Hae
Palasia Arjestani

Viikon 4 ruokapäiväkirja – raflaa ja vihreitä papuja

viikon 4 ruokapäiväkirja

Ihanaa, jälleen perjantai ja aika jakaa teille viikon 4 ruokapäiväkirja. Mä olen tässä pari päivä ollut todella väsynyt ja sen takia jäi eilen blogikin päivittämättä. Onneksi huomenna saa taas nukkua pitkään ja levätä kunnolla. Viime viikko meni aika normisti. Tytön kummi tuli viikonlopuksi meille kylään ja käytiin lauantaina päiväseltään treenaamassa ja sen jälkeen syömässä American dinerissa. Illalla katseltiin leffaa ja tehtiin pizzaa. Herkkuihin en vieläkään ”sortunut” tummaa suklaata lukuunottamatta. Saas nähdä kuinka käy tulevana viikonloppuna, kun sokeriton tammikuu on ohi…. No, mennäänpä sitten itse asiaan!

Viikon 4 ruokapäiväkirja, olkaapa hyvät

MAANANTAI

viikon 4 ruokapäiväkirja

Töissä 7.30-15.30

5.20 paistettuja munia, vihanneksia, hapankaalia ja teetä gheellä

11.00 iso satsi puuroa marjoilla ja tyrnijauheella

14.30 hera ja banaani

16-17 treeni crossfit Vantaalla: kyykyt 5 x 5 ja wod: wallballeja ja boksihyppyjä

treenin aikana malto + bcaa ja treenin jälkeen palkkari

19.30 lohkoperunoita, nyhtökauraa, lehtikaalia ja avocadoa

TIISTAI

viikon 4 ruokapäiväkirja

Töissä 7.30-15.30

5.20 paistettuja munia, porkkanaa, hapankaalia ja teetä gheellä

11.00 puuroa marjoilla ja maapähkinävoilla

14.30 hera ja banaani

16-17.30 treeni salilla

Treenin aikana malto + bcaa ja treenin jälkeen palkkari

19.15 spagettia, jauhelihakastiketta, vihanneksia ja fetajuustoa

KESKIVIIKKO

viikon 4 ruokapäiväkirja

Töissä 9-17

6.30 paistettuja munia, tomaattia, porkkanaa, hapankaalia ja puolikas bansku sekä teetä gheellä

12.00 vihreitä papuja, jauhelihakastiketta ja fetajuustoa

16.00 cashewpähkinöitä, gojimarjoja ja battle oats -patukka

20.00 mysliä, omenaa, pähkinöitä ja kauraleipä päällisillä

TORSTAI

viikon 4 ruokapäiväkirja

Töissä 7.30-15.30

5.20 paistettuja munia, tomaattia ja porkkanaa

11.00 puuroa marjoilla ja cashewtahnalla

14.30 hera ja banaani

16-17.30 treeni salilla

treenin aikana malto + bcaa ja jälkeen palkkari

19.30 lohkoperunoita, jauhelihakastiketta ja jälkkäriksi marjoja (koska jääkaapissa ei ollut vihanneksia)

PERJANTAI

viikon 4 ruokapäiväkirja

Töissä 10-18

7.00 kinkkumunakas, porkkanaa ja teetä gheellä

12.30 kana-pasta-fetasalaatti (lääke-esittelijä oli jättänyt)

16.15 protskuvanukas ja pähkinä-marjasekoitusta (niin hyvää!!)

18.30 puolikas kahdesta eri Subin patongista (Subway melt ja toista en muistakaan)

21.30 pari riisipiirakkaa kinkulla ja kurkulla

LAUANTAI

viikon 4 ruokapäiväkirja

8.00 kolme riisipiirakkaa salaatilla, kalkkunaleikkeellä, juustolla ja kurkulla + teetä gheellä

10-12 treeni salilla, jossa osallistuin mm. otevoimakisoihin ja vedin lisäpainoleukoja. Tämän hetken ykkösmaximi 17,5kg!

14.30 American dinerissa kana sandwich

16.45 cashew-karpalosämpylä päällisillä ja kuppi cappucinoa

19.45 itse tehtyä pizzaa muutama pala kera kauhuleffan (Open house netflixistä)

SUNNUNTAI

viikon 4 ruokapäiväkirja

11.00 kauraleipää paistetulla kananmunalla, marjoja ja teetä gheellä

15.00 smoothie bowl

16.30-18.30 treeni Fit Tammistossa: työntävät lihasryhmät

treenin aikana malto + bcaa ja treenin jälkeen palkkari

20.00 maksalaatikkoa, raejuustoa, vihanneksiaja avocadoa

No semmosta! Huomaan ainakin itse, että tiettyä rentoutta on tullut taas syömiseen, kunhan nyt ei ihan lekkeriksi taas mene. Haluaisin pitäytyä ruokavaliossa, jossa olisi hyvä olla. Olo olisi energinen eikä vatsa turvottaisi. Itse kun kuulun niihin herkkävatsaisiin, joiden pötsi ottaa oiretta milloin mistäkin. Elää ihan omaa elämäänsä. Tiedän tasan kuinka minun tulisi syödä, mutta joskus se vain on niin vaikeaa. Viime viikko meni ainakin hyvin eikä vatsakaan oireillut mitenkään! Loppuviikosta meillä oli vihannekset vähissä ja söin niiden tilalla mm. marjoja. Yritän jättää kauppareissut väliin, jos sieltä on haettavana vain pari juttua. Niitä kun lähtee pelkästään hakemaan, niin tulee yleensä ison kassin kanssa takaisin. Joskus on ihan hyvä kaivella kaapeista juuri sitä mitä on ja käyttää hieman mielikuvitustaan, vai mitä olette mieltä? 😉

Miltäs viikon 4 ruokapäiväkirja näyttää?

Ps. House of Brandonilla vielä kaikki tuotteet -20%!!! Tsekkaa valikoima täältä.

Edellinen postaus: Kuinka pysyä ”kuosissa” dieetin jälkeen?

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

 

8 kommenttia

 1. ninna kirjoitti:

  Olipa osuva otsikko herätti heti mielenkiinnon. Kiva kun pääsit hyvin treenaamaan ja jopa ennätyksiä rikkomaan. Päivitä blogia kun ehdit vai tuleeko sulle siitä stressiä? Ensiksi ilahdutti heti maanantain ruoat, kasvisruokapäivä pitkästä aikaa jee. tosi terveellistä arkiruokaa, oikeaa superfoodia. keskiviikko aika vähähiilarinen, tarkoituksella? muuten sama ruokarytmi arkena mikä hyvä. leipää oli nyt vähemmän ja riisikakkuja ei ollenkaan. leipätauko? lauantain aamupala-lounasväli aika pitkä. Maksalaatikko yllätti, omatekoinen vai kaupan? Kalaa olisin kaivannut ja pe-su marjoja/hedelmää. Herkuttomuus näkyi ja hyvin olet pysynyt päätöksessä.

  • Jonna kirjoitti:

   Välillä tulee stressiä blogista joo, mutta nyt olen oikeastaan saanut senkin asian hyvin hallintaan. Aina ei vain ehdi tai jaksa ja siitä on turha murehtia. Muu elämä tulee kuitenkin aina ensin. Joo keskiviikko oli tarkoituksella vähähiilarisempi. Otan sellaisia päiviä aina välillä fiiliksen mukaan. Tällä viikolla olen syönyt leipää viime viikonkin edestä. Fiiliksen mukaan senkin kanssa. Yritän jättää leipäkarkelot aina viikonloppuun, mutta sekään ei ole mikään kiveen hakattu juttu 😉

   Lauantain aamupalan ja lounaan väli oli toki pitkä, mutta siinä oli treenikin välissä. Pari tuntia on pakko pitää taukoa aamupalasta treeniin, treeni kestää kaikkineen about pari tuntia, sitten palkkari ja siitä noin 1,5h syömään. Tuleehan siinä aikaa silloin väkisin. Itse en pysty koskaan syömään heti treenin jälkeen. Ei vain uppoa! Maksalaatikko on niin hyvää! Harvoin sitä enää ostelen, mutta joskus vain tekee mieli. Oli siis ihan kaupan. En ole koskaan itse tehnyt. Ehkä pitäisi kokeilla?

 2. Noora kirjoitti:

  Näitä sun ruokapäiväkirjoja on niin kiva lukea, ihanan tavallista mutta silti terveellistä! 🙂 Alkoi niin tekemään mieli maksalaatikkoa…Muutenkin sulla on yksi parhaita FitFashionin blogeja, kiitos siitä!

 3. Pauliina kirjoitti:

  Samaa mieltä Nooran kanssa, näitä on tosi kiva lukea! Näistä saa inspiraatiota omiin ruokailuihin 🙂

 4. Jepu kirjoitti:

  Sun ruokapäiväkirjat ovat mun lemppareita! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *