähtenyt. Olis ollut niin helppo jättää normaali ihmisten syöminen päälle, mut tämä paino on tiputettava nyt jos sen meinaan tehdä! Neljä kiloa välitavoitteeseen ja vähän enemmän päätavoitteeseen. Pari päivää menee taas totutellessa dieettiruokiin ja sit tää on helppoa kuin heinän teko 🙂

Iltaruokana broiskun jauhelihaa, parsakaalia ja punasipulia.

Lupasin teille jo aikoja sitten kuvata mun viime aikaisia kirppishankintoja. En tosin teidä kiinnostaako nää ketään muuta kuin mua itseäni mut ei sen niin väliä 😀 Mulla riippuu joka kerta täysin fiiliksestä mitkä tavarat mua kirppiksellä kiinnostaa. Yleensä en löydä sitä mitä haen eli koskaan ei kannata lähteä etsimään yhtä tiettyä juttua. Mulla alkaa olla kohtuullisen harjaantunut silmä kirppiksillä eikä mun tartte kauheasti jäädä pöytiä tonkimaan. Nään heti onko siellä mitään kiinnostavaa vain kannattaako jatkaa matkaa. Aika usein mun ostokset koostuu kirjoista, vaatteista ja lastentarvikkeista.

Tämmösiä olen viime aikoina löytänyt. Kuvista jäi pois yksi raitamekko, adidaksen treenicaprit ja mimmille hankkimat vaatteet. Omasta vaatekaapistakin oon viime aikoina tehnyt melkoisia löytöjä kun löysin raskaana ollessa piilottamani vaatteet kaapin perukoilta 🙂

Pari uutta kirjaa eiliseltä reissulta.

Peruspaita kivalla kauluksella Fidasta.
Pitkä lila villatakki Fidasta.

Tykkään!

Gazozilta sain testiin Brasil Sulin treenihousut. Nämäkö pitäis jalkaan mahtua!?

Niken toppi Fidasta, jalassa Brasil Sulit.
Vähän pitkät lahkeet on tämmöselle persjalkaselle.

Takkoo.

Housuissa leveä vatsaa litistävä resori!

Tämmöttiis mekon löysin eilen,

Hahaa, tämän kaiken rajasin pois muista kuvista 😀

Brasil Sul- merkki on tulossa myyntiin Gazokselle, tarkkaa päivämäärää en tiedä, mutta ilmoitan kun niitä on saatavilla! Ainakin nuo testattavaksi saamani treenipöksyt vaikuttaa todella laadukkailta ja ovat venyvää ja paksua kangasta. Housut on one Size-mallia ja ihmeen kaupalla ne vaan veny mun päälle vaikka ovat kädessä todella pienet! Ainoa miinuspuoli on tuo lahkeiden pituus. Persjalkaiset joutuvat lyhentämään lahjetta ihan reilulla kädellä… Gazokselta saa muuten edelleen 10% alennuksen kaikesta koodilla jonna 😉

Tänään aamulla tytön kanssa ulkona kävellessä tajusin miten onnellinen olen. Tässä ja nyt. Mulla on maailman ihanin mies ja tyttö. Olen terve ja ennen kaikkea elämässäni on nyt kaikki kohdallaan. Mitään ei puutu enkä mitään lisää kaipaa. Kroppakin alkaa näyttää paremmalta päivä päivältä ja tunnen saavani itseni vihdoin takaisin. Moni sanoo ettei ulkonäöllä ole väliä, mutta kyllä sillä on iso merkitys ainakin minulle ja itsetunnolleni. Varsinkin raskauden jälkeen on tuntunut ettei tää kroppa ole mun. Nyt se alkaa taas pikku hiljaa muotoutua minunlaisekseni 🙂 Muskulaa muskulaa ja suht hyvä kunto, se on se mun juttu!
Toivottavasti jokainen joka ei ole tyytyväinen itseensä ja ulkonäköönsä, päättää uuden vuoden lupauksena aloittaa uuden elämän sillä se kannattaa! Mä en ole enää läheskään niin epävarma itsestäni kuin ennen ja uskallan kertoa mielipiteeni asiasta kuin asiasta. Ennen piilouduin heikon itsetuntoni taakse ja ajattelin, että turha avata suutansa kun eihän mun ajatuksilla ja mielipiteillä mitään väliä ole… Annoin ihmisten jyrätä yli ihan miten vain.  Töissäkään en ole koskaan uskaltanut vaatia mitään tai tuoda itseäni esille. Toivon, että saan havittelemani duunin itselleni ja pääsen näyttämään mistä mut on oikeesti tehty, koska tiedän että osaan ja olen oikeasti hyvä työssäni! Elämme jännittäviä aikoja..
Nyt mä meen leikittämään tuota lahkeissa roikkuvaa pirpanaa!

10 kommenttia

 1. Annemari kirjoitti:

  Ihana kirjoitus 🙂 Ja tosi hienot nuo brazil sulin pökät! Mulle samanlaiset heti nyt 🙂

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Hih, tällaista ajatuksen virtaa tänään 🙂 mä tykkään kans noista pöksyistä, kivan värikkäät ja vahvaa matskua!

 3. Hanna kirjoitti:

  Kirpparit rocks!Mäkin harrastan kirpparilöytöjä, poitsulle löytyy ylihyvin vaatteita ja ittelle ei niin paljoa mutta silti käyttökelpoista tavaraa 🙂 Mä oon löytäny huuto.netistäkin tosi hyviä reenivaatteita ja pojulle tarpeellista tavaraa, kun näin mammalomasta ei välttämättä ole paljoa ylimääräistä lompakossa :)Kierrätys kunniaan 🙂

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Jes, toinen samanlainen tonkija siellä! 🙂 Mä löydän nykyään jopa itsellekin suht hyvin vaatteita, huuto.netistä en muistaakseni ole kovin montaa vaatekappaletta ostanut. Kaikkea muuta kyllä, kuten matkasängyn tytölle ja eilen IKEAn stocholm rand maton. Nyt kilpailen yhdestä lampusta 🙂 aivan liian vähän on aikaa käydä kirppiksillä ja selata huuto.netiä. Tori.fistä oon kans joitakin hyviä ostoksia tehnyt :)Missä päin Sä Hanna asut?

 5. kohtipienempaaa kirjoitti:

  Mä ostelen kans paljon kirppiksiltä vaatteita, varsinki nyt itelle aina matkan varrella kävin kokoa pienempiä tavotevaatteita ostaa ni oli aina jotain sopivaa päälle pantavaa. Eikä menny rahaa sit paljo yhtään 🙂 Ens kuulle oiski oma pöytä varattu että pääsis noista ylimääräsistä eroon. Ja alko kyllä kiinnostaa noi treenihousut! Tarttee kyllä harkita jos ostas sit ku ne myyntiin tulee.

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Mä jäin just kotihoidon tuelle ja ajattelin myös varata kirppispöydän kun alkaa tili ammottaa tyhjyyttään. Tavaraa nimittäin riittää! Mulla on kans vaatteita aika paljon kertynyt kun on vanhoja, jotka on vielä liian pieniä ja sit noita mitkä on jo liian isoja. Jos möis isot pois eikä koskaan palais siihen kokoon! Siinäpä tavoitetta 😉

 7. Tiia kirjoitti:

  Kirpparit <3 Mullakin on lievä pakkomielle niillä tonkimiseen, täällä meiän tuppukylässä niitä vaan on turhan vähän.. Mut löytäähän noiltakin varsinkin mukuloille ihan kivasti vaatetta.Meiänki jätkällä kesti hirveen pitkään ennen kuin se tajus ton istumisen. Herra oppi käveleen tukia pitkin paljon aiemmin, ja sai lähinnä hirveen raivokohtauksen jos sitä edes yritti istuttaa. Oli ehkä 9kk kun nousi ekan kerran itse istuun kunnolla, siihen asti meilläki kenotettiin noin kuin teiänki tyttö tai sitten istuttiin polvien päällä 😀

 8. Jonna1983 kirjoitti:

  Kuulostaa erittäin tutulta. Neiti ei yhtään suostu istumaan normaalisti vaan vänkää itsensä välittömästi selälleen tai saa raivarit 😀 kaipa se siitä joskus!

 9. Anonymous kirjoitti:

  Mun huomio kiinnitty tällä kertaa noihin ihaniin kissoihin. Minkä.rotuisia ovat ja miten suhtautuivat vauvan syntymään/pieneen lapseen? Nim.Ikuinen pienemmästä kropasta ja kissasta haaveileva ano 😉

 10. Jonna1983 kirjoitti:

  Moi ikuinen pienemmästä kropasta ja kissasta haaveileva Ano :)Meidän kisut on kaikki siamilaisia. Aivan ihania, seurallisia ja persoonallisia otuksia! Kisut on ottaneet vauvan hyvin vastaan. Oikeastaan mikään niiden käytöksessä ei ole muuttunut. Kaksi nuorempaa, Lola ja Melli, kiertävät tytön vähän kauempaa koska tietävät sen tarttuvan kiinni turkkiin. Eva-kissa taas tykkää että tyttö mutuuttaa sitä välillä kunnolla ja tunkee itsensä tytön viereen jatkuvasti! Meillä on siis kaikki mennyt tosi hyvin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *