Hae
Palasia Arjestani

Mihinkähän tuli lupauduttua

20140821_174934

Heippa täältä mökiltä! Mä tässä just mietin josko lähtisin tekemään vähän shoulder pressiä tuonne ulos, mut kummasti täällä mökillä vaan aina laiskottaa eikä jaksais mitään treenihommia 😀 Oon kuitenkin päättänyt tehdä tänä viikonloppuna edes pienen voimasetin, joten nyt vaan odottelen josko joku tulis vähäksi aikaa mimmille seuraksi niin pääsisin tankoon kiinni.

IMG_20140821_183406

 

Evoken Mikko haastoi mut pari viikkoa sitten lähtemään mukaan heidän tiimiinsä syyskuussa järjestettävään Tough Vikingiin. Ilman sen kummempaa miettimistä vastasin myöntävästi ja vasta nyt aloin miettiä mihin oikeestaan olenkaan menossa 😀 Tough Viking on pohjoismaissa järjestettävä esteratakilpailu, joka koostuu rankoista, märistä ja haastavista kilometreistä sekä 15 brutaalista esteestä, jotka haastavat kilpailijat äärimmilleen. Rata on 12 km pitkä ja sen sisältämät 15 estettä koostuvat mm. jäästä, vedestä, sähköstä, piikkilangasta, mudasta, monkeybarista sekä amerikkalaisesta jalkapallosta. Että tämmöstä siis tiedossa 6.9 Helsingin Kaisaniemessä! Ei stana… Uusimmassa MeNaiset Sportissa oli kyseisestä tapahtumasta juttua ja luin sitä huuli pyöreänä. Että semmoiseen sitten menin mukaan! Voin sanoa että vähän jänskättää 😀 Nyt vaan toivotaan et mun penikat ei kipeydy kauheasti…Jos innostuit niin ilmoittautumaan Tough Vikingiin pääset tästä.

Tough Vikingista juttua MeNaiset Sportissa!

Tough Vikingista juttua MeNaiset Sportissa!

Mun blogin lukijat saavat 20% alennusta Tough Vikingin osallistumismaksusta koodilla Evoke. Kannattaa käyttää hyödyksi jos kisa yhtään kiinnostaa! Lisäksi blogin lukijat saavat Sportsetter-passin veloituksetta koodilla TRAINVIKING. Passin arvo on 9,99e ja se oikeuttaa kahteen aktiviteettipassiin. Lataa Sportsetter-sovellus puhelimeesi, (toimii toistaiseksi vain iPhonella) osta koodilla kaksi aktiviteettipassia veloituksetta ja käy testaamassa vaikka uusia lajeja! Koodi voimassa 30.9.2014 asti!

IMG_20140821_155748

Torstaina pääsi mun uudet Gazozilta hankitut pantteripökät toisitoimiin, kun meillä oli treeneissä ohjelmassa ensin tempausta ja sen jälkeen miälenvikaisen hapottava 17 minuutin mittainen metcon. Tempauksessa panostettiin nyt vain ja ainoastaan tekniikkaan eikä tarkoituksena ollut hakea mitään ykkösmaksimeita. Mulla hiottiin lähtöasentoa paremmaksi ja koko tekniikka tuntui jotenkin paljon helpommalta sen jälkeen! Vielä saisi tangon osumakohta olla aavistuksen verran ylempänä ja alle pitäisi päästä nopeammin. Nyt musta tuntuu, että alan päästä vauhtiin tempauksen kanssa ja melkeinpä joka kerta toistot paranee paranemistaan 🙂

kuvia 001

Ennen mulla oli perse paljon ylempänä ja tämä ”uusi” alkuasento tuntui ekoilla toistoilla aika oudolta. Nopeasti kuitenkin huomasin miten paremmalta tämä tuntui ja tanko lähti paljon luonnollisemmin kulkemaan pitkin kroppaa! Hassua miten pienestä kaikki voi joskus olla kiinni. Nyt oon myös huomannut sen ettei mun tarvitse kelata mielessäni miljoonaa eri juttua ennen jokaista toistoa. Nyt vaan keskitytään hiomaan loputkin epäkohdat kuntoon niin hyvä tästä tulee ja painotkin alkaa nousta pikku hiljaa!

collage

Metcon oli aika hapottava ja pitkä setti. Varsinkin olkapäät oli todella kovilla. Mulla on ollut ongelmia wallballin kanssa jo pitkään ja odotin kauhulla tätä treeniä.. Päätin jo ennen treeniä, että nyt vaan jätetään ne pikku pallot pois ja siirrytään isompiin ja tehdään vaikka muutaman toiston erissä jos ei muuten suju. Ja kyllähän ne sujui! 17 minuutti kulutettiin näin:

 • 1 lap overhead lunges with wallball (6kg)
 • 30 x wallball (6kg)
 • 20 x kettlebell swing (16kg)
 • 10/10 x kettlebell snatch (12kg)
 • kierroksia sain 2 kokonaista ja kolmannelta vielä 14 wallballiin asti
kuvia 011

Askelkyykkyjä wallballin kanssa. Ei meinannu kädet pysyä suorana millään! Kohtuullisen tehokas liike, on nimittäin eilen ja tänään perse ja jalat huutaneet hoosiannaa 😀

kuvia 024

kuvia 012

collage1

Not really my favorite: wallballs…

Kahvakuula heilautuksia.

Kahvakuula heilautuksia.

Kahvakuulatempauksia! Olin melko hämmästynyt kun jaksoin tehdä ne ihan kevyesti 12kg kuulalla!

Kahvakuulatempauksia! Olin melko hämmästynyt kun jaksoin tehdä ne ihan kevyesti 12kg kuulalla!

Erittäin hyvä treeni kirvoitti taas tekemään kunnon fiilisvideon ja tässä se tulee, olkaapa hyvät 🙂 Käsittämätöntä että munkin youtube-kanavaa ja videoita on katsottu melkein 630 000 kertaa! Ihan tajuton lukema…

Nyt toivotan teille kaikille hyvää lauantain jatkoa ja lähden syömään anopin tekemää makaronilaatikkoa 😉

*postaus sisältää linkkejä yhteistyökumppaneiden sivuille.

 

10 kommenttia

 1. anna kirjoitti:

  Tuo on muuten niin totta, että mökille/kotikotiin/jne. tulee itellänikin lähdettyä aina treenisuunnitelmat mielessä, mutta eipä niitä kovin usein tule toteutettua 😀 Kaiken huipuksi meillä löytyy kotikotona vielä pari kuntosalilaitettakin, mutta joo, aika rauhassa ne on saaneet miun vierailuiden aikana olla…

  Tsemppiä Tough Vikingiin!

  ps. Mie tykkään siun aidoista ja elämänmakuisista videoista 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Mä sain tänään tehtyä pienen treenin! Se olikin sit kesän ensimmäinen mökkitreeni 😀

   hui mua pelottaa koko tough viking…. 😀

 2. Jaanaba kirjoitti:

  Kuulostaa ihan hauskalta juoksutapahtumalta, mutta joku sähköeste on varmaan ihan kamala. =D En menis. =D

 3. MissEvilEve kirjoitti:

  Haha. Hyvä toi säntäilevä kissa 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Ihme ravit alko saman tien kun kameran käynnistin 😀 itse asiassa vasta kolmannen videon sain loppuun asti kun tyttö huuteli kaikkiin muihin 😀

 4. Karoliina kirjoitti:

  Aivan superia, että oot päässyt tempauksessa eteenpäin. Se on jotain niin vaikeaa ja ”ärsyttävää”, että notta ristus 🙂 Mä oon edelleen monta kiloa perässä omia enkkojani, ei vaan kulje niin ei kulje. Pitää kans kokeilla tota matalampaa alkuasentoa!

  • Jonna kirjoitti:

   Joo nyt on tapahtunut iso harppaus eteen päin, mut on vielä todella paljon tekniikassa parannettavaa! Nyt on kuitenkin luotto omaan tekemiseen parantunut ja oon satavarma, että tästä nyt alkaa hiljalleen luistaa ja pääsen nostelemaan painojakin 😉

 5. outi kirjoitti:

  Kuulostaa aikamoiselta tuo tough viking, mutta silti kivalta, itsensä haastamista. Tsemppiä! Odotan sun raporttia sitten tuosta 😀

  Ihana videopostaus ja hyvä aloitus 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, mä en oo uskaltanut katsoa koko videoo ite 😀

   Toivottavasti säilyn hengissä tough vikingistä! Hui!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.