Hae
Palasia Arjestani

Kohta se alkaa!

20150415_085159Tätä hetkeä olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Odottanut kevään tuloa ja lumien sulamista. Suunnitellut erilaisia treenejä ja siivonnut vaatekaappeja erotellen ne vähän huonommat vaatteet talteen. Tiedättekös, ensi viikolla päästään mökille! Voi pojat. Sitä hetkeä, kun pääsee pitkän talven jälkeen kaartamaan ensimmäistä kertaa mökkipihaan ja istumaan kunnon puusaunaan, ei muuten voita mikään! Meidän piti lähteä tällä lomalla jonnekin lämpöiseen, mutta finanssipuoli koko pienen konkurssin yllättäen ja matkataankin möksälle anopin lihapatojen ääreen. Oon jemmannut monta hyvää reseptiä testattavaksi mökille ja haalinut lehdistä perinteisiä kotitreenejä toteutettavaksi. Ai että, tätä fiilistä ja riemua ei pilaa mikään!

20150416_083508

Asukuvia viime viikon koulutuksesta kun kaikki muut oli pikkumustissa ja korkkareissa ja minä… no en ainakaan niissä 😀

No mitäs viikonloppuna? Ei sitten niin kerrassa mitään. Olin niin julmetun väsynyt ja saamaton etten ees pyykkiä jaksanut pestä. Katselin vain sekasta mökkiä ja painelin suklaalevyn kera sänkyyn lukemaan sisustuslehtiä 😀 Meneehän se niinkin! Vedin sen sortin mätöt launataina ettei ole ihan hetkeen tullut vedettyäkään! Noh, mikäs siinä jos mieli tekee niin antaa mennä vaan. Kiristetään tahtia sit jos siltä alkaa tuntua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_20150418_160256OLYMPUS DIGITAL CAMERALauantaina kävin myös treenaamassa, mutta eihän siitä mitään ton olkapään kanssa tullut. Lähdin sit aika nopeesti pois kun en viitisinyt jäädä boksille naama norsun *itulla istumaan. Tytön kanssa vähän ulkoiltiin, käytiin heittämässä paketti postiin ja haettiin samalla pizza. Hauska kun meidänkin mimmistä on jo tullut niin iso tyttö, että sen kanssa voi oikeasti käydä asioilla ja lähteä oikeastaan minne vaan. Vastahan se oli semmoinen perässä raahattava!

IMG_20150418_193859

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMulla on nyt niin monta miljoonaa asiaa mielen päällä ja päässä pyörimässä, että pakko lopettaa tarina tähän. Yritän jäsentää ajatuksiani (lähinnä työ..) ja palaan astialle huomenna kirkkaimmin mielin. Inhottavaa, kun mä en ole yhtään tämmönen että asiat jää mieleen pyörimään ja nyt suorastaan ahdistaa. Täytyy vaan hoitaa asioita pois päiväjärjestyksesä niin saan pään tyhjäksi! Ja jos ei muu pään nollaamisen auta niin sormien multaan upottaminen auttaa. Täällä kasvaa jo vaikka mitä kesää varten 😉

20150419_153956Jokos teillä on ikkunalaudat täynnä kasvien taimia vai meinasitteko kasvattaa mitään itse?

2 kommenttia

  1. ujumppiks kirjoitti:

    se suklaa on parempaa noista vanukkaista!:P maistanut vain kahvia ja vaniljaa sen lisäks mut nykyään niit on mintunmakuisenakin? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.