Hae
Palasia Arjestani

Eilistä reeniä

Mulla oli ainakin miljoona juttua mitkä piti kertoa tänne, mut reenin lisäksi muistan enää tasan yhden. Pitäis aina kirjottaa kaikki heti ylös, kun ne tulee mieleen. Mun nupissa ei mikään pysy nanosekuntia kauempaa, helppoo elämää 😀

Nii, mä pääsin tänään näkemään semmosen toimituksen, jota kovin moni ei näe. Tai ei varmaan haluaisikaan nähdä. Mä nimittäin pääsin tänään seuraamaan ruumiin avausta! Vähän jänskätti päivällä, et näinköhän pysyy tonnikalasalaatit sisuksissa, mut ei tehnyt ees tiukkaa! Se oli oikeesti tosi mielenkiintoista. Jännää nähdä ihan livenä mitä kaikkea sieltä ihmisen sisuksista oikeastaan löytyy. Aivot on oikeesti halki leikattuna tosi kauniit väriltään ja kuvioltaan. En olis uskonut. No, mut ei siitä aiheesta sen enempää 😉

Eilissä päivänä tein uuden reeniohjelman ekan olkapää-ojentajat+hauispumppi-treenin. Olis voinut luulla noin niinku lapulta katottuna ettei se ole kovin rankka, mut kyllähän noi oltsit on tällä hetkellä aika mielenkiintoisen arat. Huomenna pitäis vetää niille vielä pumppisetti 😀 Pitää jossain vaiheessa kysellä valkulta, et onko näin tiheellä olkapäiden reenaamisella jokin syvempikin tarkoitus, et ajetaanko ne kerran viikkoon ihan tarkotuksella piippitilaan ja sit annetaan loppu viikko kunnolla niille lepiä vai miks näin. Ei tää systeemi välttämättä pahasta ole. Turha valittaa ennen kuin oon pari kertaa ne reenannu tällä systeemillä. Voihan olla, et kohta mulla on aivan järjettömät morkulat pään molemmin puolin!

Treenihän meni seuraavalla tavalla.

1. Sivuviparit taljassa
13, 12*10kg

2. Pystypunnerrus tangolla seisten
9, 8, 7*30kg
Olisin halunnut tehdä smithissä, mut eihän sinne mitään päässy ku jotkut jantterit kyykkäili noin tsiljoona sarjaa siinä perä kanaa..

3. Sivuviparit kp
15, 12*6kg
12*5kg
15, 14*4kg
Kyllä nääkin menee sinne minne pitää, kun ei turhia mieti vaan antaa mennä täysillä! Mä en nykyään katso itteeni ollenkaan peilistä, kun teen sivuvipareita. Sillain ainakin tunnen millä se liike pitäis tehdä ja minne mennä. Ei sillä peilillä mitään tee 😀

4. Viparit kulmassa kp
15, 13, 12*5kg

5. Pushdown taljassa
17, 15*25kg
En siis tehnyt tätä ristitaljassa, vaan semmosessa normitaljassa, jossa on puolet raskaampi tehdä kuin sukulaisessaan.

6. Dippi
10, 8, 6*10kg
Toi meidän salin dippiteline on kyl uskomattoman paska vehje. Siinä joutuu tekemään niin leveellä, et väkisin liike menee osaksi myös rinnalle. Tissitkin on nyt sit kipeet..

7. Kapee pena smithissä
9, 8, 6*47,5kg

8. Ranskalainen taljassa
14, 12*40kg

9. Hauberit scottkoneessa
11*15kg
10*12,5kg
11*10kg
30 sekan palautuksilla.

10. Hauberit kp vuoro tahtiin
12*10kg
10*9kg
11*8kg
Samat palautukset tässäkin.

Mun piti reenin päälle ottaa vielä 30 minsan intervalli, mut jätin sen suosiolla perjantaille, koska tohon treeniin meni aivan sairaan kauan ja kello oli jo keskiyö. Järestään menee nykyään itse treeniin noin 1,5h koska en voi tehdä oikein mitään vuorosarjoina tai supereina. Eikä nyt kyllä ole tarkoituskaan tehdä muuta kuin suoria sarjoja.

Huomenna meen sit aikasemmin salille ja teen intervallin reenin päälle. Tänä aamun olin olevinaan fiksu ja päätin yhdistää aamulenkin ja työmatkan. Tein siis aamuairooppisen kävelemällä töihin. Luulin, et matkaan menis ainakin se minimivaatimus lenkin pituudeksi eli 45 minsaa. Mä oon vissiin sit tosi formula, koska kävelin työmatkan 35 minsaan. Tai sit se matka onkin lyhyempi kuin luulin..Ens kerralla pitää sit kiertää pidempää reittiä. Soittimesta hajos kuulokkeetkin matkan aikana ja vielä tosi hyvän biisin aikana! Meinas lentää koko masiina metsikköön, mut sit olis vituttanut reenata ilman musiikkia. Salilla kun soi aina joku ihme kanava ja sekin tosi hiljasella. Just erottaa et sieltä kuuluu ees jotain ääntä..

Jotain vaikutusta tällä uudella ruokasysteemillä on, koska kropasta on hävinnyt tosi paljon nestettä (paitsi nyt ku on ne joka naisen toivomat kurakelit…yäk.) ja lihakset (mitkä lihakset???) tuntuu tosi kovilta ja paineisilta. Saan nyt treeneissäkin paljon paremman tuntuman ja pumpin lihaksiin! On se mukavata 😀

Tämmöstä. Nyt tää painuis ruoanlaittoon, koska valtava vatsani vaarii murkinaa.

3 kommenttia

  1. Heinäharava kirjoitti:

    Eikö ole ihmeellinen vaikutus sillä mitä syö? Vaikka söisinkin tarpeeksi, mutta väärällä tavalla ja väärään aikaan, niin on ihan eri meininki!Huomasin aikoinaan ihan samoja asioita. Sitten kun totut automaattisesti syömään koko ajan samalla tavalla kuin nyt harjoittelet, niin väliin mahtuu helposti välillä ylimääräistäkin, eikä ne tunnu eikä näy missään. Ja jos haluaa pudottaa/nostaa painoa, niin miten helppo onkaan vähentää sieltä täältä kun tietää ensin mitä sinne suuhun tällä hetkellä menee.Niin yksinkertaista kun sen hoksaa!

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Ei mullakaan ruokavalio kauheesti muuttunut, mut pienilläkin muutoksilla näköjään saa ihmeitä aikaan! En ees tiedä paljon mulla on kalorit sun muut makrot ja mikrot tällä hetkellä eikä oikeestaan ees kiinnosta. Mulle annettiin vaan ohjeeks, et kun näillä systeemeillä syöt tarkasti niin 2-3 viikon välein voi aina pitää herkkupäivän. Kunhan ei sinä päivänä vedä överiks :DPaino on varmaan pysyny aika lailla samoissa, mut kroppa muuttuu koko ajan! Tuntuu et kaikki mitä syön menee suoraan muskleen ;)On se meidän valkku vaan guru!

  3. Propofol kirjoitti:

    Muutaman kerran kans käyny obduktiossa, ihan älyttömän mielenkiintoista!!!!Hassusti se elämän kiertokulku vaan menee et lopulta kauhotaan ruumiin nesteitä soppakauhalla rintaontelosta ja kaadetaan lavuaariin :DMul olis koulutus esiavaajaks, sit ku kunto loppuu tohon lanssissa sykkimiseen ni varmaan siitä sit loppuelämän ammatti =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *